Danas rezultati analize mleka

Danas rezultati analize mleka

B92 utorak, 12. februar 2013.
B92: Danas rezultati analize mleka
Beograd -- Vanredna inspekcijska kontrola mleka domaćih i stranih proizvođača u Srbiji na moguće prisustvo aflatoksina je pri kraju, a prvi rezultati očekuju se danas.
"Očekujem u toku današnjeg dana ili u sredu u prepodnevnim satima prve rezultate, sa kojima ćemo izaći u javnost i saopštiti građanima šta je prava istina na terenu", izjavio je za Tanjug načelnik Poljoprivredne inspekcije Nenad... »

Danas rezultati analize mleka

Akter utorak, 12. februar 2013.
Vanredna inspekcijska kontrola mleka domaćih i stranih proizvođača u Srbiji na moguće prisustvo aflatoksina je pri kraju, a prvi rezultati očekuju se danas
"Očekujem u toku današnjeg dana ili u sredu u prepodnevnim satima prve rezultate sa kojima ćemo izaći u javnost i saopštiti građanima šta je prava istina na terenu", izjavio je za Tanjug načelnik Poljoprivredne inspekcije Nenad... »

Danas preliminarni rezultati kontrole mleka u Srbiji

Danas utorak, 12. februar 2013.
Ministarstvo poljoprivrede tvrdi da kancerogene supstance aflatoksina nema u domaćim proizvodima
Beograd - Preliminarni rezultati vanredne kontrole mleka u Srbiji biće gotovi danas, a zvanični objavljeni u sredu - kaže za Danas načelnik Poljoprivredne inspekcije Nenad Katanić. Naš sagovornik dodaje da vanredna inspekcija... »

Danas rezultati analize mleka

Telegraf utorak, 12. februar 2013.
- Očekujem u toku današnjeg dana ili u sredu u prepodnevnim satima prve rezultate sa kojima ćemo izaći u javnost i saopštiti građanima šta je prava istina na terenu - izjavio je načelnik Poljoprivredne inspekcije Nenad Katanić
Vanredna inspekcijska kontrola mleka domaćih i stranih proizvođača u Srbiji na moguće prisustvo aflatoksina je pri kraju, a prvi rezultati očekuju se danas. - Očekujem u toku današnjeg dana ili u sredu u prepodnevnim satima prve... »

Komentari na drugim sajtovima

©2017 Netmark d.o.o.