Simončeli poginuo na Sepangu

Simončeli poginuo na Sepangu

RTS nedelja, 23. oktobar 2011.
Italijanski motociklista Marko Simončeli poginuo je na trci za Veliku Nagradu Malezije koja je vožena na stazi Sepang u Kuala Lumpuru.
U drugom krugu trke Simončeli je izgubio kontrolu nad svojim motorom, a potom su na njega naleteli Italijan Valentino Rosi i Amerikanac Kolin Edvards. Iako je medicinski tim odmah reagovao, nesrećnom Italijanu nije bilo pomoći.... »

Još jedna tragedija, Simonćeli poginuo posle nesreće u Maleziji Video

Blic sport nedelja, 23. oktobar 2011.
Vozač Honde Marko Simonćeli izgubio je život posle strašne nesreće koja se dogodila na Moto GP trci u Maleziji.
Tragedija se dogodila na stazi Sepang, kada je u drugom krugu Simonćeli izgubio kontrolu i ostao bez prednjeg dela motora. U tom trenutku Kolin Edvards nije uspeo da ga izbegne i naleteo je pravo na nesrećnog Italijana, kao i... »

Marko Simončeli poginuo na stazi

Kurir nedelja, 23. oktobar 2011.
KUALA LUMPUR - Italijanski motociklista Marko Simončeli poginuo je na trci za Veliku Nagradu Malezije koja je danas vožena na stazi Sepang u Kuala Lumpuru. U drugom krugu trke Simončeli je izgubio kontrolu nad svojim motorom, a potom su na njega naleteli Italijan Valentino Rosi i Amerikanac Kolin... »

MOTO GP: Marko Simončeli poginuo na stazi (video)

Dnevnik nedelja, 23. oktobar 2011.
Italijanski motociklista Marko Simončeli poginuo je na trci za Veliku Nagradu Malezije koja je danas vožena na stazi Sepang u Kuala Lumpuru. U drugom krugu trke Simončeli je izgubio kontrolu nad svojim motorom, a potom su na njega naleteli Italijan Valentino Rosi i Amerikanac Kolin Edvards. Iako je... »

Pogibija na trci u u Maleziji

Beta nedelja, 23. oktobar 2011.
SEPANG, 23. oktobra 2011. (Beta) - Italijanski vozač motora Marko Simončeli poginuo je u nedelju u sudaru tokom trke Malezija MotoGP, saopštili su organizatori. U saopštenju s internet strane MotoGP-a navodi se da je 24-godišnji Simončeli zadobio teške povrede posle čega je poslat u medicinski... »

R.I.P Marko Simonćeli

Sportske.net nedelja, 23. oktobar 2011.
Italijanski motociklista poginuo danas na trci u Maleziji.
Tragedija se dogodila na stazi Sepang u Maleziji, nakon incidenta čiji su akteri bili Valentino Rosi i Kolin Edvards, motociklista Honde, Marko Simonćeli je preminuo u bolnici, oko 11 časova. Simonćeli je ostao na zemlji, bez svesti i kacige, odmah su mu pritrčali... »

Simončeli poginuo na VN Malezije

Vesti online nedelja, 23. oktobar 2011.
Marko Simončeli, italijanski vozač Honde, poginuo je na trci Moto GP šampionata za Veliku naradu Malezije.
Do udesa je došlo u drugom krugu, kada je 24-godišji Marko Simončeli izgubio kontrolu nad motorom, a na njega su zatim naleteli Kolin Edvards i Valentino Rosi. Trka na stazi "Sepang" je prekinuta odmah nakon incidenta, a... »

Pogibija tokom trke u Maleziji

Novi magazin nedelja, 23. oktobar 2011.
Italijanski motociklista Marko Simončeli poginuo je na trci za Veliku Nagradu Malezije koja je danas vožena na stazi Sepang u Kuala Lumpuru.
U drugom krugu trke Simončeli je izgubio kontrolu nad svojim motorom, a potom su na njega naleteli Italijan Valentino Rosi i Amerikanac Kolin Edvards. Iako je medicinski tim odmah reagovao nesrećnom Italijanu nije bilo pomoći.... »
©2017 Netmark d.o.o.