Povezane vesti

Nije bilo pominjanja Srbije i FSS u izveštaju o nameštanju mečeva

24 Sata petak, 21. septembar 2012.
Članica Evropskog parlamenta Emine Bozkurt rekla je danas da tokom nedavnog saslušanja povodom izveštaja o nameštanju utakmica i prevara u sportu nije bilo posebnog pominjanja ni Srbije, ni nacionalne fudbalske organizacije.
- Tokom saslušanja u vezi sa izveštajem nije bilo posebnog pominjanja ni Srbije, ni Fudbalskog saveza Srbije. Saslušanje se pre fokusiralo na diskusiju o tome koliko je nameštanje utakmica u Evropi rasprostranjeno i kako pronaći... »

Nema pominjanja Srbije oko nameštaljki

RTS petak, 21. septembar 2012.
RTS: Nema pominjanja Srbije oko nameštaljki
Članica Evropskog parlamenta Emine Bozkurt rekla je da tokom nedavnog saslušanja povodom izveštaja o nameštanju utakmica i prevara u sportu nije bilo posebnog pominjanja ni Srbije ni nacionalne fudbalske organizacije.
"Tokom saslušanja u vezi sa izveštajem nije bilo posebnog pominjanja ni Srbije ni Fudbalskog saveza Srbije. Saslušanje se pre fokusiralo na diskusiju o tome koliko je nameštanje utakmica u Evropi rasprostranjeno i kako pronaći... »

Bozkurt odgovorila Toletu: "Srbiju nisam pominjala"

Sportske.net petak, 21. septembar 2012.
Poslanica u Evropskom parlamentu Emin Bozkurt navela je u pismu predsedniku Fudbalskog saveza Srbije Tomislavu Karadžiću da tokom saslušanja o njenom izveštaju o nameštanju utakmica i prevara o sportu nije pominjala FSS i Srbiju.
U samom tekstu izveštaja, koji je 17. septembra objavio briselski portal Euractiv.com, među 23 zemlje u kojima navodno postoji nameštanje utakmica, pominje se i Srbija. U tom izveštaju pominje se 19 članica EU i četiri zemlje... »

Bozkurt: Nisam pomenula ni Srbiju, ni FSS

Vesti online petak, 21. septembar 2012.
Članica Evropskog parlamenta Emine Bozkurt rekla je danas da tokom nedavnog saslušanja povodom izveštaja o nameštanju utakmica i prevara u sportu nije bilo posebnog pominjanja ni Srbije, ni nacionalne fudbalske organizacije FSS.
"Tokom saslušanja u vezi sa izveštajem nije bilo posebnog pominjanja ni Srbije, ni Fudbalskog saveza Srbije. Saslušanje se pre fokusiralo na diskusiju o tome koliko je nameštanje utakmica u Evropi rasprostranjeno i kako pronaći... »

Srbija nije pominjana u debati o nameštanju mečeva

Beta petak, 21. septembar 2012.
BEOGRAD, 21. septembra 2012. (Beta) - Poslanica u Evropskom parlamentu Emin Bozkurt navela je u pismu predsedniku Fudbalskog saveza Srbije Tomislavu Karadžiću da tokom saslušanja o njenom izveštaju o nameštanju utakmica i prevara o sportu nije pominjala FSS i Srbiju. "Tokom saslušanja u vezi sa... »

BOZKURT: Nije bilo pominjanja Srbije i FSS u EP

Dnevnik petak, 21. septembar 2012.
"Tokom saslušanja, i u mom izveštaju, izrazila sam svoju duboku zabrinutost po pitanju situacije integriteta sporta", istakla je Bozkurt
BEOGRAD: Članica Evropskog parlamenta Emine Bozkurt rekla je da tokom nedavnog saslušanja povodom izveštaja o nameštanju utakmica i prevara u sportu nije bilo posebnog pominjanja ni Srbije, ni nacionalne fudbalske organizacije.... »

Bozkurt: Nije bilo pominjanja Srbije i FSS u Evropskom parlamentu

Večernje novosti petak, 21. septembar 2012.
Članica Evropskog parlamenta kaže da tokom nedavnog saslušanja povodom izveštaja o nameštanju utakmica i prevara u sportu nije bilo posebnog pominjanja Srbije
Članica Evropskog parlamenta Emine Bozkurt rekla je danas da tokom nedavnog saslušanja povodom izveštaja o nameštanju utakmica i prevara u sportu nije bilo posebnog pominjanja ni Srbije, ni nacionalne fudbalske organizacije. -... »

Evropski parlament: U Srbiji nema nameštanja

Mondo petak, 21. septembar 2012.
Emine Bozkurt, član Evropskog parlamenta i komisije te organizacije za borbu protiv nameštanja rezultata fudbalskih utakmica, demantovala je da je tokom saslušanja bilo pominjanja "Srbije i FSS".
Evropski parlament nije utvrdio da se u Srbiji nameštaju utakmice, naknadno je objašnjeno. Članica Evropskog parlamenta Emine Bozkurt rekla je u petak da tokom nedavnog saslušanja povodom izveštaja o nameštanju utakmica i prevara... »

Bozkurt odgovorila Karadžiću: Srbija i FSS nisu pominjani u nameštanju utakmica!

Blic sport petak, 21. septembar 2012.
Članica Evropskog parlamenta Emin Bozkurt rekla je da tokom nedavnog saslušanja povodom izveštaja o nameštanju utakmica i prevara u sportu nije bilo posebnog pominjanja ni Srbije, ni nacionalne fudbalske organizacije.
"Tokom saslušanja u vezi sa izveštajem nije bilo posebnog pominjanja ni Srbije, ni Fudbalskog saveza Srbije. Saslušanje se pre fokusiralo na diskusiju o tome koliko je nameštanje utakmica u Evropi rasprostranjeno i kako pronaći... »

"Nije bilo pominjanja Srbije i FSS tokom saslušanja o nameštanju"

Press petak, 21. septembar 2012.
Članica Evropskog parlamenta Emine Bozkurt rekla je danas da tokom nedavnog saslušanja povodom izveštaja o nameštanju utakmica i prevara u sportu nije bilo posebnog pominjanja ni Srbije, ni nacionalne fudbalske organizacije
"Tokom saslušanja u vezi sa izveštajem nije bilo posebnog pominjanja ni Srbije, ni Fudbalskog saveza Srbije. Saslušanje se pre fokusiralo na diskusiju o tome koliko je nameštanje utakmica u Evropi rasprostranjeno i kako pronaći... »

Pentagon sprema opcije za Severnu Koreju

Blic  pre 9 sati  još 4 povezane

Danas pretežno oblačno, do 23 stepena

B92  pre 5 sati  još 1 povezana

Vremeplov: Marička bitka

RTV  pre 3 sata  još 1 povezana

Mekejn na samrti? Loše prognoze lekara, često misli na Kenedija

Večernje novosti  pre 9 sati  još 1 povezana
©2017 Netmark d.o.o.