Dvoje poginulih u udesu na Ledinama

Dvoje poginulih u udesu na Ledinama

B92 četvrtak, 20. septembar 2012.
B92: Dvoje poginulih u udesu na Ledinama
Beograd -- Dve osobe su poginule na Surčinskom putu noćas oko dva sata kada je putničko vozilo sletelo s kolovoza i udarilo u stub.
Putničko vozilo marke "pežo" sletelo je s kolovoza i udarilo u stub, a tom prilikom poginuli su vozač i suvozač, saopštio je MUP Srbije. U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na Ledinama poginula su dva muškarca stara oko 30... »

Beograd: U četiri udesa dve osobe poginule

Večernje novosti četvrtak, 20. septembar 2012.
Tokom protekle noći u Beogradu su se dogodila četiri saobraćajna udesa u kojima su dve osobe poginule, a tri povređene, izjavila je portparol Hitne pomoći Nada Macura
Dve osobe su poginule na Surčinskom putu noćas oko 2.00 sata kada je putničko vozilo sletelo sa kolovoza i udarilo u stub, potvrđeno je Tanjugu u Informativnoj službi MUP-a Srbije. Putničko vozilo marke "pežo" sletelo je sa... »

Dva muškarca poginula udarivši u banderu

Kurir četvrtak, 20. septembar 2012.
Nesreća se dogodila nešto posle 2.00 časa kod okretnice autobusa 71, a Hitna pomoć je kada je stigla mogla da konstatuje samo smrt
BEOGRAD - Dve osobe poginule su rano jutros u saobraćajnoj nesreći u beogradskom naselju Ledine, rečeno je u Hitnoj pomoći. Poginula su dva muškarca stara oko 30 godina kada su autom naleteli na banderu, rekla je portparol Hitna... »

Dvoje poginulih u udesu na Ledinama

Studio B četvrtak, 20. septembar 2012.
Dve osobe su poginule na Surčinskom putu noćas oko dva sata kada je putničko vozilo sletelo sa kolovoza i udarilo u stub.
Dve osobe su poginule na Surčinskom putu noćas oko dva sata kada je putničko vozilo sletelo sa kolovoza i udarilo u stub. Putničko vozilo marke "pežo" sletelo je sa kolovoza i udarilo u stub, a tom prilikom poginuli su vozač i... »

Dve osobe poginule u saobraćajnoj nesreći na Ledinama

Press četvrtak, 20. septembar 2012.
Dve osobe su poginule u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko dva časa posle ponoći na Ledinama, izjavila je jutros Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura
Poginule su dva muškarca stara oko 30 godina i lekari su na licu mesta konstatovali njihovu smrt, rekla je Macura. Poginuli su vozač i suvozač, a nesreća se dogodila kada je vozač zbog velike količine vode na tom delu puta... »

U četiri udesa dve osobe poginule, a tri povređene

24 Sata četvrtak, 20. septembar 2012.
Tokom protekle noći u Beogradu su se dogodila četiri saobraćajna udesa u kojima su dve osobe poginule, a tri povređene, izjavila je jutros portparol Hitne pomoći dr Nada Macura.
Dve osobe su poginule u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko dva časa posle ponoći na Ledinama, rekla je dr Macura. Poginula su dva muškarca stara oko 30 godina i lekari su konstatovali njihovu smrt. Poginuli su vozač i... »

Saobraćajna nesreća u Surčinu

RTS četvrtak, 20. septembar 2012.
RTS: Saobraćajna nesreća u Surčinu
Dvojica mladića poginula u saobraćajnoj nesreći koja se rano jutros dogodila u Surčinu. Vozač je izgubio kontrolu nad vozilom i udario u stub električnog voda.
Dva muškarca, starosti oko 30 godina, nastradala su u saobraćajnoj nesreći koja se, oko pola tri, dogodila na Surčinskom putu, kod okretnice autobuske linije broj 76. Kako RTS saznaje, nesreća se dogodila kada je vozač,... »

Dve osobe poginule u saobraćajnoj nesreći

Dnevnik četvrtak, 20. septembar 2012.
Dve osobe su poginule u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko dva časa posle ponoći na Ledinama, izjavila je jutros Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.
Poginule su dva muškarca stara oko 30 godina i lekari su konstatovali njihovu smrt, rekla je Macura. Poginuli su vozač i osoba koja se u vozilu nalazila na mestu suvozača, a nesreća se dogodila kada je automobil udario u stub,... »

