Ubijen muškarac na Karaburmi

Ubijen muškarac na Karaburmi

Akter subota, 26. oktobar 2013.
Muškarac star 36 godina pronađen je sinoć mrtav u Ulici Salvadora Aljendea na Karaburmi
Njega je za sada nepoznata osoba ranila nožem u predelu srca, a lekari su po dolasku na lice mesta mogli da samo da konstatuju smrt. Ekipi Hitne pomoći je oko 23.30 javljeno da je jedna osoba ranjena kod okretnice autobusa u tom... »

Na Karaburmi ubijen član "Zabranjenih"?

Mondo subota, 26. oktobar 2013.
Nepoznati napadač nožem je na smrt izbo muškarca u beogradskom naselju Karaburma, a mediji navode da je stradao Vladimir Vlajko Živković, pripadnik Partizanove navijačke grupe "Zabranjeni".
U beogradskom naselju Karaburma u večernjim satima ubijen je Vladimir Vlajko Živković, jedan od pripadnika Partizanove navijačke grupe "Zabranjeni", navodi "Kurir". Živković je, inače, odležao dve godine zatvora zbog... »

Ubijen Navijač Partizana: Član "Zabranjenih", Vladimir Živković Vlajko izboden na smrt!

Telegraf subota, 26. oktobar 2013.
Njega je sinoć na Karaburmi napao nepoznati muškarac i izbo nožem. Od zadobijenih povreda Živković je preminuo na licu mesta. Za sada nema potvrde da se radi o navijačkum obračunu
Noćas je na Karaburmi ubijen Vladimir Živković Vlajko, rođen 1976. godine sa Novog Beograda, jedan od pripadnika navijačke grupe “Zabranjeni“, saznaje Telegraf. Njega je sinoć napao nepoznati muškarac i izbo nožem. Od zadobijenih... »

Muškarac izboden nožem na autobuskom stajalištu preminuo na licu mesta

24 Sata subota, 26. oktobar 2013.
Tokom noći u Beogradu je od uboda nožem stradala jedna osoba, dok je u četiri saobraćajne nesreće povređeno ukupno sedmoro ljudi, izjavila je jutros Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.
Ekipi Hitne pomoći je oko 23.30 javljeno da je muškarac uboden nožem u Ulici Salvadora Aljendea, kod okretnice autobusa, a po dolasku je zatečen mrtav muškarac, star oko 30 godina, sa ubodnom ranom u predelu srca. Smrt je... »

Preminuo mladić posle uboda nožem u srce

Blic subota, 26. oktobar 2013.
Muškarac star oko 30 godina smrtno je povređen nožem sinoć oko pola sata pre ponoći, izjavila je jutros Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.
Ekipi Hitne pomoći je oko 23.30 javljeno da se dogodio ubod nožem u Ulici Salvadora Aljendea, kod okretnice autobusa. Po dolasku je zatečen mrtav muškarac, star oko 30 godina, sa ubodnom ranom u predelu srca. Smrt je konstatovana... »

Muškarac ubijen nožem u Beogradu

RTV subota, 26. oktobar 2013.
RTV: Muškarac ubijen nožem u Beogradu
BEOGRAD - Muškarac star oko 30 godina smrtno je povređen nožem sinoć oko pola sata pre ponoći, dok je u noći između petka i subote u četiri saobraćajne nesreće lakše povređeno sedam osoba, rečeno je jutros agenciji Beta u beogradskoj službi Hitne pomoći.
Nesreća se dogodila u Ulici Salvadora Aljendea u naselju Karaburma, a ekipa Hitne pomoći je mogla samo da konstatuje smrt u 23.40, rekla je porparolka Hitne pomoći Nada Macura. U nesreći na mostu Gazela u smeru ka Novom Beogradu,... »

Mladić ubijen nožem na Karaburmi

Press subota, 26. oktobar 2013.
Tokom noći u Beogradu je od uboda nožem stradala jedna osoba, dok je u četiri saobraćajne nesreće povređeno ukupno sedmoro ljudi, izjavila je jutros Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.
Tokom noći u Beogradu je od uboda nožem stradala jedna osoba, dok je u četiri saobraćajne nesreće povređeno ukupno sedmoro ljudi, izjavila je jutros Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura. Ekipi Hitne pomoći je oko 23.30... »

Muškarac ubijen nožem na Karaburmi

B92 subota, 26. oktobar 2013.
B92: Muškarac ubijen nožem na Karaburmi
Beograd -- Muškarac star oko 30 godina ubijen je nožem sinoć oko pola sata pre ponoći u Ulici Salvadora Aljendea na Karaburmi.
Ekipi Hitne pomoći je oko 23.30 javljeno da se dogodio ubod nožem u Ulici Salvadora Aljendea, kod okretnice autobusa, a po dolasku je zatečen mrtav muškarac, star oko 30 godina, sa ubodnom ranom u predelu srca. Smrt je... »

Nožem U Srce: Ubijen muškarac (36) na Karaburmi!

Kurir subota, 26. oktobar 2013.
BEOGRAD - Muškarac star 36 godina pronađen je sinoć mrtav u Ulici Salvadora Aljendea na Karaburmi. Njega je za sada nepoznata osoba ranila nožem u predelu srca, a lekari su po dolasku na lice mesta mogli da samo da konstatuju smrt. Ekipi Hitne pomoći je oko 23.30 javljeno da je jedna osoba ranjena... »

Muškarac ubijen na Karaburmi

Vesti online subota, 26. oktobar 2013.
Za sada neidentifikovani muškarac (oko 30 godina) sinoć je ubijen u beogradskom naselju Karaburma.
Ekipi Hitne pomoći je oko 23.30 javljeno da se dogodio ubod nožem u Ulici Salvadora Aljendea, kod okretnice autobusa. Po dolasku ekipe, zatečen je mrtav muškarac sa ubodnom ranom u predelu srca. Napao ga je, takođe za sada,... »

U udesima tokom noći sedmoro povređenih

Mondo subota, 26. oktobar 2013.
Tokom noći u Beogradu u četiri saobraćajne nesreće povređeno je ukupno sedmoro ljudi, izjavila je jutros Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.
U Beogradu je sinoć ubijen mladić na Karaburmi. Ekipi Hitne pomoći je oko 23.30 javljeno da se dogodio ubod nožem u Ulici Salvadora Aljendea, kod okretnice autobusa, a po dolasku je zatečen mrtav muškarac, star oko 30 godina, sa... »

Ubijen muškarac na Karaburmi (FOTO)

Telegraf subota, 26. oktobar 2013.
Zasad nepoznati napadač nožem je na smrt izbo muškarca u beogradskom naselju Karaburma
U beogradskom naselju Karaburma u večernjim satima ubijen je za sada neidentifikovani muškarac. Njega je napao nepoznati muškarac i izbo nožem. Od zadobijenih povreda čovek je preminuo na licu mesta. Policija traga za napadačem.... »
©2017 Netmark d.o.o.