Operisan dečak povređen u porodičnoj tragediji

Operisan dečak povređen u porodičnoj tragediji

Politika sreda, 7. decembar 2011.
Trogodišnji M. P. koji je kjuče teško povređen kada su njegovi roditelji, kako se pretpostavlja, skočili sa šestog sprata samačkog hotela za vojna lica u Batutovoj ulici u Beogradu sa njim u naručju, operisan je u Univerzitetskoj dečjoj klinici u Tiršovoj. – Operacija je trajala pet časova.... »

Kapetan Ponjiger najavio tragediju?

Večernje novosti sreda, 7. decembar 2011.
"Novosti" otkrivaju: Kapetan Palko Ponjiger u junu ove godine poslednji put javno zavapio. Ponjiger: Tražili da vratim 500.000 dinara koje sam dobio za odvojeni život. Odakle?
OSAMNAEST godina nisam mogao da dobijem dete. Dobio sam sina i već tri godine stanujemo u petnaest kvadrata. Sada mi traže da vratim 500 hiljada dinara, koliko su mi plaćali za odvojeni život i uvećane troškove stanovanja. Odakle... »

Povređeni dečak bolje posle operacije

Vesti online sreda, 7. decembar 2011.
Lekari u dečijoj bolnici u Tiršovoj navode da je stanje dečaka koji teško povređen u jučerašnjoj tragediji u Beogradu "mnogo bolje nego juče“.
Dežurni hirurg Dragan Zamlakar saopštio je da je u toku noći povređeni dečak imao slabu funkciju bubrega, kao i da je primio infuziju zbog slabije krvne slike. - Dečak je mnogo bolje i njegovo stanje je stabilizovano. Već u toku... »

Dešak M.P. se oporavlja

Pravda sreda, 7. decembar 2011.
BEOGRAD – Zdravstveno stanje trogodišnjeg dečaka M. P, koji je preživeo pad sa šestog sprata samačkog hotela u Batutovoj ulici, sada je bolje i on se do zaključenja ovog broja „Pravde“ nalazio u operacionoj sali. Kako navode doktori, „mališan ima više preloma i čeka ga još nekoliko hirurških intervencija, pri čemu je rano davati neke dugoročne prognoze“.
Kako nezvanično saznajemo, dečak koga je otac, vojni penzioner Palko Ponjiger (51) uzeo u ruke i s njim se bacio kroz prozor stana na šestom spratu, prethodno primoravši suprugu Ilanku (47) da skoči, najverovatnije je preživeo... »

Lekari: Dečak uspešno operisan

B92 sreda, 7. decembar 2011.
Beograd -- Lekari u dečjoj bolnici u Tiršovoj uspešno su operisali dečaka koji je teško povređen u jučerašnjoj tragediji u Beogradu. Operacija trajala više od pet sati.
Dečak je imao višestruke prelome udova, a lekari su uspešno sanirali polomljene kosti. Njegovo stanje sada je bolje i on nije vitalno ugrožen, izjavio je dr Miloš Petković, šef anestezije i intenzivne terapije u Univerzitetskoj... »

Povređeni dečak stabilno

RTS sreda, 7. decembar 2011.
Operisan dečak koji je teško povređen u porodičnoj tragediji u Beogradu. Njegovo zdravstveno stanje sada je bolje i nije vitalno ugrožen, kažu lekari.
Zdravstveno stanje četvorogodišnjeg dečaka koji je juče teško povređen u porodičnoj tragediji u Beogradu se poboljšalo. U dečijoj klinici u Tiršovoj kažu da ne mogu davati prognoze, jer dečaku predstoje operacije. Šef anestezije... »

Operisan dečak akter porodične tragedije

Mondo sreda, 7. decembar 2011.
Uspešno operisan četvorogodisnji dečak, koji je juče preživeo pad sa šestog sprata samačkog hotela u Batutovoj ulici. Njegovo stanje je bolje i nije vitalno ugrožen.
Ilustracija (Guliver/Getty Images) "Operacija je završena. Obavljena je intervencija na obe noge i ruke i dete je svesno", izjavio je Tanjugu dr Miloš Petković, šef anestezije i intenzivne terapije u Univerzitetskoj dečjoj... »

