Teška nesreća kod Lazarevca

Dvoje poginulih u direktnom sudaru Hitne pomoći i automobila

Kurir sreda, 14. septembar 2011.
Dragomir V. (81) i Zora K. (75) zakucali se u kombi Hitne pomoći, za čijim volanom je bio Saša V., koji je pokušao da pretekne dva vozila preko pune linije
BEOGRAD - Stravična pogibija! Dragomir V. (81) i Zora K. (75) poginuli su u teškom udesu koji se juče oko 8.00 sati dogodio na Ibarskoj magistrali kod Velikih Crljena, u blizini Lazarevca. Do nesreće je došlo kad se „fijat... »

Teška nesreća kod Lazarevca

RTS sreda, 14. septembar 2011.
Dve osobe su poginule na Ibarskoj magistrali kod Velikih Crljena, kod Lazarevca. U saobraćajnoj nesreći učestvovalo je vozilo hitne pomoći i tri putnička automobila.
U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros u 7.50 na Ibarskoj magistrali kod Velikih Crljena, kod Lazarevca, poginule su dve osobe. Prema rečima reportera RTS-a Marka Maksimovića u sudaru je učestvovalo vozilo Doma zdravlja... »

Dvoje poginulih u nesreći na Ibarskoj

Novi magazin sreda, 14. septembar 2011.
Dve osobe poginule su u saobraćajnoj nesreći na Ibarskoj magistrali kod Laazrevca, u sudaru u kome je učestvovalo vozilo hitne pomoći.
Nesreća se desila oko 7.50 kod Velikih Crljena, oko 40 kilometara od Beograda. U sudaru su učestvovala ukupno četiri vozila, a prema prvim informacijama, poginuli su muškarac i žena. RTS prenosi da je u sudaru učestvovalo vozilo... »

Nesreća kod Lazarevca - dvoje mrtvih

Mondo sreda, 14. septembar 2011.
U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros na magistralnom putu kod Lazarevca poginule su jedna muška i jedna ženska osoba. Ibarska magistrala delom zatvorena za saobraćaj. Hitna pomoć izazvala sudar?
Ilustracija (arhiva/FoNet) U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros na magistralnom putu kod Lazarevca poginule su jedna muška i jedna ženska osoba, rečeno je u Informativnoj službi MUP-a Srbije. Prema prvim podacima... »

Dve osobe poginule u saobraćajnoj nesreći

RTV sreda, 14. septembar 2011.
BEOGRAD - U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros u 7.50 časova u blizini Velikih Crljena kod Lazarevca smrtno su stradale dve osobe, rečeno je Tanjugu u Informativnoj službi MUP-a Srbije.
U nesreći su učestvovala četiri vozila. Zbog nesreće saobraćaj je zaustavljen u oba smera na Ibarskoj magistrali i preusmerava se, istakli su u Informativnoj službi MUP-a... »

U udesu kod Lazarevca dvoje mrtvih

Večernje novosti sreda, 14. septembar 2011.
U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros u 7.50 časova u blizini Velikih Crljena kod Lazarevca smrtno su stradale dve osobe
BEOGRAD, 14. septembra (Tanjug) - U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros na magistralnom putu kod Lazarevca poginule su jedna muška i jedna ženska osoba, rečeno je Tanjugu u Informativnoj službi MUP-a Srbije. Prema... »

Dve osobe poginule u udesu na Ibarskoj magistrali

EMG sreda, 14. septembar 2011.
Dve osobe poginule jutros u saobraćajnoj nesreći na Ibarskoj magistrali kod Lazarevca, rečeno Ministarstvu unutrašnjih poslova.
Nesreća se dogodila u 7.55 blizu Velikih Crljana, a njoj su učestvovala četiri vozila. Put je blokiran, a saobraćaj se preusmerava na druge puteve. Teme: Saobraćaj,... »

Dve osobe poginule u sudaru kod Lazarevca

Blic sreda, 14. septembar 2011.
U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros u 7.50 časova u blizini Velikih Crljena kod Lazarevca smrtno su stradale dve osobe, rečeno je Tanjugu u Informativnoj službi MUP-a Srbije.
U nesreći su učestvovala četiri vozila, a kako javlja RTS udes se dogodio kada je vozilo hitne pomoći udarilo u jedan putnički atomobil. U udesu je učestvovalo vozilo Doma zdravlja iz Novog Pazara, još jedno vozilo hitne pomoći i... »

Dvoje poginulo u lančanom sudaru

Vesti online sreda, 14. septembar 2011.
Dve osobe su poginule jutros u teškoj saobraćajnoj nesreći na Ibarskoj magistrali kod Lazarevca, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije.
Nesreća se dogodila u 7.55 u blizini Velikih Crljana, a učestvovala su četiri vozila. Zbog nesreće saobraćaj je zaustavljen u oba smera i preusmerava se na druge... »

Dvoje poginulo kod Lazarevca

B92 sreda, 14. septembar 2011.
Beograd -- U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros u 7.50 časova u blizini Velikih Crljena kod Lazarevca smrtno su stradale dve osobe.
Kako je rečeno Tanjugu u Informativnoj službi MUP-a Srbije u nesreći su učestvovala četiri vozila. Zbog nesreće saobraćaj je zaustavljen u oba smera na Ibarskoj magistrali i preusmerava se, istakli su u Informativnoj službi MUP-a... »

Sećanje na žrtve u Šumaricama

N1 Info  pre 1 sat  još 12 povezanih

Video NBA: Bjelica odličan, Bobi i Bogdan odmarali, rekord karijere Vučevića

Večernje novosti  pre 4 sata  još 11 povezanih

Nemačka: Uhapšen osumnjičeni za napad nožem na četvoro

Dnevnik  pre 53 minuta  još 14 povezanih

Rebić: Kaže nije smeo policajca, pa je udario policajku

B92  pre 3 sata  još 8 povezanih
©2017 Netmark d.o.o.