Povezane vesti

Odbegli Đorđe Prelić letovao u Crnoj Gori, plaćao bungalov 1.000 evra dnevno? (VIDEO)

Telegraf ponedeljak, 24. septembar 2012.
Vođa navijačke grupe "Alkatraz", koji je osuđen na 15 godina zatvora zbog ubistva Francuza Brisa Tatona, lociran je u avgustu na Svetom Stefanu, a takođe je imao iznajmljen i bungalov pored ekskluzivnog Porto Montenegrea u Tivtu, rekao izvor iz MUP-a
Nakon četiri godine bekstva Đorđe Prelić (27), vođa navijačke grupe “Alkatraz”, koji je osuđen na 15 godina zatvora zbog ubistva Francuza Brisa Tatona 17. septembra 2008. godine, lociran je u avgustu u Crnoj Gori, objavio je list... »

Tatonov ubica se sunča u Crnoj Gori

B92 ponedeljak, 24. septembar 2012.
Beograd -- Ubica Brisa Tatona, Đorđe Prelić, vođa navijačke grupe "Alkatraz" koji je osuđen na 35 godina zatvora, snimljen je na plaži u Crnoj Gori u avgustu, piše Pres.
Taj list dodaje da su operativci srpske kriminalističke policije već izvesno vreme sumnjali da se Prelić krije u Crnoj Gori i da uz nečiju pomoć bez problema prelazi granicu sa Srbijom, a kako navode izvori lista, on je odustao... »

Tatonov ubica uslikan na plaži na Svetom Stefanu

SEEbiz ponedeljak, 24. septembar 2012.
BEOGRAD - Nakon četiri godine bekstva Đorđe Prelić (27), vođa navijačke grupe "Alkatraz", osuđen na 35 godina zatvora zbog ubistva Francuza Brisa Tatona 17. septembra 2008. godine, lociran je u avgustu u Crnoj Gori.
List "Press" piše da operativci srpske kriminalističke policije već izvesno vreme sumnjaju da se Prelić krije u Crnoj Gori i da uz nečiju pomoć bez problema prelazi granicu sa Srbijom, a kako navode izvori lista on je odustao od... »

Tatonov ubica uslikan na plaži u Crnoj Gori

Mondo ponedeljak, 24. septembar 2012.
Nakon četiri godine bekstva Đorđe Prelić (27), vođa navijačke grupe "Alkatraz", osuđen na 35 godina zatvora zbog ubistva Francuza Brisa Tatona 17. septembra 2008. godine, lociran je u avgustu u Crnoj Gori.
List “Press” piše da operativci srpske kriminalističke policije već izvesno vreme sumnjaju da se Prelić krije u Crnoj Gori i da uz nečiju pomoć bez problema prelazi granicu sa Srbijom, a kako navode izvori lista on je odustao od... »

Vođa "Alkatraza" se krije u Crnoj Gori

Novi magazin ponedeljak, 24. septembar 2012.
Vođa navijačke grupe 'Alkatraz', koji je osuđen na 35 godina zatvora zbog ubistva Francuza Brisa Tatona 2008. godine, lociran je u Crnoj Gori.
Vođa navijačke grupe fudbalskog kluba Partizan je nakon četiri godine bekstva, kako piše list Pres, tokom avgusta lociran u Crnoj Gori. Njega je navodno prepoznao turista iz Srbije, fotografisao mobilnim telefonom i te... »

Vođa „Alkatraza" u bungalovu od 1.000 evra po danu

Press ponedeljak, 24. septembar 2012.
Nakon četiri godine bekstva Đorđe Prelić (27), vođa navijačke grupe „Alkatraz", koji je osuđen na 35 godina zatvora zbog ubistva Francuza Brisa Tatona 17. septembra 2008. godine, lociran je u avgustu u Crnoj Gori, otkriva Press.Prelićeve fotografije, koje Press ekskluzivno objavljuje, napravio je mobilnim telefonom turista koji ih je zatim poslao policiji.
Prema saznanjima Pressa, operativci srpske kriminalističke policije već izvesno vreme sumnjaju da se Prelić krije u Crnoj Gori i da uz nečiju pomoć bez problema prelazi granicu sa Srbijom. Prelić je, navode naši izvori, odustao... »
©2017 Netmark d.o.o.