Najlepša žena sveta je Amerikanka

NAJLEPŠA NA SVETU: Amerikanka Olivija Kulpo mis sveta

Kurir četvrtak, 20. decembar 2012.
Za prvu i drugu pratilju proglašene su Filipinka Dženin Tugonon, odnosno Venecuelanka Irena Sofija Eser Kvintero
LAS VEGAS - Amerikanka Olivija Kulpo pobedila je na takmičenju za Mis sveta u Las Vegasu, što je prvi put u poslednjh 15 godina da je državljanka SAD proglašena za najlepšu ženu na svetu. Na jučerašnjem takmičenju učestovalo je... »

Najlepša žena sveta je Amerikanka

Vesti online četvrtak, 20. decembar 2012.
Amerikanka Olivija Kulpo pobedila je na takmičenju za Mis sveta u Las Vegasu, što je prvi putu poslednjh 15 godina da je državljanka SAD proglašena za najlepšu ženu na svetu.
Na takmičenju učestovalo je 88 devojaka, a za prvu i drugu pratilju proglasene su Filipinka Dženin Tugonon, odnosno Venecuelanka Irena Sofija Eser Kvintero. Dvadesetogodišnja Olivija Kulpo odrasla je među muzičarima, svira... »

Amerikanka Olivija Kulpo proglašena za Mis univerzuma

RTV četvrtak, 20. decembar 2012.
LAS VEGAS - Amerikanka Olivija Kulpo pobedila je na takmičenju za Mis univerzuma 2012. godine, dok je za prvu pratilju izabrana Filipinka Dženin Tugonon.
Kako prenosi AFP, krunu najlepšoj predala je prošlogodišnja pobednica Lejla Lopes iz Angole. Ovo je prvi put u poslednjih 15 godina da je Amerikanka pobedila na izboru za Mis univerzuma. Poslednji put je bila izabrana Bruk Li... »

Olivija Kulpo je najlepša žena univerzuma

Večernje novosti četvrtak, 20. decembar 2012.
Ceo svet je u sredu uveče bio opčinjen lepotom Amerikanke koje pala tokom defilea i porazila ostalih 88 takmičarki iz celog sveta
Studentkinja iz Bostona Olivija Kulpo (20) postala je Mis univerzum! Ceo svet je u sredu uveče bio opčinjen lepotom Amerikanke koje pala tokom defilea i porazila ostalih 88 takmičarki iz celog sveta. Olivija je titulu najlepše... »

Olivija je najlepša na planeti!

RTS četvrtak, 20. decembar 2012.
RTS: Olivija je najlepša na planeti!
Titulu najlepše žene na planeti narednih godinu dana će nositi Mis SAD Olivija Kulpo. Prva pratilja sa Filipina, druga iz Venecuele.
Amerikanka Olivija Kulpo pobedila je na takmičenju za Mis sveta 2012. godine, dok je za prvu pratilju izabrana Filipinka Dženin Tugonon. Kako prenosi AFP, krunu najlepšoj predala je prošlogodišnja pobednica Lejla Lopes iz Angole.... »

Amerikanka Olivija Kulpo mis sveta

Glas javnosti četvrtak, 20. decembar 2012.
LAS VEGAS - Amerikanka Olivija Kulpo pobedila je na takmičenju za Mis sveta u Las Vegasu, što je prvi put u poslednjh 15 godina da je državljanka SAD proglašena za najlepšu ženu na svetu. Na jučerašnjem takmičenju učestovalo je 88 devojaka, a za prvu i drugu pratilju proglasene su Filipinka Dženin... »

Ovo je najlepša žena univerzuma

24 Sata četvrtak, 20. decembar 2012.
Amerikanka Olivija Kulpo (20) proglašena je za Mis Univerzuma na izboru u Las Vegasu. Žiri je toliko opčinila njena lepota da joj nisu zamerili to što se saplela tokom defilea.
Studentkinja iz Bostona ovu laskavu titulu ponela je u konkureciji 88 lepotica iz celog sveta. Ona je svoju lepotu pokazala u ljubičastom kupaćem kostimu i crvenoj večernjoj haljini. Amerikanka, koja je SAD vratila krunu nakon... »

