Vučić: Cvetković nas oterao u dužničko ropstvo

Vučić: Cvetković nas oterao u dužničko ropstvo

Pravda sreda, 6. jul 2011.
BEOGRAD – Cinična je izjava predsednika Vlade Mirka Cvetkovića o tome kako je vladajuća koalicija dobro radila u prethodne tri godine i da će zato pobediti na predstojećim izborima, ocenio je Aleksandar Vučić, zamenik predsednika Srpske napredne stranke
– O njegovom radu i radu ministara koje predvodi najbolje govore postignuti rezultati Od 2006 godine do danas zadužili su zemlju za više od četiri milijarde evra Obećavali su završetak deonice Koridora 10 Horgoš–Beograd, prvo do... »

Vučić: Nijedan posao nisu završili

B92 sreda, 6. jul 2011.
Beograd -- Zamenik predsednika Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić kaže da Vlada Srbije za tri godine nije završila nijedan započeti infrastrukturni projekat.
On dodaje da su izjave da će sadašnja koalicija pobediti i na sledećim izborima "vrhunac licemerja, cinizma i bezobzirnosti". "Vlada Srbije je u prethodne tri godine pokazala svu nesposobnost, nestručnost, partijsku... »

SNS: Neka raspišu izbore, ako smeju

Vesti online sreda, 6. jul 2011.
Zamenik predsednika Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić izjavio je da vladajuća koalicija odmah raspiše izbore, ako je toliko sigurna u svoju pobedu.
Stranke koje su sastavile Vladu Srbije su, uglavnom, stranke prošlosti i nemaju ozbiljnu političku budućnost, rekao je Vučić i dodao da one sigurno neće vladati Srbijom posle izbora. Vlada Srbije u prethodne tri godine je... »

"Odmah neka raspišu izbore"

B92 sreda, 6. jul 2011.
Beograd -- Zamenik predsednika SNS Aleksandar Vučić poručuje da ako je vladajuća koalicija toliko sigurna u svoju pobedu, neka odmah raspiše izbore.
Vlada Srbije u prethodne tri godine je pokazala nesposobnost, nestručnost, partijsku nekoherentnost i želju za sticanjem što većih ličnih, partijskih privilegija i moći, tvrdi Vučić. Stoga, ako je vlast sigurna u pobedu, nek... »

SNS: Izbori dokaz sigurnosti vlasti

RTS sreda, 6. jul 2011.
Stranke koje su sastavile Vladu Srbije su, uglavnom, stranke prošlosti i nemaju ozbiljnu političku budućnost, kaže Aleksandar Vučić. Ako je vlast sigurna u pobedu neka odmah raspiše izbore, rekao je Vučić.
Zamenik predsednika Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić izjavio je da vladajuća koalicija treba odmah raspiše izbore "ako je toliko sigurna u svoju pobedu". Stranke koje su sastavile Vladu Srbije su, uglavnom, stranke... »

SNS:Ako je vlast sigurna, nek raspiše izbore

Blic sreda, 6. jul 2011.
Beograd - Zamenik predsednika Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić izjavio je danas da vladajuća koalicija odmah raspiše izbore ako je toliko sigurna u svoju pobedu.
Stranke koje su sastavile Vladu Srbije su, uglavnom, stranke prošlosti i nemaju ozbiljnu političku budućnost, rekao je Vučić na vanrednoj pres konferenciji i dodao da one sigurno neće vladati Srbijom posle izbora. Vlada Srbije u... »

SNS: Ako je vlast sigurna, nek raspiše izbore

RTV sreda, 6. jul 2011.
BEOGRAD - Zamenik predsednika Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić izjavio je danas da vladajuća koalicija odmah raspiše izbore ako je toliko sigurna u svoju pobedu.
Stranke koje su sastavile Vladu Srbije su, uglavnom, stranke prošlosti i nemaju ozbiljnu političku budućnost, rekao je Vučić na vanrednoj pres konferenciji i dodao da one sigurno neće vladati Srbijom posle izbora. Vlada Srbije u... »
©2017 Netmark d.o.o.