Povezane vesti

Kostić: Da se udruže Agrokor, MK grupa, Atlantik, Nektar i Podravka

RTV ponedeljak, 20. maj 2013.
RTV: Kostić: Da se udruže Agrokor, MK grupa, Atlantik, Nektar i Podravka
NOVI SAD - Vlasnik MK grupe Miodrag Kostić smatra da je neophodno udruživanje kompanija u regionu, i najavio je da je lično zainteresovan za ulaganja u neke od hotela na Hrvatskom primorju kada počne privatizacija.
Govoreći na 80. poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu, Kostić je govorio o toj jednoj, udruženoj kompaniji koja bise zvala AMANP, i koju bi činile kompanije Agrokora, MK grupe, Atlantica, Nektara i Podravke. Zajednička kompanija bi... »

Miodrag Kostić: Treba udružiti Agrokor i MK grupu

24 Sata ponedeljak, 20. maj 2013.
Miodrag Kostić, vlasnik MK grupe govorio je o nužnosti udruživanja kompanija u regionu, piše "Večernji list".
Govoreći o nužnom udruživanju kompanija u regionu, Miodrag Kostić je na Forumu ''Hrana - što nas spaja to nas i povezuje“ u sklopu 80. novosadskog poljoprivrednog sajma, predstavio svoju sliku zajedničke kompanije Agrokora, MK... »

Kostić predlaže stvaranje srpsko-hrvatskog giganta

Kamatica ponedeljak, 20. maj 2013.
Miodrag Kostić, vlasnik MK grupe, smatra da je nužno udruživanje kompanija u regionu. On je predstavio svoju sliku zajedničke kompanije Agrokora, MK grupe, Atlantica, Nektara i Podravke koja bi se zvala AMANP.
Za zajedničku kompaniju, koja bi imala oko sedam milijardi evra prihoda i imala jednu upravu, vladao bi, tvrdi Kostić, neviđen interes, a to ne bi bio samo zbir jednostavnih brojeva, nego multiplikator. Kupovina hotela u... »

Kostić: Treba udružiti kompanije u regionu

Gde investirati ponedeljak, 20. maj 2013.
Govoreći o nužnom udruživanju kompanija u regionu, Miodrag Kostić je na Forumu ''Hrana – što nas spaja to nas i povezuje“ u sklopu 80. novosadskog poljoprivrednog sajma, predstavio svoju sliku zajedničke kompanije Agrokora, MK grupe, Atlantica, Nectara i Podravke koja bi se zvala AMANP. Za... »

Kostić: Udružiti Agrokor i MK grupu

Blic ponedeljak, 20. maj 2013.
"Čim se ukaže prilika privatizacije hrvatskih hotela mi smo spremni i čekamo kao zapeta puška. Isto tako i po pitanju hrvatskih šećerana, kazao je u subotu srpski ''kralj šećera“ i vlasnik MK Grupe Miodrag Kostić na forumu ''Hrana – što nas spaja to nas i povezuje“ u sklopu 80. novosadskog poljoprivrednog sajma.
Govoreći o nužnom udruživanju kompanija u regionu, Miodrag Kostić je predstavio svoju sliku zajedničke kompanije Agrokora, MK grupe, Atlantica, Nektara i Podravke koja bi se zvala AMANP. Za zajedničku kompaniju, koja bi imala oko... »

Komentari na drugim sajtovima

©2017 Netmark d.o.o.