Sahranjena Ejmi Vajnhaus

Porodica se oprostila od Ejmi pre kremacije

Kurir utorak, 26. jul 2011.
LONDON - Od pevačice Ejmi Vajnhaus su se oprostili porodica i najbliži prijatelji na ceremoniji na groblju "Edžverberi" (Edgwarbury) u severnom delu Londona, prenosi AP. Oproštajnoj ceremoniji, održanoj u krugu porodice i bliskih prijatelja, prisustvovali su i producent Mark Ronson i stilistkinja... »

Sahranjena Ejmi Vajnhaus

Mondo utorak, 26. jul 2011.
Britanska pevačica Ejmi Vajnhaus sahranjena je danas u Londonu.
Majka, otac i brat preminule pevačice (Guliver/Getty Images) Sahrana je održana na groblju Edžverberi u Severnom Londonu, u prisustvu porodice i bliskih prijatelja. Pevačica je nakon komemorativnog skupa odžanog na groblju... »

U prisustvu rodbine i prijatelja sahranjena Ejmi Vajnhaus

Hello utorak, 26. jul 2011.
Britanska pevačica Ejmi Vajnhaus sahranjena je danas u Londonu. Sahrana je održana na groblju Edžverberi u Severnom Londonu, u prisustvu porodice i bliskih prijatelja. Među ožalošćenima su bili i kćerka Ozija Ozborna Keli, Ejmina bliska prijateljica i stilistkinja, kao i muzičar i producent Mark... »

Britanska pevačica Ejmi Vajnhaus sahranjena u Londonu

Lepota i zdravlje utorak, 26. jul 2011.
Britanska pevačica Ejmi Vajnhaus sahranjena je danas u Londonu. Sahrana je održana na groblju Edžverberi u Severnom Londonu, u prisustvu porodice i bliskih prijatelja.Među ožalošćenima su bili ćerka Ozija Ozborna Keli, bliska prijateljica i stilistkinja Ejmi Vajnhaus, kao i muzičar i producent Mark... »

Sahranjena Ejmi Vajhaus (VIDEO)

Story utorak, 26. jul 2011.
Prijatelji i porodica ispratili su danas, 26. Juna, na poslednji počinak dvadesetsedmogodišnju pevačicu, koja je kremirana na na groblju Edžverberi u severnom Londonu
Komemoracija Ejmi Vajnhaus održana je u sinagogi na groblju Edžverberi u severnom Londonu nešto iza 15 časova, nakon čega je izvršena kremacija njenih posmrtnih ostataka u Golders Grin krematorijumu. Pored porodice, na groblju je... »

Oproštaj od Ejmi Vajnhaus

RTV utorak, 26. jul 2011.
LONDON - Od pevačice Ejmi Vajnhaus danas su se oprostili porodica i najbliži prijatelji na ceremoniji na groblju "Edžverberi" u severnom delu Londona, prenosi AP. Oproštajnoj ceremoniji, održanoj u krugu porodice i bliskih prijatelja, prisustvovali su i producent Mark Ronson i stilistkinja Keli Osborn, koja je bila zadužena za Ejminu ekstragavantnu frizuru.
Veliki broj obožavalaca i fotografa koji su se okupili na groblju nije uspeo da prisustvuje ovom događaju. Nakon komemoracije uslediće kremacija posmrtnih ostataka Ejmi Vajnhaus, a njena porodica će se okupiti u lokalnoj... »

Danas sahrana Ejmi Vajnhaus

Večernje novosti utorak, 26. jul 2011.
Britanska pevačica Ejmi Vajnhaus biće sahranjena danas u prisustvu porodice i bliskih prijatelja, ali mesto i vreme održavanja sahrane neće biti objavljeni
LONDON- Britanska pevačica Ejmi Vajnhaus biće sahranjena danas u prisustvu porodice i bliskih prijatelja, ali mesto i vreme održavanja sahrane neće biti objavljeni, saopštio je portparol njene porodice, javio je AP. Pevačicino... »

Danas sahrana Ejmi Vajnhaus, mesto i vreme tajna

Kurir utorak, 26. jul 2011.
LONDON - Britanska pevačica Ejmi Vajnhaus biće sahranjena danas u prisustvu porodice i bliskih prijatelja, ali mesto i vreme održavanja sahrane neće biti objavljeni, saopštio je portparol njene porodice, javio je AP. Pevačicino beživotno telo pronađeno je u subotu po podne u njenoj kući u Londonu.... »

Sahrana Ejmi Vajnhaus, mesto i vreme tajna

RTV utorak, 26. jul 2011.
LONDON - Britanska pevačica Ejmi Vajnhaus biće sahranjena danas u prisustvu porodice i bliskih prijatelja, ali mesto i vreme održavanja sahrane neće biti objavljeni, saopštio je portparol njene porodice, javio je AP.
Pevačicino beživotno telo pronađeno je u subotu popodne u njenoj kući u Londonu. Za sada nije utvrđeno šta je bio uzrok smrti, a najpre se spekulisalo o tome da bi u pitanju mogao da bude "jak koktel" nekoliko narkotika, budući... »
©2017 Netmark d.o.o.