Šumaherovo stanje blago poboljšano

Šumaherovo stanje blago poboljšano

Dnevnik utorak, 31. decembar 2013.
Višestruki šampion Formule 1 Mihael Šumaher i dalje se nalazi u kritičnom stanju, ali pokazuje znake blagog poboljšanja, saopštila je bolnica u Grenoblu. Lekari su otkrili da su sinoć obavili drugu operaciju i da je Šumeherovo stanje "sada pod kontrolom",
prenela je agencija Rojters. "Dobili smo neko vreme, ali moramo da nastavimo da ga kontrolišemo iz sata u sat", rekao je lekar bolnice u Grenoblu Žan-Fransoa Pajen. Slavni nemački automobilista ostaće u veštački izazvanoj komi.... »

Šumaher ponovo operisan, blago poboljšanje

Vesti online utorak, 31. decembar 2013.
Legendarni šampion Formule 1 Mihael Šumaher, koji je teško povredio glavu na skijanju, pokazuje znake "blagog poboljšanja" pošto je noćas ponovo operisan u bolnici u Grenoblu, rekli su danas lekari.
Međutim, lekari su ukazali da Šumaher još nije van životne opasnosti i da i dalje smatraju da mu je stanje "kritično". "Ne možemo da kažemo da je izvan opasnosti, ali smo dobili malo na vremenu", rekao je lekar Žan - Fransoa... »

Šumaherovo stanje blago poboljšano

Novi magazin utorak, 31. decembar 2013.
Višestruki šampion Formule 1 Mihael Šumaher i dalje se nalazi u kritičnom stanju, ali pokazuje znake blagog poboljšanja, saopštila je danas bolnica u Grenoblu.
Lekari su otkrili da su sinoć obavili drugu operaciju i da je Šumeherovo stanje "sada pod kontrolom", prenela je agencija Rojters. "Dobili smo neko vreme, ali moramo da nastavimo da ga kontrolišemo iz sata u sat", rekao je lekar... »

Šumi stabilno, lekari oprezni

RTS utorak, 31. decembar 2013.
RTS: Šumi stabilno, lekari oprezni
Stanje Mihaela Šumahera je stabilno ali je i dalje u životnoj opasnosti. Tokom prethodne noći, njegovo stanje se malo poboljšalo i omogućilo novu intervenciju lekara na lobanji. Sledećih 48 časova od presudnog značaja za legendardnog nemačkog vozača Formule 1. "Njegovo stanje je vrlo ozbiljno i ne možemo da prognoziramo kakav će ishod biti", rekao je profesor Žan-Fransoa Pajen.
11.10 - Snimci mozga tokom noći pokazali su malo poboljšanje stanja i tada je odlučeno da se uradi još jedna intervencija kako bi se umanjio pritisak u lobanji, rečeno je na konferenciji lekarskog tima. Lekari su vrlo oprezno... »

Šumaher Bolje: Napredak je vidljiv, ali nismo još pobedili! (VIDEO)

Kurir utorak, 31. decembar 2013.
GRENOBL - Šampion Formule jedan Mihael Šumaher, koji je teško povredio glavu na skijanju, pokazuje znake "blagog poboljšanja" pošto je noćas ponovo operisan u bolnici u Grenoblu, rekli su danas lekari. Lekari su, međutim, ukazali da Šumaher još nije izvan životne opasnosti i da i dalje smatraju da... »

Šumaher ponovo operisan, blago poboljšanje

Beta utorak, 31. decembar 2013.
GRENOBL, 31. decembra 2013. (Beta-AFP/AP) - Šampion Formule jedan Mihael Šumaher, koji je teško povredio glavu na skijanju, pokazuje znake "blagog poboljšanja" pošto je u noći izmedju ponedeljka i utorka ponovo operisan u bolnici u Grenoblu, rekli su lekari. Lekari su, medjutim, ukazali da Šumaher... »

Kaciga Pukla Na Dva Dela: Šumaher pao pri brzini 100 kilometara na sat! (VIDEO)

Kurir utorak, 31. decembar 2013.
GRENOBL - Skijaška kaciga bivšeg šampiona Formule jedan, Mihaela Šumahera, pukla je na dva dela u nesreći tokom skijanja, saopštili su danas izvori bliski istrazi o njegovoj nesreći, dodajući da je u prilikom pada Nemac jurio brzinom od 100 kilometara na sat. "Kaciga je pukla na dva dela", rekao je... »

Šumi drugi put operisan, stanje malo bolje!

