Hipo banka se (ne)povlači iz bivše Jugoslavije

Hipo banka se (ne)povlači iz bivše Jugoslavije

RTV ponedeljak, 19. decembar 2011.
ZAGREB/BEOGRAD - Hipo Alpe Adria banka Beograd saopštila je danas da su netačne tvrdnje o njenom povlačenju sa srpskog tržišta. Ove informacije su se u medijima pojavile zbog pogrešne interpretacije izjave predsednika izvršnog odbora Hipo Alpe Adria Banke Internešnal AG Gotvalda Kranebitera o budućem poslovanju Hipo grupe u regionu bivše Jugoslavije.
Tačna je informacija da postoji strateški plan Hipo grupe da se, najkasnije do kraja 2014. godine, pronađe novi vlasnik, kako bi se država Austrija, kao trenutni vlasnik, povukla sa ove pozicije. Region jugoistočne Evrope... »

"Hipo" banka napušta Balkan?

RTS ponedeljak, 19. decembar 2011.
Austrijska "Hipo" banka povlači se sa tržišta Balkana i prodaje svu imovinu, rekao predsednik Upravnog odbora banke Gotvald Kranebiter. Iz banke, međutim, tvrde da je reč o reprivatizaciji. Nema nikakvog govora o povlačenju sa tržišta Srbije, poručuje rukovodstvo te banke u Srbiji.
Predsednik Upravnog odbora austrijske banke "Hipo Alpe Adrija" Gotvald Kranebiter izjavio je u intervjuu za austrijski nedeljnik Trend da će se ta banka povući iz zemalja bivše Jugoslavije. Kranebiter je u tom intervjuu, koji su... »

Hipo banka negira da će se povući iz regiona

Vesti online ponedeljak, 19. decembar 2011.
Austrijska Hipo Alpe Adrija banka negirala je da je predsednik uprave te banke Gotvald Kranebiter rekao da banka planira da se povuče iz zemljala bivše Jugoslavije.
U saopštenju za javnost hrvatske filijale Hipo banke navodi se da Krenebiter u svom intervjuu za austrijski magazin Trend nije rekao kako će se Hipo Grupa povlačiti iz zemalja bivše Jugoslavije, jer je to u potpunosti netačno.... »

Hipo banka se povlači iz bivše Jugoslavije?

Kurir ponedeljak, 19. decembar 2011.
Rasprodaja filijala počeće sredinom 2012. godine
ZAGREB - Austrijska Hipo Alpe Adrija banka (Hypo Alpe Adria Bank) počeće sredinom 2012. prodaju svojih filijala u zemljama bivše Jugoslavije, najavio je predsednik uprave te banke Gotvald Kranebiter. Kako je objavljeno na hrvatskom sajtu Index, Hipo banka će za... »

"Hipo Alpe Adrija" ne odlazi iz Srbije

Dnevnik ponedeljak, 19. decembar 2011.
"Hipo Alpe Adrija banka" u Srbiji saopštila je danas da "su tvrdnje u vezi sa povlačenjem poslovanja sa srpskog tržišta u potpunosti netačne".
Kako je navedeno, te informacije su se pojavile u medijima "zbog pogrešne interpretacije izjave predsednika izvršnog odbora 'Hipo Alpe Adrija banke internešenal' Gotvalda Kranebitera o budućem poslovanju 'Hipo grupe' u regionu... »

Hipo Alpe Adria prodaje filijale na Balkanu

Novi magazin ponedeljak, 19. decembar 2011.
Hipo Alpe Adria banka će do sredine sledeće godine pripremiti sve za prodaju svojih filijala u zemljama jugoistočne Evrope, najavio je šef uprave Gotvald Kranebiter u razgovoru za magazin Trend.
Hipo će za ekspoziture u Srbiji, Hrvatskoj, Sloveniji, Crnoj Gori i BiH tražiti 1,5 milijardi evra, a to jedva da pokriva knjigovodstvenu vrednost banaka. Kako je objašnjeno, biće ugroženo između 600 i 800 radnih mesta. Hipo... »

Hypo banka zatvara ekspoziture u zemljama bivše Jugoslavije

SEEbiz ponedeljak, 19. decembar 2011.
BEOGRAD - Hypo Alpe-Adria Banka će do sredine 2012. godine pripremiti temelje za prodaju svojih ekspozitura u zemljama jugoistočne Evrope, izjavio je za austrijske medije šef uprave Gotvald Kranbiter, a prenosi hrvatski "Jutarnji list".
Najavljeno je da će biti zatvaranja u Hrvatskoj, Srbiji, Sloveniji, Crnoj Gori te Bosni i Hercegovini. Hypo će za ekspoziture tražiti 1,5 milijardi evra, a to jedva da pokriva knjigovodstvenu vrednost banaka, prenosi zagrebački... »

