Lukašenko pobedio na izborima bez opozicije

Lukašenko pobedio na izborima bez opozicije

e-Novine ponedeljak, 24. septembar 2012.
Birališta na parlamentarnim izborima, održanim u nedelju u Belorusiji, zatvorena su, bez glavnih opozicionih partija koje su ih bojkotovale zbog nagoveštaja izborne prevare i problema političkih zatvorenika, i sa skoro sigurnom pobedom dosadašnjeg, dugogodišnjeg lidera Aleksandra Lukašenka Belorusija
Glavne dve opozicione partije, kako prenosi televizija Sky News, pozvale su svoje birače da umesto na glasanje odu na pecanje ili u šumu, da beru pečurke, zbog sigurne prevare, kako su navele.... »

Belorusija: Zatvorena birališta, Lukašenko pobednik

Vesti online ponedeljak, 24. septembar 2012.
Birališta na parlamentarnim izborima, održanim u nedelju u Belorusiji, su zatvorena. Na izborima nije bilo glavnih opozicionih partija koje su ih bojkotovale zbog nagoveštaja izborne prevare i problema političkih zatvorenika, i sa skoro sigurnom pobedom dosadašnjeg, dugogodišnjeg lidera Aleksandra Lukašenka.
Glavne dve opozicione partije, kako prenosi televizija Skaj njuz, pozvale su svoje birače da umesto na glasanje odu na pecanje ili u šumu, da beru pečurke, zbog sigurne prevare, kako su navele. "Pozivamo birače da ignorišu i... »

Zatvorena birališta, Lukašenko izvesni pobednik

Press ponedeljak, 24. septembar 2012.
Birališta na parlamentarnim izborima, održanim danas u Belorusiji, zatvorena su večeras, bez glavnih opozicionih partija koje su ih bojkotovale zbog nagoveštaja izborne prevare i problema političkih zatvorenika, i sa skoro sigurnom pobedom dosadašnjeg, dugogodišnjeg lidera Aleksandra Lukašenka.
Glavne dve opozicione partije, kako prenosi televizija Skaj njuz, pozvale su svoje birače da umesto na glasanje odu na pecanje ili u šumu, da beru pečurke, zbog sigurne prevare, kako su navele. "Pozivamo birače da... ignorišu i... »
©2017 Netmark d.o.o.