Telegraf utorak, 31. decembar 2013.
Lekari prvobitno nisu planirali novi zahvat, ali ocenjeno je da je bio uspešan i da je stanje Nemca stabilnije, ali i dalje je u velikoj opasnosti
Bivši šampion Formule 1 Mihael Šumaher, koji je doživeo tešku povredu na skijanju u Francuskoj operisan je po drugi put u noći između ponedeljka i utorka u Univerzitetskoj bolnici u Grenoblu. Doktori su ocenili da se stanje blago... »

Šumaher ponovo operisan, blago poboljšanje

RTV utorak, 31. decembar 2013.
RTV: Šumaher ponovo operisan, blago poboljšanje
GRENOBL - Šampion Formule jedan Mihael Šumaher, koji je teško povredio glavu na skijanju, pokazuje znake "blagog poboljšanja" pošto je noćas ponovo operisan u bolnici u Grenoblu, rekli su danas lekari.
Lekari su, međutim, ukazali da Šumaher još nije izvan životne opasnosti i da i dalje smatraju da mu je stanje "kritično". "Ne možemo da kažemo da je izvan opasnosti, ali... dobili smo malo na vremenu", izjavio je na konferenciji... »

EKSKLUZIVNO: Snimak evakuacije Šumahera

Pravda utorak, 31. decembar 2013.
Snimak helikoptera kako evakuiše povređenog tokom skijanja šampiona „Formule-1″ Mihaela Šumahera postavljen je na internet.
Žerom Delmo, koji je napravio snimak, nalazio se među nekoliko desetina skijaša koji su bili svedoci evakuacije povređenog. „Spasioci su bili vrlo profesionalni. Evakuisali su ga helikopterom u roku od 23 minuta,“ - rekao je... »

Šumaheru malo bolje, ali i daje kritično

24 Sata utorak, 31. decembar 2013.
Višestruki šampion Formule 1 Mihael Šumaher i dalje se nalazi u kritičnom stanju, ali pokazuje znake blagog poboljšanja, saopštila je danas bolnica u Grenoblu.
Lekari su otkrili da su sinoć obavili drugu operaciju i da je Šumaherovo stanje "sada pod kontrolom", prenela je agencija Rojters. - Dobili smo neko vreme, ali moramo da nastavimo da ga kontrolišemo iz sata u sat - rekao je lekar... »

Šumaherovo stanje blago poboljšano

Press utorak, 31. decembar 2013.
Višestruki šampion Formule 1 Mihael Šumaher i dalje se nalazi u kritičnom stanju, ali pokazuje znake blagog poboljšanja, saopštila je danas bolnica u Grenoblu.
Višestruki šampion Formule 1 Mihael Šumaher i dalje se nalazi u kritičnom stanju, ali pokazuje znake blagog poboljšanja, saopštila je danas bolnica u Grenoblu. Lekari su otkrili da su sinoć obavili drugu operaciju i da je... »

Šumaher stabilnije, lekari oprezni

B92 utorak, 31. decembar 2013.
B92: Šumaher stabilnije, lekari oprezni
Stanje Mihaela Šumahera je stabilnije, saopštili su lekari u bolnici u Grenoblu u kojoj je legendardni nemački vozač Formule 1.
Profesor Pajen rekao je da su snimci mozga tokom noći pokazali malo poboljšanje stanja i da je tada odlučeno da se uradi još jedna intervencija kako bi se umanjio pritisak u lobanji. Lekarski tim je oprezno govoreći o stanju... »

Narednih 48 sati ključni za Šumahera, stanje blago poboljšano, lekari oprezni Video

Blic sport utorak, 31. decembar 2013.
Doktori koji su nadležni za brigu o legendarnom vozaču Formule 1 Mihaelu Šumaheru, koji je u nedelju nakon pada na skijanju povredio glavu, istakli su da je narednih 48 časova ključno za nemačkog šampiona, kao i da je primećeno blago poboljšanje, te su pristupili još jednoj operaciji kako bi se umanjio pritisak u lobanji.
"Ne možemo da predvidimo šta će se dešavati u narednim časovima sa Mihaelom Šumaherom. On je u kritičnom stanju“, rekao je profesor Pajen. Šumaherov menadžer istakao je da je porodica šokirana, što je i razumljivo, a veliki... »

