U udesu kod Leskovca poginuo vozač, povređena devojčica

U udesu kod Leskovca poginuo vozač, povređena devojčica

Blic sreda, 26. decembar 2012.
U teškoj saobraćajnoj nesreći večeras, na auto putu Niš-Skoplje, kod leskovačkog sela Pečenjevce, poginuo je vozač automobila BMW švajcarskih registarskih tablica, dok je devojčica starosti oko 10 godina povređena i operisana u Opštoj bolnici Leskovac, rečeno je u leskovačkoj Policijskoj upravi.
Načelnica leskovačkog Urgentnog centra Irena Ignjatović rekla je Tanjugu da je devojčica primljena u svesnom stanju, hospitalizovana na Odeljenju hirurgije, gde je operisana. - Prema našem saznanju, njeno stanje je stabilno -... »

Nastradali vozač BMW hrvatski državljanin

Kurir sreda, 26. decembar 2012.
Devojčica je zbog preloma butne koste i unutrašnjih povreda u stomaku, operisana u leskovačkoj Opštoj bolnici
LESKOVAC - Vozač "BMW" koji je sinoć nastradao u udesu na auto putu kod Leskovca i devojčica iz tog vozila koja je zadobila teške povrede su hrvatski državljani, zvanično je jutros saopštila Policijska uprava u Leskovcu.... »

Nastradali vozač i povređena devojčica hrvatski državljani

RTV sreda, 26. decembar 2012.
LESKOVAC - Vozač "BMW", koji je sinoć nastradao u udesu na auto putu kod Leskovca, i devojčica iz tog vozila koja je zadobila teške povrede su hrvatski državljani, zvanično je jutros saopštila Policijska uprava u Leskovcu.
Devojčica je zbog preloma butne koste i unutrašnjih povreda u stomaku, operisana u leskovačkoj Opštoj bolnici, rekla je noćas Tanjugu načelnica Urgentne medicine Irena Ignjatović. Nesreća se dogodila na auto putu E-75, kod... »

Stradali vozač i povređeno dete iz Hrvatske

Mondo sreda, 26. decembar 2012.
Vozač BMW-a koji je sinoć nastradao u udesu na auto putu kod Leskovca i devojčica iz tog vozila koja je zadobila teške povrede su hrvatski državljani, jutros saopštila Policijska uprava u Leskovcu.
Devojčica je zbog preloma butne kosti i unutrašnjih povreda u stomaku, operisana u leskovačkoj Opštoj bolnici, rekla je noćas Tanjugu načelnica Urgentne medicine Irena Ignjatović. Nesreća se dogodila na auto putu E-75 kod... »

Nastradali vozač BMW hrvatski državljanin

Glas javnosti sreda, 26. decembar 2012.
LESKOVAC - Vozač "BMW" koji je sinoć nastradao u udesu na auto putu kod Leskovca i devojčica iz tog vozila koja je zadobila teške povrede su hrvatski državljani, zvanično je jutros saopštila Policijska uprava u Leskovcu. Devojčica je zbog preloma butne koste i unutrašnjih povreda u stomaku,... »

Nastradali vozač i povređena devojčica u Leskovcu hrvatski državljani

Pravda sreda, 26. decembar 2012.
LESKOVAC – Vozač “BMV” koji je sinoć nastradao u udesu na auto putu kod Leskovca i devojčica iz tog vozila koja je zadobila teške povrede su hrvatski državljani, zvanično je jutros saopštila Policijska uprava u Leskovcu.
Devojčica je zbog preloma butne koste i unutrašnjih povreda u stomaku, operisana u leskovačkoj Opštoj bolnici, rekla je noćas Tanjugu načelnica Urgentne medicine Irena Ignjatović. Nesreća se dogodila na auto putu E-75 kod... »

Leskovac: Poginuo vozač, povređena devojčica

Vesti online sreda, 26. decembar 2012.
U teškoj saobraćajnoj nesreći na Koridoru 10 u blizini Leskovca, poginuo vozač be-em-vea. Povređena devojčica, za koju je se veruje da je ćerka poginulog vozača.
Vozač be-em-vea švajcarskih registarskih tablica poginuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći na Koridoru 10 u blizini Leskovca, potvrđeno je agenciji Beta u Službi hitne pomoći. U istoj nesreći povređena je devojčica M.J. (10), za... »

Teška saobraćajna nesreća kod Leskovca

Novi magazin sreda, 26. decembar 2012.
Vozač automobila švajcarskih registracija poreklom iz Makedonije poginuo je, dok je desetogodišnja devojčica povređena u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na autoputu Niš - Skoplje.
Devojčica je operisana perisana u Opštoj bolnici Leskovac i njeno stanje je stabilno. Nesreća se dogodila sinoć kod leskovačkog sela Pečenjevce, kada je automobil "BMW" švajcarskih registracija na autoputu udario u kamion koji se... »

Poginuo hrvatski državljanin kod Leskovca

Jugmedia sreda, 26. decembar 2012.
LESKOVAC – Vozač i iz putničkog vozila BMW, koji je sinoć poginuo u saobraćajnoj nesreći kod leskovčkog sela Kumarevo, je hrvatski državljanin. Devojčica iz tog vozila je u teškom stanju, saopštila je policija. Nesreća se dogodila na autoputu E-75 kod sela Kumareva, kada je automobil naleteo na... »

Leskovac: U udesu poginuo vozač, povređeno dete

Večernje novosti sreda, 26. decembar 2012.
U teškoj saobraćajnoj nesreći na auto putu kod leskovačkog sela Pečenjevce, poginuo vozač automobila BMW švajcarskih registarskih tablica, Makedonski državljanin, dok je devojčica starosti oko 10 godina povređena
LESKOVAC - U teškoj saobraćajnoj nesreći večeras, na auto putu Niš-Skoplje, kod leskovačkog sela Pečenjevce, poginuo je vozač automobila BMW švajcarskih registarskih tablica, dok je devojčica starosti oko 10 godina povređena i... »

Nesreća kod Leskovca, poginula jedna osoba

Press sreda, 26. decembar 2012.
U teškoj saobraćajnoj nesreći večeras, na auto putu Niš-Skoplje, kod leskovačkog sela Pečenjevce, poginuo je vozač automobila BMW švajcarskih registarskih tablica, dok je devojčica starosti oko 10 godina povređena i operisana u Opštoj bolnici Leskovac, rečeno je u leskovačkoj Policijskoj upravi.
Načelnica leskovačkog Urgentnog centra Irena Ignjatović rekla je Tanjugu da je devojčica primljena u svesnom stanju, hospitalizovana na Odeljenju hirurgije, gde joj je urađena operacija. "Prema našem saznanju, njeno stanje je... »
©2017 Netmark d.o.o.