Poginule dve osobe u saobraćajnoj nesreći u Beogradu

Beta četvrtak, 20. septembar 2012.
BEOGRAD, 20. septembra 2012. (Beta) - Dve osobe poginule su u četvrtak rano ujutro u saobraćajnoj nesreći u beogradskom naselju Ledine, rečeno je agenciji Beta u Hitnoj pomoći. Poginula su dva muškarca stara oko 30 godina kada su autom naleteli na banderu, rekla je portparol Hitna pomoći Nada... »

Dva muškarca poginula u Beogradu

Novi magazin četvrtak, 20. septembar 2012.
Dva muškarca stara po 30 godina poginula su rano jutros u saobraćajnoj nesreći u beogradskom naselju Ledine.
Oni su autom naleteli na banderu, rekla je portparol Hitna pomoći Nada Macura i dodala da su lekari po dolasku mogli samo da konstatuju smrt. Nesreća se dogodila nešto posle 2.00 časa kod okretnice autobusa 71. Nesreća se... »

Dva mladića poginula u udesu

Vesti online četvrtak, 20. septembar 2012.
Dve osobe poginule su rano jutros u saobraćajnoj nesreći u beogradskom naselju Ledine, rečeno je agenciji Beta u Hitnoj pomoći.
Poginula su dva muškarca stara oko 30 godina kada su autom naleteli na banderu, rekla je portparol Hitna pomoći Nada Macura i dodala da su lekari po dolasku mogli samo da konstatuju smrt. Nesreća se dogodila nešto posle 2.00 časa... »

Dva muškarca poginula udarivši u banderu

Glas javnosti četvrtak, 20. septembar 2012.
BEOGRAD - Dve osobe poginule su rano jutros u saobraćajnoj nesreći u beogradskom naselju Ledine, rečeno je u Hitnoj pomoći. Poginula su dva muškarca stara oko 30 godina kada su autom naleteli na banderu, rekla je portparol Hitna pomoći Nada Macura i dodala da su lekari po dolasku mogli samo da... »

DVOJE MRTVIH U UDESU: Auto udario u banderu, vatrogasci sekli vozilo da bi izvukli tela nastradalih (FOTO)

Telegraf četvrtak, 20. septembar 2012.
Nesreća se dogodila oko 2.30 sati u Surčinskoj ulici u beogradskom naselju Ledine kada je vozač automobila, koji se kretao velikom brzinom, izgubio kontrolu nad vozilom i sleteo s puta
Goran M. (32) i još jedan mladić poginuli su u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 2.30 sati u Surčinskoj ulici u beogradskom naselju Ledine. Oni su bili u automobilu “pežo 206″ koji se kretao u smeru od Novog Beograda ka... »

Dve osobe poginule u sudaru

Pravda četvrtak, 20. septembar 2012.
BEOGRAD – Dve osobe su poginule u
sudaru koji se dogodio oko dva časa posle ponoći na Ledinama, izjavila je jutros portparol Hitne pomoći Nada Macura. - Poginula su dva muškarca stara oko 30 godina i lekari su konstatovali njihovu smrt – rekla je Macura. Poginuli su vozač i osoba koja se u vozilu... »

U četiri udesa dve osobe poginule, a tri povređene

Blic četvrtak, 20. septembar 2012.
Tokom protekle noći u Beogradu su se dogodila četiri saobraćajna udesa u kojima su dve osobe poginule, a tri povredjene, izjavila je jutros Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.
Dve osobe su poginule u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko dva časa posle ponoći na Ledinama, rekla je Macura. Poginula su dva muškarca stara oko 30 godina i lekari su konstatovali njihovu smrt. Poginuli su vozač i osoba... »

U saobraćajki u Ledinama dvoje mrtvih

Mondo četvrtak, 20. septembar 2012.
U beogradskom naselju Ledine u saobraćajnoj nesreći rano jutros poginule su dve osobe, rečeno je u Hitnoj pomoći.
Poginula su dva muškarca stara oko 30 godina kada su autom naleteli na banderu, rekla je portparol Hitna pomoći Nada Macura i dodala da su lekari po dolasku mogli samo da konstatuju smrt. Nesreća se dogodila nešto posle 2.00 časa... »
©2017 Netmark d.o.o.