Šumaherovo stanje blago poboljšano, ali i dalje je u komi

Mozzart sport utorak, 31. decembar 2013.
"Dobili smo neko vreme, međutim, moramo da nastavimo da ga kontrolišemo iz sata u sat", kaže lekar bolnice u Grenoblu Žan-Fransoa Pajen
Višestruki šampion Formule 1 Mihael Šumaher i dalje se nalazi u kritičnom stanju, ali pokazuje znake blagog poboljšanja, saopštila je danas bolnica u Grenoblu. Lekari su otkrili da su sinoć obavili drugu operaciju i da je... »

Šumaherovo stanje se blago popravilo

Alo utorak, 31. decembar 2013.
Alo: Šumaherovo stanje se blago popravilo
Mihael Šumaher i dalje je kritično. Drugu noć zaredom proveo je u komi nakon što su mu lekari otklonili ugrušak krvi iz glave. Više će biti poznato u toku dana.
Legenda se bori za život: Mihael Šumaher | Foto: Reuters Iz bolnice u Grenoblu poslednjeg dana 2013. godine stižu dobre vesti oko zdravstvenog stanja Mihaela Šumahera. Doktori su na novoj konferenciji za medije otkrili da je... »

Šumaher malo bolje, ali i dalje kritično

Mondo utorak, 31. decembar 2013.
"Mihaelovo stanje je kritično, ali se i stabilizuje. Ne možemo da kažemo da je van opasnosti, ali imamo više kontrole", objasnili hirurzi koji se bore za život nemačkog asa.
Mihael Šumaher ponovo je protekle noći operisan, nakon što je prekjuče smešten u bolnicu u Grenoblu zbog teške povrede glave. Hirurzi su u utorak ujutro ponovo bili prinuđeni da mu operativnim zahvatom smanje pritisak na mozak,... »

Šumijeva kaciga pri udaru pukla na dva dela!

Sportske.net utorak, 31. decembar 2013.
Nove informacije o povredi nekadašnjeg asa Formule 1 stižu svakog trenutka, a u 12 je najavljena nova konferencija za medije.
Skijaška kaciga bivšeg šampiona Formule jedan, Nemca Mihaela Šumahera, pukla je na dva dela u nesreći tokom skijanja, saopštili su danas izvori bliski istrazi o njegovoj nesreći. "Kaciga je pukla na dva dela", rekao je izvor... »

Šumaheru lekari snizili temperaturu na 34 stepena

Radio 021 utorak, 31. decembar 2013.
Slavni nemački pilot Formule 1 Mihael Šumaher i dalje je u kritičnom stanju, a naredni sati ključni su za oporavak. Sedmostruki šampion "najbržeg cirkusa na svetu" imao je izliv krvi u mozak posle teškog pada na skijanju, nakon čega je operisan u bolnici u Grenoblu i stavljen u veštačku komu.... »

Mihael Šumaher i dalje kritično, kaciga se raspala na dva dela (VIDEO)

24 Sata utorak, 31. decembar 2013.
Šampion Formule 1 Mihael Šumaher, dva dana posle pada na skijanju, i dalje je u kritičnom stanju, izjavili su lekari bolnice u Grenoblu. Kaciga koju je nosio pukla je na dva dela u nesreći tokom skijanja, saopštili su danas izvori bliski istrazi o njegovoj nesreći.
"Kaciga je pukla na dva dela", rekao je izvor Frans presu, potvrđujući raniju informaciju objavljenu u nemačkom listu Bild. Bolnica u Grenoblu, na jugoistoku Francuske, primila je u nedelju Šumahera sa ozbiljnim povredam glave i... »

Šumaherova kaciga pukla na dva dela!

Vesti online utorak, 31. decembar 2013.
Skijaška kaciga bivšeg šampiona Formule jedan, Nemca Mihaela Šumahera, pukla je na dva dela u nesreći tokom skijanja, saopštili su danas izvori bliski istrazi o njegovoj nesreći.
"Kaciga je pukla na dva dela", rekao je izvor Frans presu, potvrđujući raniju informaciju objavljenu u nemačkom listu Bild. Bolnica u Grenoblu, na jugoistoku Francuske, primila je u nedelju Šumahera sa ozbiljnim povredam glave i... »

