Stigao je iPhone 5!

Stigao je iPhone 5!

Mondo sreda, 12. septembar 2012.
U Kaliforniji je predstavljen najnoviji iPhone telefon, šeste generacije, i kako to obično biva - većina nagađanja ispostavila se tačnim.
Foto: www.Cnet.com PrintScreen. 1 / 5 Foto: Apple Press Images. 2 / 5 Foto: Apple Press Images. 3 / 5 Foto: Apple Press Images. 4 / 5 Foto: Beta/AP. 5 / 5 Tim Kuk je prvi izašao na binu i pričao o senzacionalnim brojkama, koje je... »

Predstavljen novi iPhone 5

B92 sreda, 12. septembar 2012.
B92: Predstavljen novi iPhone 5
Na konferenciji u San Francisku Apple je predstavio novi iPhone 5.
Sve Appleove konferencije imaju neke zajedničke karakteristike - tajnovitost, nema puno zvaničnih informacija o proizvodima koji će biti predstavljeni, a na samim konferencijama, postoji nekakav uobičajeni redosled. Jedna od tih... »

iPhone 5: Tanji, veći i s podrškom za LTE

SEEbiz sreda, 12. septembar 2012.
SAN FRANCISCO - Apple je upravo predstavio iPhone 5. Kako se i nagađalo, narastao je - u visinu. U potpunosti je napravljen od stakla i aluminija. Tanak je 7,6 milimetara (18% tanji od iPhonea 4S) i težak 112 grama (20% manje od iPhonea 4S). Rezolucija ekrana mu je 1.136 x 640 piksela, što daje gustoću od 326 ppi. Početni ekran dobio je dodatni red s četiri ikone. Boje imaju 44% bolju saturaciju, u punoj sRGB paleti.
Sve nativne aplikacije Apple je prepravio za novu rezoluciju, neproporcionalnu s prethodnim iPhoneima, dok će stare aplikacije raditi tako da će imati crne pruge uz gornju i donju stranu. iPhone 5 podržava HSPA plus i LTE. Dolazi... »

PREDSTAVLJAMO AJFON 5: Veći displej, duplo brži, tanji i lakši telefon od prethodnika! (FOTO)

Telegraf sreda, 12. septembar 2012.
Novi Ajfon predstavljen na večerašnjoj konferenciji u San Francisku: kamera od osam megapiksela, displej od 4 inča u rezoluciji od 1136 x 640, 18 odsto tanji i 20 odsto lakši telefon, i baterija koja navodno uspeva da sa novom LTE mrežnom podrškom "živi" osam sati, samo su neke od specifikacija koje ćete dobiti sa novim Eplovim čedom
Zvanično je! Epl je svoj smartfon šeste generacije nazvao Ajfon 5, a Fil Šiler je izneo detaljan set svojstava i specifikacija koje on nosi sa sobom. Tanak samo 7,6 milimetara i težak samo 112 grama, ovo je najtanji i najlakši... »

Kompanija „Epl“ predstavila pametni „ajfon 5“

Pravda sreda, 12. septembar 2012.
IZVOR: TANJUG
SAN FRANCISKO – Američki informatički gigant – kompanija „Epl“ predstavila je danas svoj novi „pametni“ mobilni telefon „ajfon 5“. Telefon, na kojem je sve do smrti pre skoro godinu dana radio i jedan od osnivača kompanije Stiv Džobs. „Petica“ ima nov dizajn hardvera i... »

Apple predstavio iPhone 5

Al Jazeera sreda, 12. septembar 2012.
Najočekivaniji tehnološki proizvod napokon je predstavljen: novi Appleov pametni telefon iPhone 5 ima brži procesor, veći ekran i podršku za 4G mreže.
Najočekivaniji tehnološki proizvod napokon je predstavljen: novi Appleov pametni telefon iPhone 5 ima brži procesor, veći ekran i podršku za 4G mreže. Novi iPhone na konferenciji za noovinare u San Franciscu u srijedu predstavio... »

Predstavljen iPhone 5

Benchmark sreda, 12. septembar 2012.
Na svom događaju u San Francisku, Apple je najavio iPhone 5 mobilni telefon. Mnoga predviđanja su se pokazala tačnim, tako da smo o telefonu praktično dosta toga već znali. Apple u prvi plan ističe da je novi telefon 18% tanji i 20% lakši od prethodnika, iPhone 4S uređaja. Razlika ima dosta.... »

„Apple“ predstavio pametni "iPhone 5"

Večernje novosti sreda, 12. septembar 2012.
Američki informatički gigant - kompanija „Apple“ predstavila je danas svoj novi "pametni" mobilni telefon iPhone 5". Telefon, na kojem je sve do smrti pre skoro godinu dana radio i jedan od osnivača kompanije Stiv Džobs
SAN FRANCISKO - Američki informatički gigant - kompanija „Apple“ predstavila je danas svoj novi "pametni" mobilni telefon iPhone 5". Telefon, na kojem je sve do smrti pre skoro godinu dana radio i jedan od osnivača kompanije Stiv... »

BISER OD JABUKE: Epl danas predstavlja novi ajfon – “peticu”!

Telegraf sreda, 12. septembar 2012.
Raste tenzija i uzbuđenje dok čitav svet očekuje da će novi ajfon 5, koji će podržavati 4G LTE bežičnu mrežu koja je, kako tvrde u kompaniji, najbrža mreža za mobilne telefone na svetu - biti čudesno delo tehnike koje će giganta iz Kupertina učvrstiti na poziciji svetskog lidera
Epl će danas predstaviti novu verziju ajfona u San Francisku. Na konferenciji će, kako prenose mediji, dominirati veliki Eplov logo i šareni plakat. “Dejli mejl” navodi da, dok jedni ne vide ništa čudno u načinu na koji je Epl... »

iPhone 5 menja mobilnu industriju

IT svet sreda, 12. septembar 2012.
iPhone će promeniti okruženje mobilne industrije, ostavljajući gubitnike i pobednike, smatra analitičar pri kompaniji J.P Morgan Mark Moskwitz. Očekuje se da će Apple izazvati druge proizvođače novim performansama kada je reč o bateriji, veličini ekrana i samoj formi, rekao je Moskowitz. Uprkos... »

Dačić: Britanija uložila protest Surinamu zbog Kosova

RTS  pre 2 sata  još 19 povezanih

Zvezdino čudo od deteta šest u metu (VIDEO)

Vesti online  pre 1 sat  još 14 povezanih

FOTO: Grupa za slobodu medija na ulicama pet gradova

Radio 021  pre 2 sata  još 11 povezanih

Drugi krug lokalnih izbora na Kosovu

Mondo  pre 4 sata  još 12 povezanih
©2017 Netmark d.o.o.