Povezane vesti

Knjiga o Ejmi Vajnhaus: Prvi pokušaj samoubistva sa 10 godina, opsednuta "Klubom 27"

24 Sata ponedeljak, 13. maj 2013.
Britanska pevačica Ejmi Vajnhaus, koja je preminula 2011. godine, navodno je planirala da se ubije kada je imala samo 10 godina, navodi se u novoj knjizi Kloe Govan "Amy Winehouse: The Untold Story" (Ejmi Vajnhaus: Neispričana priča).
Pevačica je, kako stoji u knjizi, pokušala da se ubije nakon što je njen otac Mič Vajnhaus ostavio njenu majku Dženis. Autorka navodi da je Vajnhausova bila skrhana zbog rastave roditelja i da se predozirala pilulama. - Pronašao... »

Knjiga: Ejmi pokušala da se ubije sa 10 godina

RTV ponedeljak, 13. maj 2013.
RTV: Knjiga: Ejmi pokušala da se ubije sa 10 godina
LONDON - Britanska pevačica Ejmi Vajnhaus, koja je preminula 2011. godine, navodno je planirala da se ubije kada je imala samo 10 godina, navodi se u novoj knjizi Kloe Govan "Amy Winehouse: The Untold Story" (Ejmi Vajnhaus: Neispričana priča).
Pevačica je, kako stoji u knjizi, pokušala da se ubije nakon što je njen otac Mič Vajnhaus ostavio njenu majku Dženis. Autorka navodi da je Vajnhausova bila skrhana zbog rastave roditelja i da se predozirala pilulama. "Pronašao... »

Ejmi je htela da se ubije već u 10. godini?

Blic ponedeljak, 13. maj 2013.
Ejmi Vajnhaus je prvi put pokušala samoubistvo već u 10. godini, tvrdi se u novoj knjizi.
Autorka Kloi Govan tvrdi u neautorizovanoj biografiji „Ejmi Vajnhaus: Neispričana priča” (Amy Winehouse: The Untold Story) da je pevačica pokušala da se ubije ubrzo nakon što je njen otac Mič ostavio njenu majku Dženis zbog druge... »

Neispričana priča Ejmi Vajnhaus

Mondo ponedeljak, 13. maj 2013.
Problematična pevačica pokušala je da se ubije sa samo deset godina, otkriva autorka.
Ejmi Vajhnaus prvi put je pokušala samoubistvo sa samo deset godina, nakon što je saznala da njen otac Mič vara majku Dženis. "Ejmi je nedelju dana patila nakon što je otac ostavio majku, i onda se nagutala pilula i pokušala da... »

Knjiga o Ejmi Vajnhaus: Pokušala samoubistvo u desetoj godini!

Svet ponedeljak, 13. maj 2013.
Nova knjiga o Ejmi Vajnhaus “Neispričana priča” iz pera Kloi Govan, donosi šokantnu tvrdnju, da je posrnula pevačica prvi put htela da se ubije u desetoj godini, kada je njen otac Mič ostavio njenu majku Dženis zbog druge žene. Autorka otkriva da je Ejmi, koja je po zvaničnoj verziji, umrla od... »

Knjiga o Ejmi Vajnhaus: Pokušala da se ubije u desetoj godini

Večernje novosti ponedeljak, 13. maj 2013.
Nova knjiga o Ejmi Vajnhaus “Neispričana priča” iz pera Kloi Govan, donosi šokantnu tvrdnju, da je posrnula pevačica prvi put htela da se ubije u desetoj godini
NOVA knjiga o Ejmi Vajnhaus “Neispričana priča” iz pera Kloi Govan, donosi šokantnu tvrdnju, da je posrnula pevačica prvi put htela da se ubije u desetoj godini, kada je njen otac Mič ostavio njenu majku Dženis zbog druge žene.... »
©2017 Netmark d.o.o.