Film koji je razbesneo muslimane i izazvao smrt

Film koji je razbesneo muslimane i izazvao smrt

Vesti online sreda, 12. septembar 2012.
Izraelski režiser Sem Basil skriva se od utorka, kada je njegov film u kojem kritikuje muslimane podstakao napade na američke diplomatske misije u Kairu i Bengaziju, gde je jedan Amerikanac ubijen.
U izjavi Asošiejted presu sa nepoznate lokacije, Basil je kazao da je "islam rak" i da je želeo da njegov film bude provokativna poruka protiv islama. U izlivu besa zbog Basilovog filma, ultrakonzervativni islamisti pucali su i... »

U konzulatu u Bengaziju ubijen ambasador SAD

Glas javnosti sreda, 12. septembar 2012.
BENGAZI - Američki ambasador u Libiji Džej Kristofer Stivens (J. Christopher Stevens) i još trojica američkih funkcionera ubijena su sinoć u napadu na konzulat SAD u Bengaziju, saopštio je visoki zvaničnik libijskog ministarstva unutrašnjih poslova. "Ubijeni su ambasador i još trojica funkcionera",... »

Ubijen američki ambasador u Libiji

Novi magazin sreda, 12. septembar 2012.
Američki ambasador u Libiji Džej Kristofer Stivens i još trojica američkih funkcionera ubijena su sinoć u napadu na konzulat SAD u Bengaziju, saopštio je visoki zvaničnik libijskog ministarstva unutrašnjih poslova.
"Ubijen je ambasador i još trojica funkcionera", kazao je Frans presu zamenik libijskog ministra unutrašnjih poslova Vanis al-Šaref. Vest o smrti američkog ambasadora na Tviteru je potvrdio i zamenik libijskog premijera Mustafa... »

Ubijen američki ambasador u Libiji

Beta sreda, 12. septembar 2012.
BENGAZI, 12. septembra 2012. (Beta-AFP) - Američki ambasador u Libiji Džej Kristofer Stivens i još trojica američkih funkcionera ubijena su u utorak uveče u napadu na konzulat SAD u Bengaziju, saopštio je visoki zvaničnik libijskog ministarstva unutrašnjih poslova. "Ubijen je ambasador i još... »

Ubijen radnik američkog konzulata u Bengaziju

24 Sata sreda, 12. septembar 2012.
Amerikanac koji je radio kao agent Stejt departmenta ubijen je sinoć u napadu na američki konzulat u libijskom gradu Bengaziju.
Naoružani muškarci upali su u konzulat protestujući zbog filma na internetu koji, kako tvrde, vređa islam i ubili jednog i ranili drugog radnika konzulata. Libijske vlasti navode da su napadači protestovali zbog istog filma zbog... »

Ubijen američki ambasador u Libiji

Slobodna Evropa sreda, 12. septembar 2012.
Američki ambasador u Libiji Džej Kristofer Stivens i još trojica američkih funkcionera ubijena su sinoć u napadu na konzulat SAD u Bengaziju, kada su naoružani islamisti napali konzulat SAD u Bengaziju u Libiji, saopštio je visoki zvaničnik libijskog ministarstva unutrašnjih poslova. Naoružani... »
©2017 Netmark d.o.o.