Policajci na tajnom zadatku „kupili” eksploziv

Prodavali 103 kilograma eksploziva

Večernje novosti sreda, 31. jul 2013.
Presečen lanac krijumčarenja eksploziva iz rudnika Resavica. Uhapšena dvojica radnika u rudniku i njihova prethodnica - „čistač“
KRAGUJEVAC - U policijskoj zasedi na naplatnoj rampi kod Batočine presečen je lanac krijumčarenja eksploziva, a zaplenjena su 103 kilograma, najverovatnije industrijskog eksploziva, kao i 300 elektronskih detonirajućih kapisli.... »

Policajci na tajnom zadatku „kupili” eksploziv

Politika sreda, 31. jul 2013.
Kragujevačka kriminalistička policija je, posle višemesečnog operativnog rada, u noći između 30. i 31. jula ove godine na naplatnoj rampi kod skretanja za Batočinu zaplenila 103 kilograma eksploziva, 300 elektronskih detonirajućih kapisli i uhapsila tri osobe, saopšteno je iz MUP-a Srbije.... »

Policija zaplenila 130 kg eksploziva

Vesti online sreda, 31. jul 2013.
Kragujevačka policija zaplenila je na naplatnoj rampi kod skretanja za Batočinu 103 kilograma eksploziva i 300 elektronskih detonirajućih kapisli i uhapsila tri osobe.
Eksploziv je, kako je saopštila policija, pronađen u putničkom vozilu "mazda" i bio je namenjen prodaji. Uhapšena su braća Slađan P. (33) i Senad P. (31), kao i Miodrag Š. (41), svi iz opštine Žagubica. Postoji sumnja da su... »

Zaplenjeno 103 kg eksploziva

Alo sreda, 31. jul 2013.
Alo: Zaplenjeno 103 kg eksploziva
Kragujevačka kriminalistička policija rano jutros u okolini Batočine presekla je lanac krijumčarenja eksploziva iz Rudnika resavica u Krepoljinu i tom prilikom uhapsila trojicu mladića.
| Foto: Shutterstock Kako alo.rs saznaje, oni su planirali da 103 kg eksploziva i 300 detonatskih kapisli prodaju čoveku koji živi u Kragujevcu. Prema našim nezvaničnim informacijama, uhapšeni juče nisu hteli da otkriju ime... »

Policija zaplenila 103 kg eksploziva!

Telegraf sreda, 31. jul 2013.
Kragujevačka kriminalistička policija rano jutros u okolini Batočine presekla je lanac krijumčarenja eksploziva iz Rudnika Resavica u Krepoljinu
Kragujevačka kriminalistička policija rano jutros u okolini Batočine presekla je lanac krijumčarenja eksploziva iz Rudnika Resavica u Krepoljinu. Tom prilikom zaplenila je 103 kilograma eksploziva i 300 detonatora kapisli,... »

Rudari ukrali 103 kg eksploziva

B92 sreda, 31. jul 2013.
B92: Rudari ukrali 103 kg eksploziva
Beograd -- Kragujevačka kriminalistička policija rano jutros u okolini Batočine presekla je lanac krijumčarenja eksploziva iz rudnika Resavica u Krepoljinu.
Tom prilikom zaplenila je 103 kilograma eksploziva i 300 detonatora kapisli, izjavio je Tanjugu načelnik PU u Kragujevcu Ivan Đorović. On je dodao da eksploziv potiče iz rudnika Resavica u Krepoljinu. Takođe, uhapšene su tri... »

Tri osobe uhapšene zbog šverca eksploziva

Akter sreda, 31. jul 2013.
Zbog nedozvoljene trgovine eksplozivom, koji potiče iz rudnika Resavica, danas su uhapšene tri osobe i određen im je policijski pritvor
Uhapšeni su braća Slađan P. (33) i Senad P. (31) i Miodrag Š (41), svi sa područja opštine Žagubica. "Eksploziv je otkriven u putničkom automobilu, na naplatnoj rampi kod skretanja za Batočinu, oko sat iza ponoći", izjavio je... »

Zaplenjeno 103 kilograma eksploziva

Blic sreda, 31. jul 2013.
Braća Slađan P. (33) i Senad P. (31), kao i Miodrag Š. (41), svi sa područja opštine Žagubica uhapšeni su tokom prethodne noći , na naplatnoj rampi na skretanju sa autoputa kod Batočine, zbog švercovanja 103 kilograma eksploziva.
Kriminalistička policija je, nakon višemesečnog operativnog rada, u noći između 30. i 31. jula , zaplenila kod njih 103 kilograma eksploziva i 300 elektronskih detonirajućih kapisli. Eksploziv je pronađen u putničkom vozilu... »