Šumaherova kaciga pukla na dva dela

Beta utorak, 31. decembar 2013.
GRENOBL, 31. decembra 2013. (Beta-AFP) - Skijaška kaciga bivšeg šampiona Formule jedan, Nemca Mihaela Šumahera, pukla je na dva dela u nesreći tokom skijanja, saopštili su u utorak izvori bliski istrazi o njegovoj nesreći. "Kaciga je pukla na dva dela", rekao je izvor Frans presu, potvrdjujući... »

Šumaher išao 100km/h, pukla kaciga

B92 utorak, 31. decembar 2013.
B92: Šumaher išao 100km/h, pukla kaciga
Skijaška kaciga Mihaela Šumahera pukla je na dva dela u nesreći tokom skijanja, saopštili su izvori bliski istrazi o njegovoj nesreći.
Takođe, navodi se i da je u trenutku pada legendardni vozač Formule 1 išao brzinom oko 100 kilometara na sat. "Kaciga je pukla na dva dela", rekao je izvor Frans presu, potvrdjujući raniju informaciju objavljenu u nemačkom listu... »

Sledećih 48 sati ključni za Mihaela

B92 utorak, 31. decembar 2013.
B92: Sledećih 48 sati ključni za Mihaela
Lekari koji se brinu o Mihaelu Šumaheru rekli su u utorak da je sledećih 48 časova od presudnog značaja za legendardnog nemačkog vozača Formule 1.
Šumaher je u nedelju pao na skijanju u Grenoblu na glavu, odmah je operisan i od tada je u komi i kritičnom stanju. Lekari nisu želeli da daju bilo kakve prognoze, ali su potvrdili da je Šumaherovo stanje još uvek kritično.... »

Šumaher i dalje u komi

24 Sata utorak, 31. decembar 2013.
Legendarni vozač Formule 1 Mihael Šumaher i dalje je u vrlo ozbiljnom zdravstvenom stanju posle povrede glave na skijanju, a lekari su morali tokom noći da ga po drugi put operišu jer mu je život ugrožen. Šumaher je na skijanju u Francuskoj udario glavom o stenu, a nije mu pomoglo ni što je nosio zaštitu, jer su usledile ozbiljne povrede.
PESNICA - Doktori su juče saopštili da je “Šumaher u indukovanoj (veštački izazvanoj) komi”, jer je “u kritičnom stanju”, te da je “doživeo tešku povredu glave, uz izlivanje krvi koje je uzrokovalo otok između mozga i lobanje”.... »

Šumaher se bori za život

e-Novine ponedeljak, 30. decembar 2013.
Legendarni vozač Formule 1, Mihael Šumaher u kritičnom je stanju nakon što je zadobio teške povrede glave prilikom pada na skijanju u francuskim Alpima. Prilikom spusta van označene staze rekorder najbržeg cirkusa na svetu izgubio je ravnotežu i glavom udario u stenu. Skaj sport prenosi da je zdravstveno stanje 44. godišnjeg nemačkog sportiste u ponedeljak popodne znatno pogoršano, da je došlo do izliva krvi u mozak i da se lekari bore za njegov život. Grenobl
Sedmostruki prvak sveta je juče nastradao u odmaralištu Meribel van skijaških staza, a prilikom pada glavom je udario u stenu i zadobio teže povrede. "Šumaher je glavom udario u stenu, ali, na sreću,... »

Šumaher imao izliv krvi u mozak! (VIDEO)

Alo ponedeljak, 30. decembar 2013.
Alo: Šumaher imao izliv krvi u mozak! (VIDEO)
Mihael Šumaher je i dalje u kritičnom stanju posle nesreće u nedelju na skijanju, saopštila je univerzitetska bolnica u Grenoblu u koju je primljen. Stotine Šumacherovih fanova se okuplja ispred bolnice, a nove informacije o stanja F1 prvaka znaće se u utorak ujutro na novoj konferenciji za medije.
Drži se, legendo: Mihael Šumaher | Foto: AP Legenda Formule 1 pretrpela je izliv krvi u mozak i nalazi se u komi. - On je imao tešku povredu glave i bio je u komi po dolasku što je zahtevalo hitnu neurohirušku intervenciju -... »

Zvaničnik Međunarodne skijaške federacije veruje u Šumaherov oporavak

Blic sport utorak, 31. decembar 2013.
Zvaničnik Međunarodne skijaške federacije rekao je da je legendi Formule 1 Mihaelu Šumaheru život spasila kaciga, istakavši da bi rekreativni skijaši trebalo uvek da je nose.
"Zaštita glave u skijanju se podrazumeva. Bez kacige Šumaher bi bio mrtav", izjavio je direktor Svetskog kupa alpskih skijaša Ginter Hujara. Sedmostruki prvak sveta u Formuli 1 nastradao je u nedelju na skijanju u francuskom... »

Porodica Na Okupu: Otac Rolf i brat Ralf uz Mihaela Šumahera!

