Srbija hoće specijalne veze i s Federacijom BiH

Srbija hoće specijalne veze i s Federacijom BiH

Danas sreda, 6. jul 2011.
Boris Tadić juče u zvaničnoj poseti Bosni i Hercegovini
Sarajevo, Beograd - Predsednik Srbije Boris Tadić, nakon državničkog dela posete BiH, prošetao je juče popodne gradom u kome je rođen - Sarajevom, od Baščaršije do hotela „Evropa“. Tadić je tokom šetnje pozdravljao Sarajlije koje su radoznalošću reagovale na njegovu... »

Tadić: Podrška integritetu BiH

Glas Amerike sreda, 6. jul 2011.
Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je u Sarajevu da Srbija želi da razvija najbliže, prijateljske odnose sa BiH koji bi bili na najvišem kvalitativnom nivou. Posle sastanka sa članovima Predsedništva BiH, Tadić je rekao da su "Srbija i BiH prirodno povezane zemlje kao i narodi", ali i da postoje... »

Tadić: Podrška Srbije BiH nije deklarativna Video

Blic sreda, 6. jul 2011.
Sarajevo -Predsednik Srbije Boris Tadić poručio je danas u Sarajevu da Srbija želi najbliže prijateljske odnose saradnje sa Bosnom i Hercegovinom i da je spremna na rešavanje svih preostalih otvorenih pitanja između dve zemlje.
Tadić je naglasio da podrška Srbije integritetu Bosne i Hercegovine nije asamo deklarativna, jer je naša zemlja manifestuje i u političkoj praksi. Podsećajući da su BiH i Srbija povezane i geografski, i kulturno i ekonomski i... »

Tadić u zvaničnoj poseti BiH

B92 sreda, 6. jul 2011.
Sarajevo, Beograd -- Predsednik Srbije Boris Tadić stigao u zvaničnu posetu BiH. U Sarajevu očekuju "iskren i prijateljski razgovor" i "pomak" u svim otvorenim pitanjima.
Tadić je na aerodrom u Sarajevu sleteo oko 10 časova, a dočekao ga je šef diplomatije BiH Sven Alkalaj, sa delegacijom i uz počasnu gardu. Tadić se potom sastao s članovima Predsedništva BiH, Nebojšom Radmanovićem, Bakirom... »

Tadić u BiH

RTS sreda, 6. jul 2011.
Srbija želi najbliže prijateljske odnose saradnje sa BiH i spremna je na rešavanje svih preostalih otvorenih pitanja između dve zemlje, poručio predsednik Tadić u Sarajevu. Srbija i BiH su važne za stabilnost Zapadnog Balkana i EU u celini, istakao Nebojša Radmanović.
Predsednik Srbije Boris Tadić, tokom zvanične posete Sarajevu, rekao je da Srbija želi najbliže prijateljske odnose saradnje sa Bosnom i Hercegovinom i da je spremna na rešavanje svih preostalih otvorenih pitanja između dve... »

Tadić: Srbija poštuje integritet BiH

Vesti online sreda, 6. jul 2011.
Predsednik Srbije Boris Tadić poručio je u Sarajevu da Srbija želi najbliže prijateljske odnose saradnje sa Bosnom i Hercegovinom i da je spremna na rešavanje svih preostalih otvorenih pitanja između dve zemlje.
Tadić je naglasio da podrška Srbije integritetu Bosne i Hercegovine nije samo deklarativna, jer naša zemlja tu podršku manifestuje i u političkoj praksi. Podsećajući da su BiH i Srbija povezane i geografski, i kulturno i... »

Tadić: Srbija želi najbliže i prijateljske odnose s BiH

EMG sreda, 6. jul 2011.
Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je danas u Sarajevu da Srbija želi da razvija najbliže, prijateljske odnose sa BiH koji bi bili na najvišem kvalitativnom nivou.
Tadić je nakon sastanka sa članovima Predsedništva BiH novinarima rekao da su "Srbija i BiH prirodno povezane zemlje kao i narodi", ali da postoje brojna nerešena bilateralna pitanja koja treba što pre rešiti kako bi ubrzale... »

