Nadal želi da igra na egzibiciji u Abu Dabiju

Nadal želi da igra na egzibiciji u Abu Dabiju

24 Sata petak, 26. oktobar 2012.
Španski teniser Rafael Nadal, koji je zbog povrede kolena odsutan od juna, izrazio je danas želju da zaigra na egzibicionom turniru u Abu Dabiju 27. decembra.
"Nadam se da ću moći da igram u Abu Dabiju. Voleo bih da 2012. završim na terenu", rekao je Nadal na svom Tviter profilu. Na egzibiciji u Abu Dabiju igraju srpski teniseri Novak Đoković i Janko Tipsarević, Britanac Endi Marej,... »

Nadal: Nadam se da ću igrati u Abu Dabiju

Mondo petak, 26. oktobar 2012.
Španski teniser, koji je zbog povrede kolena van terena još od juna, rekao je da želi da nastupi na egzibicionom turniru u Ujedinjenim Arapskim Emiratima krajem decembra.
Rafael Nadal je 28. juna izgubio duel od Lukaša Rosola u drugom kolu Vimbldona i nakon toga usledila je duga pauza. Problemi sa kolenom koje ima već duže vreme dijagnostikovani su kao Hofa sindrom, pa mu je preporučeno mirovanje.... »

Nadal na egzibiciji u Abu Dabiju

RTS petak, 26. oktobar 2012.
RTS: Nadal na egzibiciji u Abu Dabiju
Španski teniser Rafael Nadal, koji je zbog povrede kolena odsutan od juna, izrazio je želju da zaigra na egzibicionom turniru u Abu Dabiju 27. decembra.Bivši svetski broj jedan nije odigrao takmičarski meč otkako je pretrpeo šokantan poraz od Čeha Lukaša Rosola u 2. kolu Vimbldona 28. juna.
"Nadam se da ću moći da igram u Abu Dabiju. Voleo bih da 2012. završim na terenu", rekao je Nadal na svom Tviter profilu. Na egzibiciji u Abu Dabiju igraju srpski teniseri Novak Đoković i Janko Tipsarević, Britanac Endi Mari,... »

Nadal, povratak u Abu Dabiju?

RTS petak, 26. oktobar 2012.
RTS: Nadal, povratak u Abu Dabiju?
Juče je potvđeno da Rafael Nadal neće igrati turnire u Parizu i završni masters u Londonu, ipak pojavila se nada da će Rafa ipak zaigrati ove godine. U pitanju je egzibicioni turnir u Abu Dabiju. Da li je to samo njegova velika želja ili će se Španac uspeti da godinu završi na terenu.
Španski teniser Rafael Nadal, koji je zbog povrede kolena odsutan od juna, izrazio je želju da zaigra na egzibicionom turniru u Abu Dabiju 27. decembra. Na ovom turniru igraju srpski teniseri Novak Đoković i Janko Tipsarević,... »

Nadal se vraća na egzibiciji u Abu Dabiju?

Press petak, 26. oktobar 2012.
Španski teniser Rafael Nadal, koji je zbog povrede kolena odsutan od juna, izrazio je danas želju da zaigra na egzibicionom turniru u Abu Dabiju 27. decembra.
- Nadam se da ću moći da igram u Abu Dabiju. Voleo bih da 2012. završim na terenu - rekao je Nadal na svom Tviter profilu. Na egzibiciji u Abu Dabiju igraju srpski teniseri Novak Đoković i Janko Tipsarević, Britanac Endi Marej,... »

Nadal želi da igra na egzibiciji u Abu Dabiju

Dnevnik petak, 26. oktobar 2012.
Na egzibiciji u Abu Dabiju igraju srpski teniseri Novak Đoković i Janko Tipsarević, Britanac Endi Marej, Španac David Ferer i Čeh Tomas Berdih
MADRID: Španski teniser Rafael Nadal, koji je zbog povrede kolena odsutan od juna, izrazio je želju da zaigra na egzibicionom turniru u Abu Dabiju 27. decembra. "Nadam se da ću moći da igram u Abu Dabiju. Voleo bih da 2012.... »
©2017 Netmark d.o.o.