Hipo banka: Ne povlačimo se iz Srbije

Blic ponedeljak, 19. decembar 2011.
"Hipo Alpe Adrija banka" u Srbiji saopštila je danas da "su tvrdnje u vezi sa povlačenjem poslovanja sa srpskog tržišta u potpunosti netačne".
Kako je navedeno, te informacije su se pojavile u medijima "zbog pogrešne interpretacije izjave predsednika izvršnog odbora 'Hipo Alpe Adrija banke internešenal' Gotvalda Kranebitera o budućem poslovanju 'Hipo grupe' u regionu... »

Hipo banka se ne povlači iz regiona

Beta ponedeljak, 19. decembar 2011.
ZAGREB, 19. decembra 2011. (Beta) - Austrijska Hipo Alpe Adrija banka (Hypo Alpe Adria Bank) negirala je u ponedeljak da je predsednik uprave te banke Gotvald Kranebiter rekao da banka planira da se povuče iz zemalja bivše Jugoslavije. U saopštenju za javnost hrvatske podružnice Hipo banke navodi... »

Hipo Banka: Ostajemo u Srbiji i ex-Yu

Mondo ponedeljak, 19. decembar 2011.
Mediji u regionu preneli su danas da će se Austrijska Hipo Alpe Adrija banka povući sa terirotije nekadašnje SFRJ. Iz beogradske podružnice to demantuju.
Jedna od poslovnica Hipo banke u regionu Kako se navodi u saopštenju iz Hypo Alpe-Adria-Bank AD Beograd informacije o povlačenju kompanije sa prostora bivše Jugoslavije su se u medijima pojavile zbog pogrešne interpretacije... »

Hipo se povlači iz svih Ex Yu republika

Vesti online ponedeljak, 19. decembar 2011.
Predsednik Uprave austrijske Hipo grupe Alpe Adrija Gotvald Kranebiter najavio je da će se ta banka povući iz zemalja bivše Jugoslavije. Kranebiter je izjavio da će podružnice u zemljama bivše Jugoslavije - Srbiji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Hrvatskoj i Sloveniji početi da prodaju sredinom iduće godine, a za njih će biti traženo 1,5 milijardi evra.
Da bi olakšao prodaju balkanskih podružnica, Hipo će iz njih da povuče četiri milijarde evra neaktivne imovine. U intervjuu za austrijski "Trend" Kranebiter je prodaju opravdao izjavivši da "stanje ne dozvoljava da se robuje... »

Hipo banka ne napušta bivšu SFRJ

B92 ponedeljak, 19. decembar 2011.
Zagreb -- Austrijska Hipo Alpe Adrija banka počeće sredinom 2012. prodaju svojih podružnica u zemljama bivše Jugoslavije, prenose mediji. Banka demantuje te navode.
Hipo banka će za balkanske podružnice tražiti 1,5 milijarde evra, što jedva da odgovara knjigovodstvenoj vrednosti banaka, piše austrijski Trend. Predsednik uprave Gotvald Kranebiter je za Trend rekao da će banka povući četiri... »

"Hipo Alpe Adrija" odlazi iz bivše Juge

Dnevnik ponedeljak, 19. decembar 2011.
Predsednik upravnog odbora austrijske banke "Hipo Alpe Adrija" Gotvald Kranebiter izjavio je u intervjuu za austrijski nedeljnik "Trend" da će se ta banka povući iz zemalja bivše Jugoslavije.
Kranebiter je u tom intervjuu, kojeg su preneli Internet portali SEEbiz i "T-portal", rekao da će "Hipo" sredinom 2012. početi da prodaje filijale u Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji, kao i da će... »

Hipo banka se povlači iz bivše Jugoslavije

Beta ponedeljak, 19. decembar 2011.
ZAGREB, 19. decembra 2011. (Beta) - Austrijska Hipo Alpe Adrija banka (Hypo Alpe Adria Bank) počeće sredinom 2012. prodaju svojih podružnica u zemljama bivše Jugoslavije, najavio je predsednik uprave te banke Gotvald Kranebiter (Gottwald Kranebitter). Kako je objavljeno na sajtu index.hr, Hipo... »

Uhapšeni aktivisti Srpske liste: Kps im odredio pritvor

Pravda  pre 1 sat  još 16 povezanih

Glasanje na severu Kosova protiče bez problema

Beta  pre 4 sata  još 14 povezanih

"Došao je da igra košarku, a ne da se povredi"

B92  pre 2 sata  još 15 povezanih

Todorić se vraća u Hrvatsku kada prikupi dokaze za odbranu

Slobodna Evropa  pre 2 sata  još 11 povezanih

Beograd na vodi ponovo "miniran"

Vesti online  pre 2 sata  još 10 povezanih
©2017 Netmark d.o.o.