Vikipedija sahranila Vlada Georgieva!

Vikipedija sahranila Vlada Georgieva!

Vesti online četvrtak, 12. april 2012.
Koliko morbidnih ljudi, odnosno informacija ima na internetu, lično se uverio muzičar Vlado Georgiev, koji je svojim očima video da su ga na internet enciklopediji "Vikipedija" svrstali među mrtve!
Na ovoj stranici, naime, donedavno je pisalo da je kantautor preminuo 6. aprila 2012. godine u 35. godini života, što je pevača žestoko iznerviralo. A koga i ne bi?! - Želim da pozdravim moje ubice sa "vikipedije" - bilo prvo što... »

Georgieva živog sahranili

Kurir četvrtak, 12. april 2012.
Pevač pozdravio svoje „ubice“ pošto je saznao da je internet enciklopedija objavila da je umro
Živ je Vlado, umro nije! - Želim da pozdravim moje ubice sa Vikipedije - napisao je poznati muzičar Vlado Georgiev pošto je saznao da se na toj internet enciklopediji pojavila informacija da je mrtav! Naime, Georgiev je, prema... »

Vlada Georgieva sahranili na internetu!

Alo četvrtak, 12. april 2012.
Alo: Vlada Georgieva sahranili na internetu!
Živog ga sahranili! Koliko morbidnih ljudi, odnosno informacija ima na internetu, lično se uverio muzičar Vlado Georgiev, koji je svojim očima video da su ga na internet enciklopediji „vikipedija“ svrstali među mrtve! Na „vikipediji“ objavljeno da je pop pevač preminuo 6. aprila
Na ovoj stranici, naime, donedavno je pisalo da je kantautor preminuo 6. aprila 2012. godine u 35. godini života, što je pevača žestoko iznerviralo. A koga i... »
©2019 Netmark d.o.o.