Zaplenjeno 103 kilograma eksploziva i 300 kapisli

Mondo sreda, 31. jul 2013.
Kragujevačka policija saopštila je da je na naplatnoj rampi kod skretanja za Batočinu zaplenila 103 kilograma eksploziva i 300 elektronskih detonirajućih kapisli.
Ilustracija Kako se navodi eksploziv je prošle noći pronađen u putničkom vozilu " mazda'' i bio je namenjen prodaji za sada nepoznatim kupcima. Zbog sumnje da su izvršili krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje , nošenje... »

Tri osobe uhapšene zbog šverca eksploziva

Dnevnik sreda, 31. jul 2013.
Zbog nedozvoljene trgovine eksplozivom, koji potiče iz rudnika Resavica, danas su uhapšene tri osobe i određen im je policijski pritvor. Uhapšeni su braća Slađan P. (33) i Senad P. (31) i Miodrag Š. (41), svi sa područja opštine Žagubica.
"Eksploziv je otkriven u putničkom automobilu, na naplatnoj rampi kod skretanja za Batočinu, oko sat iza ponoći", izjavio je načelnik Policijske uprave Kragujevac Ivan Đorović. On je naveo da je reč je o 103 kilograma eksploziva... »

Zaplenjeno 103 kilograma eksploziva

Novi magazin sreda, 31. jul 2013.
Kragujevečka kriminalistička policija rano jutros je presekla švercerski kanal i zaplenila 103 kg eksploziva i 300 detonatorskih kapisla. Zbog nedozvoljene trgovine policija je uhapsila tri osobe.
Načelnik policijske uprave u Kragujevcu Ivan Ðorović rekao je da eksploziv potiče iz rudnika Resavica u Krepoljinu. Uhapšeni su braća Slađan P. (33) i Senad P. (31) i Miodrag Š (41), svi sa područja opštine Žagubica. "Eksploziv... »

Kragujevac: Trojica uhapšena za šverc 103 kg eksploziva!

Kurir sreda, 31. jul 2013.
Eksploziv je iznet iz magacina rudnika Resavica u Krepoljinu i policija nastavlja istragu kakve su namere stajale iza krađe eksploziva, a policija je dodala i da su se uhapšeni ranije bavili švercom eksploziva
KRAGUJEVAC - Zbog nedozvoljene trgovine eksplozivom, koji potiče iz rudnika Resavica, danas su uhapšene tri osobe i određen im je policijski pritvor. Uhapšeni su braća Slađan P. (33) i Senad P. (31) i Miodrag Š (41), svi sa... »

Srbija: Zaplenjeno 103 kilograma eksploziva

Slobodna Evropa sreda, 31. jul 2013.
Kragujevačka kriminalistička policija u sredu ujutro u okolini Batočine presekla je lanac krijumčarenja eksploziva iz Rudnika resavica u Krepoljinu. Tom prilikom zaplenila je 103 kilograma eksploziva i 300 detonatora kapisli, izjavio je Tanjugu načelnik PU u Kragujevcu Ivan Đorović. On je dodao da... »

Sprečeno krijumčarenje eksploziva

RTS sreda, 31. jul 2013.
RTS: Sprečeno krijumčarenje eksploziva
Policija kod Batočine presekla lanac krijumčarenja eksploziva iz rudnika Resavica u Krepoljinu.
Kragujevačka kriminalistička policija rano jutros u okolini Batočine presekla je lanac krijumčarenja eksploziva iz rudnika Resavica u Krepoljinu. Tom prilikom, policija je zaplenila je 103 kilograma eksploziva i 300 detonatora... »

Dan sećanja na žrtve u Drugom svetskom ratu

RTV  pre 51 minut  još 12 povezanih

Pobede Minesote i Sakramenta, Bjelica 10 poena

Politika  pre 1 sat  još 12 povezanih

Španski recept za separatizam: Ukinuto katalonsko rukovodstvo

Pravda  pre 57 minuta  još 15 povezanih

Napadao nožem ljude, četvoro ranjeno - "neko uhapšen"

B92  pre 2 sata  još 13 povezanih
©2017 Netmark d.o.o.