Nezapamćeno: Sa sinom u naručju skočili sa 6. sprata

Press sreda, 7. decembar 2011.
Užas: Roditelji ostali na mestu mrtvi, dete čudom preživelo i sa teškim povredama glave i unutrašnjih organa i prelomima obe noge i ruke u kritičnom stanju prebačeno prvo u Urgentni centar, a potom na kliniku u Tiršovoj
POSLEDNJA VEST: Dečak operisan, nije vitalno ugrožen Četvorogodisnji dečak Milan Ponjiger, koji je zadobio teške povrede padom sa šestog sprata samačkog hotela u Batutovoj, operisan je popodne i njegovo stanje sada je bolje i... »

Povređeni dečak operisan, nije vitalno ugrožen

RTV sreda, 7. decembar 2011.
BEOGRAD - Četvorogodisnji dečak, koji je zadobio teške povrede padom sa šestog sprata samačkog hotela u Batutovoj, operisan je popodne i njegovo stanje sada je bolje i nije vitalno ugrožen, izjavio je Tanjugu dr Miloš Petković, šef anestezije i intenzivne terapije u Univerzitetskoj dečjoj klinici u Tiršovoj.
"Operacija je završena, obavljena je intervencija na obe noge i ruke i dete je svesno", kazao je dr Petković dodajući da je operacija trajala između pet i šest sati. Prema njegovim rečima, dečak sada nije vitalno ugrožen.... »

Povređeni dečak operisan, nije vitalno ugrožen

Kurir sreda, 7. decembar 2011.
Četvorogodisnji dečak, koji je zadobio teške povrede padom sa šestog sprata samačkog hotela u Batutovoj, operisan je i nije vitalno ugrožen
BEOGRAD - Četvorogodisnji dečak, koji je zadobio teške povrede padom sa šestog sprata samačkog hotela u Batutovoj, operisan je popodne i njegovo stanje sada je bolje i nije vitalno ugrožen, izjavio je dr Miloš Petković, šef... »

Operisan dečak koji je preživeo pad sa šestog sprata, sad mu sledi oporavak

Blic sreda, 7. decembar 2011.
Lekari Univerzitetske klinike u Tiršovoj ulici uspešno su operisali trogodišnjeg dečaka koji je juče preživeo pad sa šestog sprata samačkog hotela u Batutovoj ulici. Teško povređeni M.P. imao je višestruke prelome udova, a lekari su, posle četiri sata rada u operacionoj sali, uspešno sanirali polomljene kosti.
- Dete je dobro, napravljena je tzv. hirurška repozicija slomljenih kostiju. Urađen mu je i skener glave i utvrđeno je da nema unutrašnjeg krvarenja. Takođe, i pluća i bubrezi su u redu. Sada mu sledi oporavak - rekao je za... »

Dečak operisan, lekarima rekao: Neću sa tatom niz tobogan

Novi magazin sreda, 7. decembar 2011.
Četvorogodisnji dečak, koji je zadobio teške povrede padom sa šestog sprata samačkog hotela u Batutovoj, operisan je popodne i njegovo stanje sada je bolje i nije vitalno ugrožen, izjavio je doktor Miloš Petković sa klinike u Tiršovoj.
"Operacija je završena, obavljena je intervencija na obe noge i ruke i dete je svesno", kazao je dr Petković dodajući da je operacija trajala između pet i šest sati. Prema njegovim rečima, dečak sada nije vitalno ugrožen.... »

Porodično u smrt zbog bolesti i bede

Mondo sreda, 7. decembar 2011.
Težak život i psihički problemi najverovatnije su uzroci koji su Palka Ponjigera naveli da sa sobom u smrt povede suprugu i dete koje je s mukom dobio.
Strašna porodična tragedija (Tanjug) Supružnici Palko Ponjiger (51) i Ilanka Ponjiger (47), sa trogodišnjim sinom Milanom, koji se srećom danas oseća malo bolje, skočili su u utorak oko 12.45, sa šestog sprata vojnog samačkog... »

