Farma: Memo na lekovima zbog Vesne

Farma: Memo na lekovima zbog Vesne

Mondo četvrtak, 23. maj 2013.
Zbog teških reči koje mu je pevačica uputila, akademskom slikaru pozlilo, pa je završio u ambulanti.
Vesna Rivas opasno je izvređala bosanskog slikara, i to na nacionalnoj osnovi. Već smo videli izbacivanje zbog fizičkog napada, ali i vređanje na nacionalnoj ili rasnoj osnovi razlog je za "letenje" sa Farme. Rivasova je Memu... »

Završio U Bolnici: Memu pozlilo od uvreda Vesne Rivas

Kurir četvrtak, 23. maj 2013.
Došao si iz Sarajeva da se najedeš ovde. Ti si otpad sarajevski, urlala je pevačica na šta je slikar zaplakao
U "Farmi" je strogo zabranjeno vređanje na nacionalnoj osnovi, međutim, Vesna Rivas je promišljeno upakovala uvrede upućene Sulejmanu Haljevcu Memi i time napravila jednu od svađa koje će obeležiti ovu sezonu rijalitija. Naime,... »

Memo zbog uvreda Vesne Rivas završio u bolnici

Blic četvrtak, 23. maj 2013.
U "Farmi" je strogo zabranjeno vređanje na nacionalnoj osnovi, međutim, Vesna Rivas je promišljeno upakovala uvrede upućene Sulejmanu Haljevcu Memi i time napravila jednu od svađa koje će obeležiti ovu sezonu rijalitija. Naime, Vesna je Memi uputila niz prozivki i uvreda, zbog čega je umetnik završio kod lekara.
- Tebe, bre, treba da bude sramota. Gladujem ovde već četiri dana, a ti jedeš pet puta dnevno. Ne dam ti sardinu, ima sama da je pojedem. Ti i Ekrem možete sve da jedete ovde, a ja treba iz svojih usta da odvajam! Neću!... »

Stres ih polako ali sigurno jede: Nakon žestoke svađe sa Vesnom Rivas, Memo završio u bolnici!

Svet četvrtak, 23. maj 2013.
Na “Farmi” je strogo zabranjeno vređanje na nacionalnoj osnovi, međutim, Vesna Rivas je promišljeno upakovala uvrede upućene Sulejmanu Haljevcu Memi i time napravila jednu od svađa koje će obeležiti ovu sezonu rijalitija. Naime, Vesna je Memi uputila niz prozivki i uvreda, zbog čega je umetnik... »
©2017 Netmark d.o.o.