Amerikanka Olivija Kulpo Mis sveta

Beta četvrtak, 20. decembar 2012.
LAS VEGAS, 20. decembra 2012. (Beta-AFP) - Amerikanka Olivija Kulpo pobedila je na takmičenju za Mis sveta u Las Vegasu, što je prvi put u poslednjh 15 godina da je državljanka SAD proglašena za najlepšu ženu na svetu. Na takmičenju u sredu učestovalo je 88 devojaka, a za prvu i drugu pratilju... »

Amerikanka je najlepša žena na svetu

B92 četvrtak, 20. decembar 2012.
B92: Amerikanka je najlepša žena na svetu
Najlepša žena SAD-a Olivija Kulpo osvojila je krunu "Mis Sveta" (Miss Universe) i tako je vratila u Ameriku posle više od deset godina - pobedom na reviji u Las Vegasu.
Violončelistkinja i studentkinja Bostonskog univerziteta u sredu uveče u "Planet Holivudu" u Las Vegasu proglašena je najlepšom u konkurenciji 88 takmičarki koje su se borile za laskavu titulu najlepše na takmičenju lepote "Miss... »

Amerikanka Olivija Kulpo Mis sveta

Press četvrtak, 20. decembar 2012.
Amerikanka Olivija Kulpo pobedila je na takmičenju za Mis sveta u Las Vegasu, što je prvi put u poslednjh 15 godina da je državljanka SAD proglašena za najlepšu ženu na svetu
Na jučerašnjem takmičenju učestovalo je 88 devojaka, a za prvu i drugu pratilju proglasene su Filipinka Dženin Tugonon, odnosno Venecuelanka Irena Sofija Eser Kvintero. Dvadesetogodišnja Olivija Kulpo odrasla je među muzičarima,... »

Amerikanka Olivija Kulpo Mis sveta

Beta četvrtak, 20. decembar 2012.
LAS VEGAS, 20. decembra 2012. (Beta-AFP) - Amerikanka Olivija Kulpo pobedila je na takmičenju za Mis sveta u Las Vegasu, što je prvi put u poslednjh 15 godina da je državljanka SAD proglašena za najlepšu ženu na svetu. Na takmičenju u sredu učestovalo je 88 devojaka, a za prvu i drugu pratilju... »

Amerikanka Olivija Kulpo je Miss Universe!

Svet četvrtak, 20. decembar 2012.
Olivija Kulpo, 20-godišnja studentkinja iz Bostona noćas je izabrana za mis univerzuma na velikom finalu održanom u luksuznom rizortu “Planet Holivud” u Las Vegasu. U konkurenciji 88 lepotica iz svih zemalja sveta, titulu najlepše ponela je Olivija Kulpo i tako Americi vratila krunu Miss Universe... »

Izabrana Mis Univerzuma (FOTO)

Novi magazin četvrtak, 20. decembar 2012.
Amerikanka Olivija Kulpo prroglašena je za Mis Univerzuma. Ova dvadesetogodišnjakinja sa Roud Ajlenda ponela je tu titulu na sinoć održanom takmičenju u Las Vegasu.
Kulpo se takmičila sa još 88 žena u kazinu Planet Hollywood na Las Vegas stripu. Titulu je preuzela od Lejle Lopes iz Angole. Olivija Kulpo je blistala u uskoj ljubičastoj haljinici, plavo-ljubičastom bikiniju i crvenoj haljini.... »

Mis Amerike Olivija Kulpo je najlepša žena univerzuma

Blic četvrtak, 20. decembar 2012.
Olivija Kulpo, 20-godišnja studentkinja iz Bostona sinoć je izabrana za mis univerzuma na velikom finalu održanom u luksuznom rizortu "Planet Holivud" u Las Vegasu.
U konkurenciji 88 lepotica iz svih zemalja sveta, titulu najlepše ponela je Olivija Kulpo i tako Americi vratila krunu mis univerzum posle više od decenije pauze. Kako tradicija na ovim takmičenjima i nalaže Olivija je bila i... »

Najlepša u univerzumu

Mondo četvrtak, 20. decembar 2012.
Amerikanka Olivija Kulpo proglašena je za Mis Univerzuma na izboru u Las Vegasu.
Olivija Kulpo (20), studentkinja iz Bostona čija je strast violončelo, krunisana je na ceremoniji u "gradu greha" među 89 lepotica iz celog sveta. Osim za lepotu lica, savršeno telo u ljubičastom kupaćem i crvenoj večernjoj... »
©2017 Netmark d.o.o.