Kurir ponedeljak, 30. decembar 2013.
GRENOBL - Otac i brat Mihaela Šumahera, Rolf i Ralf doputovali su u Grenobl da bi bili uz slavnog vozača F1, koji se nalazi u indukovanoj komi. Od ranije sa Mihaelom su supruga Korina, sin Mik i ćerka Đina Marija, koji su već bili u Francuskoj. Mihaelova majka Elizabet je preminula 1998. godine.... »

Šumaherovi lekari ćute do utorka

B92 ponedeljak, 30. decembar 2013.
B92: Šumaherovi lekari ćute do utorka
Do utorka neće biti nikakvih novih informacija u vezi sa stanjem Mihaela Šumahera, saopšteno je iz bolnice u Grenoblu u kojoj se Nemac leči.
Lekari će se obratiti najranije u utorak ujutru, a tokom večeri i noći cela sportska i svetska javnost biće u neizvesnosti nakon tragičnog događaja u ski-centru Meribel. "Šumaher je pretrpeo ozbiljnu povredu. Bio je u veoma lošem... »

Lekari Ćute Do Utorka: Naredna 24 sata presudna za Mihaela Šumahera

Kurir ponedeljak, 30. decembar 2013.
GRENOBL - Bivši šampion Formule 1 Mihael Šumaher operisan je u toku noći, posle povreda zadobijenih na skijanju u francuskim Alpima. Život slavnog Nemca i dalje visi o koncu, pošto je pao u komu zbog izliva krvi u mozak. "On je imao tešku povredu glave i bio je u komi po dolasku što je zahtevalo... »

Masa se moli za Šumahera...

Sportske.net ponedeljak, 30. decembar 2013.
Posle teške povrede koju je doživeo, Mihaelu Šumaheru ne prestaju da stižu poruke podrške od kolega iz Formule 1, a oni koji ga poznaju tvrde da je uvek bio odličan skijaš...
Bivši klupski kolega Mihaela Šumahera iz Ferarija Felipe Masa rekao je danas da se moli za njega i da se nada da će se brzo oporaviti od teške povrede koju je zadobio na skijanju. Šumaher (44) je juče povredio glavu dok se u... »

Šumaheru bušili rupe u lobanji, borba za život neizvesna, lekari ćute do utorka Video

Blic sport ponedeljak, 30. decembar 2013.
Legendarni vozač Formule 1 Mihael Šumaher i dalje je u vrlo ozbiljnom zdravljestvenom stanju posle povrede glave na skijanju, a lekari su morali tokom noći da ga po drugi put operišu jer mu je život ugrožen. Prema poslednjim informacijama iz bolnice u kojoj je na lečenju, neće biti novih vesti tokom dana, pa će se lekari obratiti javnosti najkasnije u utorak ujutru.
Šumaher je na skijanju u Francuskoj udario glavom o stenu, a nije mu pomoglo ni što je nosio zaštitu, jer su usledile ozbiljne povrede. U društvu 14-godišnjeg sina, odlučio je da mimo glavne staze oproba svoje veštine u... »

Doktor Radovanović: Šumaher će preživeti ako otok mozga splasne

Kurir ponedeljak, 30. decembar 2013.
Lekar košarkaške reprezentacije Srbije Dragan Radovanović, kaže da je indukovana koma, u kojoj se posle pada i povrede glave na skijanju u Francuskoj nalazi sedmostruki šampion Formule 1 Mihael Šumaher, stanje koje je teško objasniti bez uvida u stanje pacijenta i relevantne informacije, ali da su... »

Nadal: Šumaher je deo naših života

Press ponedeljak, 30. decembar 2013.
Prvi teniser sveta Španac Rafael Nadal izrazio je duboko žaljenje zbog teškog stanja u kojem se nalazi sedmostruki šampion sveta u Formuli 1 Nemac Mihael Šumaher, koji je na skijanju u Francuskoj zadobio teške povrede glave.
Prvi teniser sveta Španac Rafael Nadal izrazio je duboko žaljenje zbog teškog stanja u kojem se nalazi sedmostruki šampion sveta u Formuli 1 Nemac Mihael Šumaher, koji je na skijanju u Francuskoj zadobio teške povrede glave.... »

