Poznati voditelj izvređao Srbe

Švedski voditelj: Srbi su brejvici, svinje i retardi

Kurir ponedeljak, 23. april 2012.
Gert Filking je to učinio u veoma slušanoj emisiji "Gertov svet"
BEOGRAD - Švedski glumac i radio-voditelj Gert Filking izvređao je Srbe na stokholmskom Radiju 1, nazvavši ih "brejvicima, prokletim svinjama, psihopatama i retardiranima". Filking je to učinio prošlog utorka, u veoma slušanoj... »

Poznati voditelj izvređao Srbe

Press ponedeljak, 23. april 2012.
Mržnja u etru - Gert Filking u emisiji na stokholmskom Radiju 1 srpski narod nazvao Brejvicima, psihopatama, retardima, pa čak i prokletim svinjama
Osuo paljbu ... Gert Filkin Poznati švedski glumac i radio-voditelj Gert Filking uvredio je u svojoj emisiji na stokholmskom Radiju 1 ceo srpski narod tako što je Srbe izjednačio sa norveškim monstrumom Andersom Brejvikom. Ko je... »

Poznati voditelj izvređao Srbe

B92 ponedeljak, 23. april 2012.
B92: Poznati voditelj izvređao Srbe
Beograd -- Poznati švedski glumac i radio-voditelj Gert Filking u emisiji na stokholmskom Radiju 1 Srbe nazvao Brejvicima, psihopatama, retardima i prokletim svinjama.
Sve ovo se dogodilo prošlog utorka, kada je emitovan sporni program u kome je Filking sa svojom sagovornicom komentarisao suđenje Brejviku u Norveškoj. Pred svojim slušaocima, među kojima je nesumnjivo bilo i mnogo pripadnika... »

Švedski voditelj: Srbi su "Brejvici"

24 Sata ponedeljak, 23. april 2012.
Poznati švedski glumac i radio-voditelj Gert Filking izvređao je Srbe na stokholmskom Radiju 1, nazvavši ih "Brejvicima, prokletim svinjama, psihopatama i retardiranima".
Kako je preneo beogradski "Press", Filking je to učinio prošlog utorka, u veoma slušanoj emisiji "Gertov svet". U jednom trenutku, Filking je prokomentarisao kako je "svet pun ovakvih Brejvika", da bi ga sagovornica za trenutak... »

Švedski glumac na radiju žestoko izvređao Srbe

Muški magazin ponedeljak, 23. april 2012.
Poznati švedski glumac i radio-voditelj Gert Filking izvređao je Srbe na stokholmskom Radiju 1, nazvavši ih “Brejvicima, prokletim svinjama, psihopatama i retardiranima”. Kako je preneo beogradski “Pres”, Filking je to učinio prošlog utorka, u veoma slušanoj emisiji “Gertov svet”. U jednom... »

Švedski voditelj izvređao Srbe

RTV ponedeljak, 23. april 2012.
STOKHOLM - Poznati švedski glumac i radio-voditelj Gert Filking izvređao je Srbe na stokholmskom Radiju 1, nazvavši ih "Brejvicima, prokletim svinjama, psihopatama i retardiranima".
Kako je preneo beogradski "Pres", Filking je to učinio prošlog utorka, u veoma slušanoj emisiji "Gertov svet". U jednom trenutku, Filking je prokomentarisao kako je "svet pun ovakvih Brejvika", da bi ga sagovornica za trenutak... »

Press: Švedski voditelj "ispljuvao" Srbe

Mondo ponedeljak, 23. april 2012.
Gert Filking u emisiji na stokholmskom Radiju 1 srpski narod nazvao Brejvicima, psihopatama, retardima, pa čak i prokletim svinjama.
Foto:Facebook Poznati švedski glumac i radio-voditelj Gert Filking uvredio je u svojoj emisiji na stokholmskom Radiju 1 ceo srpski narod tako što je Srbe izjednačio sa norveškim monstrumom Andersom Brejvikom. Uz to, Filking je u... »

Švedski voditelj: Srbi su "Brejvici"

Dnevnik ponedeljak, 23. april 2012.
Poznati švedski glumac i radio-voditelj Gert Filking izvređao je Srbe na stokholmskom Radiju 1, nazvavši ih "Brejvicima, prokletim svinjama, psihopatama i retardiranima".
Kako je preneo beogradski "Pres s", Filking je to učinio prošlog utorka, u veoma slušanoj emisiji "Gertov svet". U jednom trenutku, Filking je prokomentarisao kako je "svet pun ovakvih Brejvika", da bi ga sagovornica za trenutak... »

"Srbi su Brejvici, psihopate, retardi i proklete svinje"

Vesti online ponedeljak, 23. april 2012.
Poznati švedski glumac i radio voditelj Gert Filking u emisiji na stokholmskom Radiju 1 Srbe nazvao Brejvicima, psihopatama, retardima i prokletim svinjama.
Sve ovo se dogodilo prošlog utorka, kada je emitovan sporni program u kome je Filking sa svojom sagovornicom komentarisao suđenje Brejviku u Norveškoj. Pred svojim slušaocima, među kojima je nesumnjivo bilo i puno pripadnika... »

Sramota: Švedski voditelj Srbe nazvao retardiranima

Telegraf ponedeljak, 23. april 2012.
Uhvatili smo i mnoge druge, uhvatili smo one Srbe koji su se ponašali kao proklete svinje, koji su pobili više stotina hiljada ljudi i proterali više miliona ljudi, njih smo uhvatili. Da li je onda veći deo srpskog naroda retardiran - rekao Gert Filking tokom emisije na stokholmskom radiju
Švedski voditelj Gert Filking je tokom svoje emisije na stokholmskom Radiju 1 rekao da je “veći deo srpskog naroda retardiran”. Tema emisije bilo je suđenje Andersu Brejviku zbog masakara u Norveškoj iz jula prošle godine. Tokom... »
©2017 Netmark d.o.o.