BG: Dečak se ubio skokom sa zgrade

BG: Dečak se ubio skokom sa zgrade

B92 petak, 17. avgust 2012.
B92: BG: Dečak se ubio skokom sa zgrade
Beograd -- Petnaestogodišnji B. K. izvršio je sinoć samoubistvo skočivši sa solitera na Karađorđevom trgu u Zemunu sa visine od 40 metara.
Tragedija se dogodila oko 19 sati, kad se tinejdžer bacio s krova zgrade od 15 spratova koja se nalazi kod rampe za Kej oslobođenja. Kako smo saznali na mestu tragedije, on je to učinio naočigled drugova, koji su pokušali da ga... »

Zemun: Tinejdžer se ubio skokom sa solitera

Mondo petak, 17. avgust 2012.
B. K. (15) skočio je sa krova solitera na Karađorđevom trgu u Zemunu. Mladić je ostao na mestu mrtav, a lekari Hitne pomoći mogli su samo da konstatuju smrt.
ilustracija(Guliver/Getty Images) Kako pišu "Novosti" momak je bio u društvu nekoliko tinejdžera, sa kojima je izašao u grad. Oni su sedeli u blizini zgrade i pričali kada je u jednom trenutku, prema rečima očevidaca tragedije,... »

Dečak skočio sa solitera u Zemunu

Pravda petak, 17. avgust 2012.
IZVOR: Pravda BEOGRAD – Mladić B. K. (15) skočio je sa krova solitera na Karađorđevom trgu u Zemunu. Mladić je ostao na mestu mrtav, a lekari Hitne pomoći mogli su samo da konstatuju smrt.
Momak je bio u društvu nekoliko tinejdžera, sa kojima je izašao u grad. Oni su sedeli u blizini zgrade i pričali kada je u jednom trenutku, prema rečima očevidaca tragedije, B. K. Pripretio da će se ubiti jer je nezadovoljan... »

Zemun: Mladić skočio sa krova solitera

Vesti online petak, 17. avgust 2012.
Mladić B. K. (15) skočio je sa krova solitera na Karađorđevom trgu u Zemunu. Mladić je ostao na mestu mrtav, a lekari Hitne pomoći mogli su samo da konstatuju smrt.
Kako pišu beogradske “Večernje novosti“, momak je bio u društvu nekoliko tinejdžera, sa kojima je izašao u grad. Oni su sedeli u blizini zgrade i pričali kada je u jednom trenutku, prema rečima očevidaca tragedije, B. K.... »

Dečak se ubio pred drugovima

Kurir petak, 17. avgust 2012.
Petnaestogodišnji B. K. bacio se sinoć sa zgrade na Karađorđevom trgu u Zemunu
BEOGRAD - Užas. Petnaestogodišnji B. K. izvršio je sinoć samoubistvo skočivši sa solitera na Karađorđevom trgu u Zemunu. Dečak je posle strahovitog pada s preko 40 metara visine na mestu ostao mrtav. Tragedija se dogodila oko 19... »

Zemun: Mladić skočio sa zgrade

Večernje novosti petak, 17. avgust 2012.
B. K. (15) skočio sa krova solitera na Karađorđevom trgu. Mladić je ostao na mestu mrtav
MLADIĆ B. K. (15) skočio je sa krova solitera na Karađorđevom trgu u Zemunu. Mladić je ostao na mestu mrtav, a lekari Hitne pomoći mogli su samo da konstatuju smrt. Kako smo nezvanično saznali, momak je bio u društvu nekoliko... »
©2017 Netmark d.o.o.