Život i dalje u opasnosti

Danas ponedeljak, 30. decembar 2013.
Doktori oprezni sa prognozama o stanju Mihaela Šumahera
Beograd - Mihael Šumaher i dalje je u kritičnom stanju sa povredama glave opasnim po život, istakli su doktori u ponedeljak ujutro u bolnici u Grenoblu. Na glavi sedmostrukog svetskog šampiona Formule 1 obavljena je operacija u noći između nedelje i ponedeljka kako bi... »

Nadal: Šumaher je deo naših života, teško je ne misliti na njega

Blic sport ponedeljak, 30. decembar 2013.
Prvi teniser sveta Španac Rafael Nadal izrazio je duboko žaljenje zbog teškog stanja u kojem se nalazi sedmostruki šampion sveta u Formuli 1 Nemac Mihael Šumaher, koji je na skijanju u Francuskoj zadobio teške povrede glave.
"Prosto ne možete da ne mislite na njega i da ne pratite vesti o njegovom zdravstvenom stanju, jer je on sa svim svojim trijumfima jednostavno deo naših života", reao je Nadal u Dohi, gde od sutra ucestvuje na prvom turniru u... »

Nadal: Šumaher je deo naših života

Telegraf ponedeljak, 30. decembar 2013.
Upoznao sam ga na jednoj svečanosti u Madridu pre nekoliko godina, proćaskali smo nekoliko minuta, bio je izuzetno prijatan, rekao je prvi teniser sveta
Prvi teniser sveta Španac Rafael Nadal izrazio je duboko žaljenje zbog teškog stanja u kojem se nalazi sedmostruki šampion sveta u Formuli 1 Nemac Mihael Šumaher, koji je na skijanju u Francuskoj zadobio teške povrede glave.... »

Nadal Podržao Nemca: Šumaher je deo naših života

Kurir ponedeljak, 30. decembar 2013.
DOHA - Prvi teniser sveta Španac Rafael Nadal izrazio je duboko žaljenje zbog teškog stanja u kojem se nalazi sedmostruki šampion sveta u Formuli 1 Nemac Mihael Šumaher, koji je na skijanju u Francuskoj zadobio teške povrede glave. "Prosto ne možete da ne mislite na njega i da ne pratite vesti o... »

Nadal: Šumaher je deo naših života

24 Sata ponedeljak, 30. decembar 2013.
Prvi teniser sveta Španac Rafael Nadal izrazio je duboko žaljenje zbog teškog stanja u kojem se nalazi sedmostruki šampion sveta u Formuli 1 Nemac Mihael Šumaher, koji je na skijanju u Francuskoj zadobio teške povrede glave.
- Prosto ne možete da ne mislite na njega i da ne pratite vesti o njegovom zdravstvenom stanju, jer je on sa svim svojim trijumfima jednostavno deo naših života - rekao je Nadal u Dohi, gde od sutra učestvuje na prvom turniru u... »

Nadal: Šumi je deo naših života

Mondo ponedeljak, 30. decembar 2013.
Prvi teniser sveta izrazio je duboko žaljenje zbog stanja u kome se nalazi sedmostruki šampion sveta u Formuli 1.
Mihael Šumaher u nedelju je na skijanju u Francuskoj zadobio povrede glave i nalazi se u bolnici u kritičnom stanju. "Prosto ne možete da ne mislite na njega i da ne pratite vesti o njegovom zdravstvenom stanju, jer je on sa svim... »

Nadal: Šumaher je deo naših života

B92 ponedeljak, 30. decembar 2013.
B92: Nadal: Šumaher je deo naših života
Rafael Nadal duboko žali zbog teškog stanja u kojem se nalazi sedmostruki šampion sveta u Formuli jedan Mihael Šumaher.
"Jedostavno ne možete da ne mislite na njega i da ne pratite vesti o njegovom zdravstvenom stanju jer je on svojim trijumfima deo naših života", reao je Nadal u Dohi, gde učestvuje na prvom turniru u novoj sezoni. Nadal je... »

Cela planeta se moli za Šumija: Ako neko može da se izvuče, onda je to Mihael

Mozzart sport ponedeljak, 30. decembar 2013.
Podrška legendarnom vozaču Formule 1 stiže od njegovih kolega Mase, Fetela, Batona, fudbalera, tenisera...
Sportisti širom sveta pružaju podršku sedmostrukom prvaku Formule 1 Mihaelu Šumaheru, koji je u nedelju na skijanju doživeo tešku povredu glave i nalazi se u životnoj opasnosti. "Molim se za tebe. Nadam se da ćeš se brzo... »

