Partizanu i BSK-u ukinuta zabrana

Partizanu i BSK-u ukinuta zabrana

Radio 021 sreda, 1. februar 2012.
Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije (FSS) ukinula je zabranu registracije igrača Partizanu i BSK-u iz Borče. Zabrana je ukinuta nakon što su ta dva kluba dostavili dokaze o izmirenju svojih obaveza prema drugim klubovima, igračima, trenerima i nadležnim organima FSS. Ujedno, istovetna... »

FSS: Ukinuta zabrana registracije igrača Partizanu i BSK-u

Dnevnik sreda, 1. februar 2012.
Disciplinska komisija uputila apel klubovima da izmire svoje obaveze do petka kada se završava prelazni rok
BEOGRAD: Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije (FSS) ukinula je zabranu registracije igrača Partizanu i BSK-u iz Borče, nakon što su ta dva kluba dostavili dokaze o izmirenju svojih obaveza prema drugim klubovima,... »

Klubovi izmirili dugovanja

RTS sreda, 1. februar 2012.
RTS: Klubovi izmirili dugovanja
Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije ukinula je odluku o zabrani registracije igrača za klubove iz Super lige, Partizan i BSK Borču, kao i za članove Prve lige, Mladi Radnik i Kolubaru.
Kako se navodi na vebsajtu FS Srbije, na sednici Komisije donesena je odluka o "ukidanju zabrane registracije igrača za klubove koji su dostavili dokaze o izmirenju obaveza prema drugim klubovima, igračima, trenerima, odnosno... »

FSS: Ukinuta suspenzija Partizanu i BSK

Večernje novosti sreda, 1. februar 2012.
Posle dostavljanja dokaza o izmirenju obaveza Disciplinska komisija je ukinula zabranu registracije novih igrača
Na sednici Disciplinske komisije Fudbalskog saveza Srbije održanoj u sredu ukinuta je odluka o zabrani registracije igrača klubovima iz Super lige Partizanu i BSK iz Borče, odnosno Mladom Radniku i Kolubari iz Prve lige Srbije. -... »

''Disciplinci'' ukinuli zabrane Partizanu i BSK-u

Sportske.net sreda, 1. februar 2012.
Na današnjoj sednici Disciplinske komisije FSS crno-belima i Borčanima ukinuta zabrana registracije igrača, posle dostavljenih dokaza o izmirenim obavezama.
Partizan i BSK su, kako se navodi na zvaničnom sajtu FSS, dostavili dokaze o izmirenju svojih obaveza prema drugim klubovima, igračima, trenerima i nadležnim organima FSS. Iz istih razloga, zabrana je ukinuta i članovima Prve... »

Ukinute zabrane Partizanu i BSK-u

B92 sreda, 1. februar 2012.
B92: Ukinute zabrane Partizanu i BSK-u
Ujedno, istovetna odluka o ukidanju zabrane registracije igrača doneta je i za dva kluba iz Prve lige Srbije, Mladi radnik i Kolubaru. Disciplinska komisija uputila je apel klubovima da izmire svoje obaveze ili postignu sporazume sa poveriocima i dostave dokaz o tome, kako bi im zabrana bila... »

FSS: I Partizan oslobođen suspenzije

Mondo sreda, 1. februar 2012.
Ukinuta odluka o zabrani registracije igrača za Partizan i Borču, jer su dostavili potrebne dokaze o tome da su izmirli zaostale obaveze.
Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije danas je ukinula zabranu Partizanu i BSK-u u vezi sa registracijom igrača. U saopštenju Komisije se navodi da su ta dva superligaška kluba dostavili dokaze o izmirenju obaveza prema... »

FSS: Partizan može da registruje fudbalere

Blic sport sreda, 1. februar 2012.
Na sednici Disciplinske komisije Fudbalskog saveza Srbije održanoj u sredu a kojom je predsedavao Slobodan Pajović, donesena je odluka o ukidanju zabrane registracije igrača za klubove koju su dostavili dokaze o izmirenju svojih obaveza prema drugim klubovima, igračima, trenerima, odnosno zbog neizvršavanja konačnih odluka nadležnih organa FS Srbije.
Ova odluka se odnosi na dva kluba Super lige, Partizan i BSK iz Borče. Takođe, istovetna odluka o ukidanju zabrane registracije odnosi se i na dva kluba Prve lige Srbije, Mladi radnik i Kolubaru. Za razliku od većine evropskih... »
©2017 Netmark d.o.o.