Niža cena struje za male potrošače

Niža cena struje za male potrošače

Dnevnik petak, 21. septembar 2012.
Ministarka energetike Zorana Mihajlović najavila je promenu tarifnog sistema, prema kome će najveći potrošači plaćati najviše. Istovremeno će oni sa malom potrošnjom imati beneficije.
„Ja neću da licitiram sa cenom struje, ali ona nije jeftina. Džaba cena ako ne može da se plati”, rekla je ona pred otvaranje trećeg međunarodnog CEDEF energetskog foruma. Mihajlovićeva je objasnila da je prioritet njenog... »

Najveći potrošači plaćaće struju više

Akter petak, 21. septembar 2012.
Ministarka energetike razvoja i zaštite životne sredine Zorana Mihajlović najavila je danas promenu tarifnog sistema
Prema novom sistemu, najveći potrošači će plaćati najviše, dok će oni sa malom potrošnjom imati beneficije "Ja neću da licitiram sa cenom struje, ali ona nije jeftina. Džaba cena ako ne može da se plati", rekla je ona novinarima... »

Mihajlović: Najveći potrošači struje plaćaće najviše

Blic petak, 21. septembar 2012.
Ministarka energetike razvoja i zaštite životne sredine Zorana Mihajlović izjavila je danas da će najveći potrošači električne energije plaćati najviše, dok će oni sa malom potrošnjom imati beneficije.
- Ja neću da licitiram sa cenom struje, ali ona nije jeftina. Džaba cena ako ne može da se plati - rekla je Mihajlovićeva. Ona je u motelu Nais, na Koridoru 10, gde se održava treći međunarodni CEDEF energetski forum, rekla da je... »

Veći potrošači struje plaćaće više

RTS petak, 21. septembar 2012.
RTS: Veći potrošači struje plaćaće više
Najveći potrošači struje plaćaće najviše beneficije za male potrošače, najavila resorna ministarka Zorana Mihajlović. Zakon o energetskoj efikasnosti će po hitnom postupku biti dostavljen parlamentu, rekla ministarka.
Ministarka energetike razvoja i zaštite životne sredine Zorana Mihajlović najavila je promenu tarifnog sistema, prema kome će najveći potrošači plaćati najviše, dok će oni sa malom potrošnjom imati beneficije. "Ja neću da... »

Najveći potrošači plaćaće najviše

Beta petak, 21. septembar 2012.
NIŠ, 21. septembra 2012. (Beta) - Ministarka energetike razvoja i zaštite životne sredine Zorana Mihajlović izjavila je u petak da će najveći potrošači električne energije plaćati najviše, dok će oni sa malom potrošnjom imati beneficije. "Ja neću da licitiram sa cenom struje, ali ona nije jeftina.... »

“Ko troši više struje, i plaćaće više“

Kamatica petak, 21. septembar 2012.
- Ja neću da licitiram sa cenom struje, ali ona nije jeftina. Džaba cena ako ne može da se plati - rekla je ona i objasnila da je prioritet njenog ministarstva da obezbedi dovoljne količine energenata, po održivim cenama i da radi na povećanju energetske efikasnosti. Govoreći o izgradnji... »

Mihajlović: Najveći potrošači energenata plaćaće najviše

Telegraf petak, 21. septembar 2012.
Ministarka energetike kaže da je prioritet ministarstva da obezbedi dovoljne količine energenata po održivim cenama
Ministarka energetike, razvoja i zaštite životne sredine Zorana Mihajlović najavila je promenu tarifnog sistema, prema kome će najveći potrošači plaćati najviše, dok će oni sa malom potrošnjom imati beneficije. - Ja neću da... »

Mihajlović: Promena tarifnog sistema za struju

Večernje novosti petak, 21. septembar 2012.
Ministarka energetike Zorana Mihajlović najavila je promenu tarifnog sistema, prema kome će najveći potrošači plaćati najviše, dok će oni sa malom potrošnjom imati beneficije
Ministarka energetike razvoja i zaštite životne sredine Zorana Mihajlović najavila je danas promenu tarifnog sistema, prema kome će najveći potrošači plaćati najviše, dok će oni sa malom potrošnjom imati beneficije. "Ja neću da... »

"Najveći potrošači plaćaće najviše"

B92 petak, 21. septembar 2012.
B92: "Najveći potrošači plaćaće najviše"
Beograd -- Ministarka energetike Zorana Mihajlović najavila je promenu tarifnog sistema, prema kome će najveći potrošači plaćati najviše.
Istovremeno će oni sa malom potrošnjom imati beneficije. "Ja neću da licitiram sa cenom struje, ali ona nije jeftina. Džaba cena ako ne može da se plati", rekla je ona pred otvaranje trećeg međunarodnog CEDEF energetskog foruma.... »

Mihajlović: Najveći potrošači energenata plaćaće najviše

Politika petak, 21. septembar 2012.
NIŠ – Ministarka energetike razvoja i zaštite životne sredine Zorana Mihajlović najavila je danas promenu tarifnog sistema, prema kome će najveći potrošači plaćati najviše, dok će oni sa malom potrošnjom imati beneficije. „Ja neću da licitiram sa cenom struje, ali ona nije jeftina. Džaba cena ako... »

MIHAJLOVIĆ: Najveći potrošači energenata plaćaće najviše

Pravda petak, 21. septembar 2012.
NIŠ – Ministarka energetike razvoja i zaštite životne sredine Zorana Mihajlović najavila je danas promenu tarifnog sistema, prema kome će najveći potrošači plaćati najviše, dok će oni sa malom potrošnjom imati beneficije.
– Ja neću da licitiram sa cenom struje, ali ona nije jeftina. Džaba cena ako ne može da se plati – rekla je ona novinarima u Nišu, pred otvaranje trećeg međunarodnog CEDEF energetskog foruma. Mihajlovićeva je objasnila da je... »
©2017 Netmark d.o.o.