Crkvena delegacija SPC u poseti Rusiji

Crkvena delegacija SPC u poseti Rusiji

Akter utorak, 16. jul 2013.
Delegacija Srpske pravoslavne crkve na čelu sa patrijarhom srpskim Irinejom otputovaće danas u trinaestodnevnu posetu Rusiji, Ukrajini i Belorusiji
Patrijarh će se osim sa visokosveštenstvom sresti i sa predsednicima tih triju država. Susret Patrijarha Irineja i ruskog predsednika Vladimira Putina predviđen je za 25. jul. U sredu, Njegova svetost razgovaraće sa patrijarhom... »

Delegacija SPC u poseti Rusiji, Ukrajini i Belorusiji

Kurir utorak, 16. jul 2013.
Tokom 13-todnevne posete Patrijarh Irinej će se sresti sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom i prvim čovekom Belorusije Aleksandrom Lukašenkom
BEOGRAD - Delegacija Srpske pravoslavne crkve na čelu sa patrijarhom srpskim Irinejom otputovaće danas u trinaestodnevnu posetu Rusiji, Ukrajini i Belorusiji, rečeno je u Beogradskoj patrijaršiji. Patrijarh će se osim sa... »

Patrijarh u Rusiji, Belorusiji i Ukrajini

RTV utorak, 16. jul 2013.
RTV: Patrijarh u Rusiji, Belorusiji i Ukrajini
MOSKVA - Srpski patrijarh Irinej, u toku trinaestodnevne posete Rusiji, Ukrajini i Belorusiji, osim sa visokim sveštenstvom, srešće se i sa predsednicima te tri države.
Na poziv ruskog patrijarha Kirila u danas u Moskvu stiže srpski patrijarh Irinej. Patrijarh Irinej, u sredu će se sastati sa patrijarhom Kirilom, a u četvrtak će posetiti Sergijev Posad i gradić Sofrino gde se šije odeća za... »

Patrijarh Irinej na sastanku sa Putinom

Novi magazin utorak, 16. jul 2013.
Na poziv ruskog patrijarha Kirila u utorak u Moskvu stiže srpski patrijarjh Irinej. U toku trinaestodnevne posete Rusiji, Ukrajini i Belorusiji, osim sa visokosveštenstvom naš patrijarh će se sresti i sa predsednicima te tri države.
Već u sredu, patrijarh će razgovarati sa patrijarhom Kirilom, potom će u četvrtak posetiti Sergijev Posad i gradić Sofrino gde se šije odeća za svešenike i slikaju poznate ikone. Srpska delegacija će potom vozom iz Moskve... »

Novosti saznaju: Irinej kod Putina

Večernje novosti utorak, 16. jul 2013.
U toku trinaestodnevne posete Rusiji, Ukrajini i Belorusiji, osim sa visokosveštenstvom naš patrijarh će se sresti i sa predsednicima te tri države
MOSKVA OD STALNOG DOPISNIKA NA poziv ruskog patrijarha Kirila u utorak u Moskvu stiže srpski patrijarjh Irinej. U toku trinaestodnevne posete Rusiji, Ukrajini i Belorusiji, osim sa visokosveštenstvom naš patrijarh će se sresti i... »
©2017 Netmark d.o.o.