Povređen Inijesta

Povređen Inijesta

RTS četvrtak, 13. septembar 2012.
RTS: Povređen Inijesta
Fudbaler Barselone Andres Inijesta moraće da pauzira od 10 do 15 dana zbog povrede i propustiće sledeće srede meč evropske Lige šampiona sa Spartakom iz Moskve. Inijesta je “zaradio” povredu u utakmici protiv Gruzije.
Barselona je sopštila da je igrač, koga je UEFA proglasila za najboljeg u Evropi, istegao mišić na desnoj nozi za vreme utakmice između Španije i Gruzije. Inijesta će propustiti i meč španskog prvenstva, u subotu protiv Hetafea.... »

Inijesta pauzira zbog povrede i žali zbog odlaska "jednog od najboljih", Rikelmea

Blic sport četvrtak, 13. septembar 2012.
Fudbalski klub Barselona saopštio je da će Andres Inijesta pauzirati 10 do 15 dana zbog istegnuća mišića na desnoj nozi.
Inijesta se povredio na utakmici drugog kola kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2014. godine u Tbilisiju između Gruzije i Španije (0:1). Fudbaler Barselone propustiće utakmicu protiv Hetafea i prvo kolo G grupe Lige šampiona... »

Barsa bez Inijeste na startu Lige šampiona

Press četvrtak, 13. septembar 2012.
Barselona je večeras saopštila da će Andres Inijesta pauzirati 10 do 15 dana zbog istegnuća mišića na desnoj nozi.
Inijesta se povredio na utakmici drugog kola I grupe kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2014. godine u Tbilisiju između Gruzije i Španije (0:1). Fudbaler Barselone propustiće utakmicu protiv Hetafea i prvo kolo G grupe Lige... »
©2017 Netmark d.o.o.