Tadić u Sarajevu, taština praznine

e-Novine sreda, 6. jul 2011.
Predsednik Srbije Boris Tadić boravi u sredu u prvoj zvaničnoj poseti Bosni i Hercegovini, od kad je pre sedam godina izabran na čelo zemlje. Nakon svečanog dočeka i sastanka sa članovima Predsedništva BiH, predsednik Srbije je izjavio da "Srbija sa BiH želi najbliže odnose pune saradnje" i da su BiH i Srbija "prirodno povezane zemlje i prirodno povezani narodi" * Državne delegacije Srbije i BiH na današnjem sastanku u Sarajevu pokrenule su pitanje osude svih u regionu koji su učestvovali u... Prva zvanična poseta predsednika Srbije BiH
"Nije reč samo o pomirenju, već i o izgradnji vladavine prava. Osim toga, samo na taj način možemo izgraditi institucije od poverenja, ali i izgraditi stabilna i prosperitetna društva", poručio je... »

Srbija želi prijateljske odnose s BiH

Beta sreda, 6. jul 2011.
SARAJEVO, 6. jula 2011. (Beta) - Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je u sredu u Sarajevu da Srbija želi da razvija najbliže, prijateljske odnose sa BiH koji bi bili na najvišem kvalitativnom nivou. Tadić je nakon sastanka sa članovima Predsedništva BiH novinarima rekao da su "Srbija i BiH... »

Tadić: Srbija za jačanje odnosa sa BiH

EurActiv sreda, 6. jul 2011.
Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je 6. jula u Sarajevu da Srbija želi da razvija najbliže, prijateljske odnose sa BiH koji bi bili na najvišem kvalitativnom nivou. Tadić je rekao i da postoje brojna nerešena bilateralna pitanja koja treba što pre rešiti kako bi Srbija i BiH ubrzale zajednički... »

Tadić: Srbija želi prijateljstvo sa BiH

Radio 021 sreda, 6. jul 2011.
Predsednik Srbije Boris Tadić poručio je danas u Sarajevu da Srbija želi najbliže prijateljske odnose saradnje sa Bosnom i Hercegovinom i da je spremna na rešavanje svih preostalih otvorenih pitanja između dve zemlje. Tadić je naglasio da podrška Srbije integritetu Bosne i Hercegovine nije samo... »

Tadić: Podrška Srbije BiH nije deklarativna

Politika sreda, 6. jul 2011.
SARAJEVO – Predsednik Srbije Boris Tadić poručio je danas u Sarajevu da Srbija želi najbliže prijateljske odnose saradnje sa Bosnom i Hercegovinom i da je spremna na rešavanje svih preostalih otvorenih pitanja između dve zemlje. Tadić je naglasio da podršska Srbije integritetu Bosne i Hercegovine... »

Tadić u zvaničnoj poseti BiH

Dnevnik sreda, 6. jul 2011.
Predsednik Srbije Boris Tadić doputovao je danas u Sarajevo u prvu zvaničnu posetu BiH otkad je predsednik Srbije. Tadić je na sarajevski aerodrom sleteo državnim avionom "falkon", a na aerodromu ga je dočekao šef diplomatije BiH Sven Alkalaj sa delegacijom uz počasnu gardu. Predsednik Srbije Boris... »

Tadić u prvoj zvaničnoj poseti BiH

Beta sreda, 6. jul 2011.
SARAJEVO, 6. jula 2011. (Beta) - Predsednik Srbije Boris Tadić doputovao je u sredu u Sarajevo gde će u prvoj zvaničnoj poseti BiH razgovarati sa zvaničnicima o saradnji dve zemlje i njihovim evropskim integracijama. Nakon svečanog dočeka na sarajevskom aerodromu, Tadić će razgovarati s... »