Stanje dečaka stabilno

Beta sreda, 7. decembar 2011.
INT-ZEM-VESTS BEOGRAD, 7. decembra 2011. (Beta) - Zdravstveno stanje trogodišnjeg dečaka koji je teško povredjen u porodičnoj tragediji u Beogradu, u sredu ujutro je mnogo bolje i njegov život za sada nije u opasnosti, rekao je dežurni hirurg Univerzitetske dečije klinike Dragan Zamlakar. "Stanje... »

Stanje povređenog mališana malo bolje

Kurir sreda, 7. decembar 2011.
Dečak će verovatno u toku prepodneva biti operisan
BEOGRAD - Zdravstveno stanje četvorogodišnjeg dečaka koji je zadobio teške povrede padom sa šestog sprata samačkog hotela se poboljšalo, izjavio je šef dežurne ekipe u Univerzitetskoj dečjoj klinici u Tiršovoj ulici Dragan Zamaklar. On je rekao da će mališan verovatno... »

U ambis bacili dete i sebe!

Vesti online sreda, 7. decembar 2011.
Penzionisani kapetan prve klase Palko Ponjiger (51), njegova supruga Ilonka (47) su nastaradali, a lekari beogradskog Urgentnog centra se i dalje bore za život njihovog trogodišnjeg sina Milana, pošto je ovaj bračni par, vojnih beskućnika, izvršio samoubistvo skočivši sa šestog sprata vojnog hotela na Zvezdari.
Prema rečima portparola beogradske Hitne pomoći Nade Macure, mališan je odmah prevezen u Urgentni centar u svesnom stanju, ali bez mogućnosti da komunicira sa okolinom. Macura je rekla da dete ima otvoren prelom desne butine i... »

Cela porodica skočila kroz prozor na Zvezdari

Glas javnosti sreda, 7. decembar 2011.
BEOGRAD- Tročlana porodica muž, žena i trogodišnje dete skočili su juče oko 12.30 časova kroz prozor sa šestog sprata vojnog samačkog hotela u Batutovoj ulici 21 na Zvezdari. Na mestu nesreće moglo se sazanti da je reč o vojnom penzioneru Palku P. (52), njegovoj supruzi Ilonki ( 47) i njihovom... »

Otac i majka sa sinom skočili u smrt!

Kurir sreda, 7. decembar 2011.
Palko Ponjiger (51) i njegova supruga Ilonka (47) poginuli posle skoka sa šestog sprata, dok je dečak od tri godine s teškim povredama prebačen u bolnicu
BEOGRAD - Užas! - Roditelji su ležali mrtvi, a dete je puzalo između njih. I plakalo... Bilo je užasno. Nismo znali šta da radimo, kome prvo da pomognemo! Srećom, lekari su brzo došli i odvezli dete. Pokušali su da spasu i... »

Skočio sa ženom i sinom sa VI sprata!

Alo sreda, 7. decembar 2011.
Palko Ponjiger (51), penzionisani kapetan Vojske Srbije, i njegova supruga Ilanka (47) poginuli su, dok je njihov trogodišnji sin M. P. teško povređen kada su juče oko 12.50 skočili sa šestog sprata vojnog samačkog hotela u Batutovoj 21, u beogradskom naselju Zvezdara. DRAMA U SOBI 616 VOJNOG SAMAČKOG HOTELA NA ZVEZDARI
Prema prvim rezultatima uviđaja, sumnja se da je Palko prvo gurnuo svoju suprugu kroz prozor, a zatim skočio sa detetom u naručju, a motiv nezapamćene tragedije, kako se sumnja, bilo je nerešeno... »

Poginuli supružnici, njihov trogodišnji sin u teškom stanju

Danas sreda, 7. decembar 2011.
Teška porodična tragedija u vojnom hotelu na Zvezdari
Beograd - Vojni penzioner Palko Ponjiger (51) i njegova supruga Ilanka (47) poginuli su, a sin Milan (3) je preživeo, kada su juče skočili sa šestog sprata vojnog hotela u Batutovoj ulici 21. Način na koji se desila ova tragedija biće utvrđen istragom, ali se kao... »
©2018 Netmark d.o.o.