Kamata na kredit od Emirata manja od 1%

Kamata na kredit od Emirata manja od 1%

Telegraf nedelja, 15. septembar 2013.
Kredit Ujedinjenih Arapskih Emirata za podršku srpskom budžetu biće po najpovoljnijim kamatama koje je Srbija dobila od neke države
Kredit Ujedinjenih Arapskih Emirata za podršku srpskom budžetu biće po najpovoljnijim kamatama koje je Srbija dobila od neke države. Računa se da bi kamatna stopa, uz mogući grejs-period, bila između 0,5 i jedan odsto.... »

Milijarde od Emirata sa kamatom do 1 odsto?

RTV nedelja, 15. septembar 2013.
RTV: Milijarde od Emirata sa kamatom do 1 odsto?
BEOGRAD - Dogovori koje je prvi potpredsednik Vlade Aleksandar Vučić postigao sa šeikom Muhamedom bin Zajed al Nahjanom o pomoći srpskom budžetu su u početnoj fazi, piše Blic i dodaje da će taj kredit za podršku srpskom budžetu biti po najpovoljnijim kamatama koje je Srbija dobila od neke države.
Računa se da bi stopa, uz mogući grejs period, bila između 0,5 i jedan odsto. "Slede konkretni pregovori. Ono što je već sada poznato jeste da će ovo biti bilateralni kredit, odnosno da će pozajmicu zvanično dati Vlada... »

Kamata na kredit od UAE manja od 1%

B92 nedelja, 15. septembar 2013.
B92: Kamata na kredit od UAE manja od 1%
Beograd -- Kredit Ujedinjenih Arapskih Emirata za podršku srpskom budžetu biće po najpovoljnijim kamatama koje je Srbija dobila od neke države, potvrđeno je listu "Blic“.
Računa se da bi kamatna stopa, uz mogući grejs period, bila između 0,5 i jedan odsto. Realizacija dogovora o pomoći srpskom budžetu, koji je prvi potpredsednik Vlade Aleksandar Vučić postigao sa šejkom Muhamedom bin Zajed al... »

Komentari na drugim sajtovima

©2017 Netmark d.o.o.