Boris Tadić prvi put u zvaničnoj poseti Sarajevu

SEEbiz sreda, 6. jul 2011.
BEOGRAD/SARAJEVO - Predsednik Srbije Boris Tadić danas će prvi put boraviti u zvaničnoj poseti Bosni i Hercegovini.
Kako je saopštila Press služba predsednika Srbije, Tadić će u Sarajevu razgovarati sa predsedavajućim Predsedništva BiH Nebojšom Radmanovićem i članovima Predsedništva iz redova bošnjačkog i hrvatskog naroda, Bakirom... »

Neophodan iskren odnos Srbije prema BiH

Dojče vele sreda, 6. jul 2011.
Predsednik Srbije Boris Tadić dolazi u Sarajevo, u prvu zvaničnu posetu od kad je, pre sedam godina, prvi put izabran na čelo Srbije. To je dobra prilika da se razgovara o odnosima koji opterećuju dve zemlje.
Sedam godina nakon prve pobede na predsedničkim izborima, prvi čovek Srbije, Boris Tadić, dolazi u zvaničnu posetu Bosni i Hercegovini. Tadić će, tokom posete Sarajevu razgovarati sa članovima Predsedništva BiH, predsedavajućim... »

Tadić danas u Sarajevu

Politika sreda, 6. jul 2011.
Od našeg dopisnika Sarajevo – Predsednik Srbije Boris Tadić boraviće danas u zvaničnoj poseti BiH tokom koje će u Sarajevu razgovarati sa visokim zvaničnicima BiH. U kabinetu predsedavajućeg Predsedništva BiH Nebojše Radmanovića „Politici” je potvrđeno da će srpski predsednik posetu BiH započeti... »

Tadić u prvoj zvaničnoj poseti Bosni

Press sreda, 6. jul 2011.
Predsednik Srbije Boris Tadić boraviće danas u prvoj zvaničnoj poseti Bosni i Hercegovini tokom koje će sa zvaničnicima u Sarajevu razgovarati o saradnji dve zemlje i evropskoj integraciji
Prvi susret... Tadić i Predsedništvo BiH u aprilu u Karađorđevu Tadić će razgovarati sa predsedavajućim Predsedništva BiH Nebojšom Radmanovićem i članovima tog tela Bakirom Izetbegovićem i Željkom Komšićem, nakon čega je... »

Izetbegović: Tadić dobrodošao u Sarajevo

Večernje novosti sreda, 6. jul 2011.
Član Predsedništva BiH Bakir Izetbegović o poseti predsednika Srbije: Ovakvi susreti su potrebni za popravljanje odnosa dveju zemalja
Član Predsedništva BiH Bakir Izetbegović rekao je u utorak da predsednik Srbije Boris Tadić treba da dođe u Sarajevo i da je dobrodošao, jer su takvi susreti potrebni za popravljanje odnosa dveju zemalja. - BiH ima najveću robnu... »

Regionalna saradnja zarad ulaska u EU

Danas sreda, 6. jul 2011.
Predsednik Srbije Boris Tadić danas u zvaničnoj poseti Bosni i Hercegovini
Sarajevo, Beograd - Predsednik Srbije Boris Tadićboravi danas u zvaničnoj poseti Bosni i Hercegovini, tokom koje će sa zvaničnicima u Sarajevu razgovarati o saradnji dve zemlje i evropskoj integraciji. Nakon svečanog dočeka na... »

Danas pretežno oblačno, do 23 stepena

B92  pre 5 sati  još 1 povezana

Vremeplov: Marička bitka

RTV  pre 3 sata  još 1 povezana

Mekejn: Prognoze za moj tumor na mozgu su veoma loše

Blic  pre 6 sati  još 1 povezana
©2017 Netmark d.o.o.