Situacija ozbiljna, Šumaher se bori za život

Akter ponedeljak, 30. decembar 2013.
Lekar bolnice u Grenoblu Žan-Fransoa Pajen rekao je da je Mihael Šumaher još u kritičnom stanju i da ne može da predvidi šta će se desiti narednih dana
Lekari su demantovali informaciju da je Šumaher operisan i drugi put nakon teške povrede glave na skijanju. Slavni nemački automobilista ostaće u veštački izazvanoj komi. "Dobro je što je Šumaher odmah odveden u bolnicu i... »

Drama: Šumaher u indukovanoj komi, bio bi mrtav da nije imao kacigu!

Telegraf ponedeljak, 30. decembar 2013.
Lekari tvrde da je stanje proslavljenog nemačkog vozača Formule 1 kritično, i da ne mogu da predvide da li će mu biti bolje u narednom periodu. "Bukvalno se bori za život. Da nije imao kacigu, sigurno ne bi ni ovoliko izdržao"
Legendarni vozač Formule 1 Mihael Šumaher podvrgnut je operaciji tokom noći između nedelje i ponedeljka u bonici u Grenoblu. Nemac je i dalje u veoma kritičnom stanju, potvrdio je lekarski tim na konferenciji za medije.... »

Fetel: Šokiran sam, nadam se da će Šumaheru biti bolje

Blic sport ponedeljak, 30. decembar 2013.
Šampion Formule 1, Nemač Sebastijan Fetel, izjavio je da je šokiran zbog nesreće koja se dogodila njegovom kolegi Mihaelu Šumaheru.
"Šokiram sam i nadam se da će mu biti bolje što je pre moguće", rekao je Fetel nemačkim medijima. "Nadam se da će njegova porodica imati dovoljno snage", dodao je četvorostruki šampion Formule jedan. Bivši šampion Formule 1... »

Šumaher kritično, bori se za život

B92 ponedeljak, 30. decembar 2013.
B92: Šumaher kritično, bori se za život
Legenda Formule 1 Mihael Šumaher bori se za život i njegovo stanje je kritično nakon pada na skijanju, saopštili su lekari u bolnici u kojoj je Nemac.
Lekari su demantovali spekulacije francuskih medija da je Šumaher operisan i drugi put i dodali da je rano davati bilo kakve prognoze. "Šumaher je pretrpeo ozbiljnu povredu. Bio je u veoma lošem stanju, kritično, kada je stigao,... »

Sportisti uz šampiona: Šumi, dobićeš i ovu trku

Press ponedeljak, 30. decembar 2013.
Sportisti širom sveta pružaju podršku sedmostrukom prvaku Formule 1 Mihaelu Šumaheru, koji je u nedelju na skijanju doživeo tešku povredu glave i nalazi se u životnoj opasnosti.
Sportisti širom sveta pružaju podršku sedmostrukom prvaku Formule 1 Mihaelu Šumaheru, koji je u nedelju na skijanju doživeo tešku povredu glave i nalazi se u životnoj opasnosti. "Molim se za tebe. Nadam se da ćeš se brzo... »

Fetel: Šokiran sam

B92 ponedeljak, 30. decembar 2013.
B92: Fetel: Šokiran sam
Šampion Formule jedan, Nemac Sebastijan Fetel, izjavio je da je šokiran zbog nesreće koja se dogodila njegovom kolegi Mihaelu Šumaheru.
"Šokiram sam i nadam se da će mu biti bolje što je pre moguće", rekao je Fetel nemačkim medijima. "Nadam se da će njegova porodica imati dovoljno snage", dodao je četvorostruki šampion Formule 1. Bivši šampion Formule jedan... »

Šumaher: kritično, teške povrede mozga

Dojče vele ponedeljak, 30. decembar 2013.
Sedmostruki svetski šampion Formule Mihael Šumaher je u kritičnom stanju, u veštačkoj komi, posle jučerašnje nesreće na skijanju, rečeno je na konferenciji za štampu na univerzitetskoj klinici u Grenoblu.
Lekari su danas u 11 časova saopštili da se Šumaher i dalje nalazi u životnoj opasnosti, u krajnje ozbiljnom stanju. Oni su rekli da je Šumaher očigledno, uprkos kacigi koju je imao u trentuku nesreće, prilikom udarca o stenu... »

Fetel o Šumaheru: "Šokiran sam!"

