EU čestitala Nikoliću tri sata pre kraja izbora

EU čestitala Nikoliću tri sata pre kraja izbora

Vesti online nedelja, 20. maj 2012.
Evropska unija je tri sata pre zatvaranja biračkih mesta čestitala predsedniku Srpske napredne stranke Tomislavu Nikoliću pobedu na predsedničkim izborima. Saopštenje koje su potpisali predsednik Evropskog saveta Herman Van Rompej i predsednik Evropske komisije Žoze Manuel Barozo, pojavilo se greškom na zvaničnom sajtu Evropske unije.
EU je greškom izdala saopštenje u kojem je objavila da je na predsedničkim izborima u Srbiji pobedio lider naprednjaka Tomislav Nikolić. Zajedničko saopštenje predsednika Evropskog saveta Hermana van Rompeja i Europske komisije... »

Brisel čestitao Nikoliću tri sata pre zatvaranja birališta

RTV nedelja, 20. maj 2012.
ZAGREB - Evropska unija danas je, tri sata pre zatvaranja birališta, Tomislavu Nikoliću čestitala pobedu na predsedničkim izborima u Srbiji.
Kako prenose sajt Njujurop (NewEurope) i hrvatski Večernji list, zajedničko saopštenje Evropske komisije i Evropskog saveta u kojem se "čestita i srpskom narodu" brzo je povučeno sa sajta. "Predsedniku Nikoliću želimo uspeh u... »

EU greškom čestitala pobedu Nikoliću prije kraja izbora

Slobodna Evropa nedelja, 20. maj 2012.
Evropska unija danas je, tri sata pre zatvaranja birališta, Tomislavu Nikoliću čestitala pobedu na predsedničkim izborima u Srbiji. Kako prenose sajt NewEurope zagrebački Večernji list, zajedničko saopštenje Evropske komisije i Evropskog saveta u kojem se "čestita i srpskom narodu" brzo je povučeno... »

Preuranjena čestitka EU Nikoliću

EMG nedelja, 20. maj 2012.
Evropska unija danas je, tri sata pre zatvaranja birališta, Tomislavu Nikoliću čestitala pobedu na predsedničkim izborima u Srbiji.
Kako prenose sajt NewEurope i hrvatski Večernji list, zajedničko saopštenje Evropske komisije i Evropskog saveta u kom se čestita i srpskom narodu, brzo je povučeno sa sajta. "Nikoliću želimo uspeh u suočavanju s izazovima i... »

MOŠA: EU čestitala Nikoliću izbornu pobedu tri sata pre kraja izbora

Telegraf nedelja, 20. maj 2012.
Zvaničnici EU objavili na sajtu te organizacije saopštenje u kojem se "novoizabranom predsedniku" čestita pobeda i želi mnogo uspeha na evropskom putu Srbije
Zajedničkim saopštenjem predsednika Evropskog saveta Hermana van Rompeja i predsednika Evropske komisije Hosea Manuela Barosa Tomislav Nikolić “proglašen” je pobednikom predsedničkih izbora u Srbiji. Dokument u kojem dvojica... »

Gaf EU, čestitka Nikoliću 3h ranije

B92 nedelja, 20. maj 2012.
B92: Gaf EU, čestitka Nikoliću 3h ranije
Brisel -- Predsednik Evropskog saveta Herman Van Rompej i predsednik Evropske Komisije Hose Manuel Baroso čestitali su lideru SNS Tomislavu Nikoliću na pobedi.
Lideri evrope su uputili čestitke Nikoliću na pobedi satima pre zatvaranja birališta. Europska unija zabunom je izdala saopšenje tri sata prerano, u kojem je objavila da je na predsedničkim izborima u Srbiji pobedio Tomislav... »

Brisel čestitao Nikoliću tri sata pred zatvaranje birališta

Radio 021 nedelja, 20. maj 2012.
Evropska unija danas je, tri sata pre zatvaranja birališta, Tomislavu Nikoliću čestitala pobedu na predsedničkim izborima u Srbiji. Kako prenose sajt Njujurop (NewEurope) i hrvatski Večernji list, zajedničko saopštenje Evropske komisije i Evropskog saveta u kojem se "čestita i srpskom narodu" brzo... »

EU čestitala pobedu Nikoliću tri sata pre kraja glasanja (FOTO)

Novi magazin nedelja, 20. maj 2012.
Evropska unija danas je u 16.45 časova poslala saopštenje novinarima u kojem je čestitala Tomislavu Nikoliću izbor za predsednika Srbije iako je glasanje bilo u toku.
Zajedničko saopštenje predsednika Evropskog veća Hermana van Rompuja i Evropske komisije Žeze Manuela Baroza izdato je tri sata pre zatvaranja biračkih mesta u Srbiji. "Hteli bismo da čestitatmo gospodinu Nikoliću na izboru za... »
©2019 Netmark d.o.o.