Srbija ne može da ima bilo kakvu ulogu na severu

Srbija ne može da ima bilo kakvu ulogu na severu

Beta ponedeljak, 24. septembar 2012.
BEOGRAD, 24. septembra 2012. (Beta) - Kosovski ministar inostranih poslova Enver Hodžaj izjavio je da nije moguć nastavak dijaloga Beograda i Prištine, pre nego što zažive već postignuti sporazumi i poručio da Kosova. U intervjuu listu Danas od ponedeljka, Hodžaj je poručio da o temama kao što je... »

Hodžaj: Nastavak dijaloga tek posle primene dogovorenog

Blic ponedeljak, 24. septembar 2012.
Kosovski ministar spoljnih poslova Enver Hodžaj izjavio je da je nastavak dijaloga Beograda i Prištine moguć tek kada budu primenjeni do sada postignuti sporazumi u Briselu.
- Ne možemo da imamo novi proces dijaloga o normalizaciji odnosa ukoliko najpre ne zažive postignuti sporazumi. Smatram da će kredibilitet celog tehničkog dijaloga biti doveden u sumnju ukoliko Beograd ne ispuni ono što je... »

Hodžaj:Dijalog po primeni sporazuma

B92 ponedeljak, 24. septembar 2012.
B92: Hodžaj:Dijalog po primeni sporazuma
Beograd -- Kosovski šef diplomatije Enver Hodžaj kaže da je nastavak dijaloga Beograda i Prištine moguć tek kada budu primenjeni do sada postignuti sporazumi u Briselu.
-"Ne možemo da imamo novi proces dijaloga o normalizaciji odnosa ukoliko najpre ne zažive postignuti sporazumi. Smatram da će kredibilitet celog tehničkog dijaloga biti doveden u sumnju ukoliko Beograd ne ispuni ono što je... »

Hodžaj: Srbija ne može da ima nikakvu ulogu na severu Kosova

Vesti online ponedeljak, 24. septembar 2012.
Kosovski ministar inostranih poslova Enver Hodžaj izjavio je da nije moguć nastavak dijaloga Beograda i Prištine, pre nego što zažive već postignuti sporazumi i poručio da Srbija ne može da ima bilo kakvu ulogu na severu Kosova.
U intervjuu za “Danas“, Hodžaj je poručio da o temama kao što je nezavisnost, suverenitet, teritorijalni integritet i politički sistem Kosova neće biti vođeni razgovori ni sa kim, pa ni sa Srbijom. "Granice Kosova je potvrdio... »

Bez bilo kakve uloge Srbije na severu Kosova

Novi magazin ponedeljak, 24. septembar 2012.
O temama kao što je nezavisnost, suverenitet, teritorijalni integritet i politički sistem Kosova nećemo ni sa kim razgovarati, pa ni sa Srbijom, rekao je kosovski ministar inostranih poslova Enver Hodžaj.
Hodžaj je rekao da nije moguć nastavak dijaloga Beograda i Prištine, pre nego što zažive već postignuti sporazumi i poručio da Srbija ne može da ima bilo kakvu ulogu na severu Kosova. "Granice Kosova je potvrdio Savet bezbednosti... »

Hodžaj: Srbija ne može da ima bilo kakvu ulogu na severu

Press ponedeljak, 24. septembar 2012.
Kosovski ministar inostranih poslova Enver Hodžaj izjavio je da nije moguć nastavak dijaloga Beograda i Prištine, pre nego što zažive već postignuti sporazumi i poručio da Srbija ne može da ima bilo kakvu ulogu na severu Kosova.
U intervjuu listu Danas od ponedeljka, Hodžaj je poručio da o temama kao što je nezavisnost, suverenitet, teritorijalni integritet i politički sistem Kosova neće biti vođeni razgovori ni sa kim, pa ni sa Srbijom. "Granice Kosova... »

Novi lideri u Beogradu da ne budu kao Tadić

Danas ponedeljak, 24. septembar 2012.
INTERVJU DANAS: Enver Hodžaj, ministar spoljnih poslova Kosova
Priština - Nastavak dijaloga o tehničkim pitanjima između Kosova i Srbije je u rukama Beograda. Vlada Srbije još nije primenila sporazume postignute uz posredovanje EU. Stav Vlade Kosova je da ne može biti nastavka dijaloga bez... »
©2017 Netmark d.o.o.