Sportske.net ponedeljak, 30. decembar 2013.
Šampion Formule jedan, Nemac Sebastijan Fetel, izjavio je danas da je šokiran zbog nesreće koja se dogodila njegovom kolegi Mihaelu Šumaheru.
Reakcijama koje stižu sa svih strana, pridružio se i Sebastijan fetel, koji je pružio podršku Mihaelu Šumaheru. "Šokiram sam i nadam se da će mu biti bolje što je pre moguće", rekao je Fetel nemačkim medijima. "Nadam se da će... »

Lekar: Situacija ozbiljna, Šumaher se bori za život

Press ponedeljak, 30. decembar 2013.
Lekar bolnice u Grenoblu Žan-Fransoa Pajen rekao je danas da je višestruki šampion Formule 1 Mihael Šumaher još u kritičnom stanju i da ne može da predvidi šta će se desiti narednih dana.
Lekar bolnice u Grenoblu Žan-Fransoa Pajen rekao je danas da je višestruki šampion Formule 1 Mihael Šumaher još u kritičnom stanju i da ne može da predvidi šta će se desiti narednih dana. Lekari su demantovali informaciju da je... »

Fetel: Šokiran sam, nadam se da će Šumaheru biti bolje

Vesti online ponedeljak, 30. decembar 2013.
Šampion Formule jedan, Nemač Sebastijan Fetel, izjavio je danas da je šokiran zbog nesreće koja se dogodila njegovom kolegi Mihaelu Šumaheru.
"Šokiram sam i nadam se da će mu biti bolje što je pre moguće", rekao je Fetel nemačkim medijima. "Nadam se da će njegova porodica imati dovoljno snage", dodao je četvorostruki šampion Formule jedan. Bivši šampion Formule jedan... »

Angela Merkel Uz Šumahera: Molimo se za tebe i tvoju porodicu

Kurir ponedeljak, 30. decembar 2013.
GRENOBL - Mihael Šumaher (44), sedmostruki šampion Formule 1, u kritičnom je stanju pošto je podvrgnut operaciji mozga posle pada na skijanju u Meribelu u francuskim Alpima. Šumaher je u indukovanoj komi, a lekari se bore za njegov život. Nemačka kancelarka Angela Merkel pružila je podršku Šumaheru... »

Svi uz šampiona: Šumi, dobićeš i ovu trku

24 Sata ponedeljak, 30. decembar 2013.
Sportisti širom sveta pružaju podršku sedmostrukom prvaku Formule 1 Mihaelu Šumaheru, koji je u nedelju na skijanju doživeo tešku povredu glave i nalazi se u životnoj opasnosti.
- Molim se za tebe. Nadam se da ćeš se brzo oporaviti, Bog te blagoslovio, Mihael - napisao je na Tviteru Felipe Masa, koji je 2006. godine u Ferariju vozio sa Šumaherom. Najmlađi četvorostruki svetski prvak F1 Sebastijan Fetel,... »

Šumaher i dalje kritično, bori se za život

Beta ponedeljak, 30. decembar 2013.
BEOGRAD, 30. decembra 2013. (Beta) - Bivši šampion Formule jedan Mihael Šumaher i dalje se bori za život, rekli su u ponedeljak lekari bolnice u Grenoblu. "Šumaher je u kritičnom stanju, u komi je i ne možemo reći kada će se oporaviti. Radimo iz sata u sat, sve što je bilo potrebno je uradjeno,... »

Alonso: Brzo se oporavi, Mihael

B92 ponedeljak, 30. decembar 2013.
B92: Alonso: Brzo se oporavi, Mihael
Teška povreda Mihaela Šumahera zadobijena na skijanju u Francuskoj izazvala je brze reakcije širom sveta.
Šumaher nalazi se u životnoj opasnosti, tokom nedelje bio je u komi i operisan je, a pretpostavlja se da je došlo do krvarenja na mozgu. Bivši vozač formule 1 dobija sve veću podršku preko društvenih mreža od strane brojnih... »

Šumaher u kritičnom stanju, bori se za život

Novi magazin ponedeljak, 30. decembar 2013.
Bivši šampion Formule jedan Mihael Šumaher i dalje se bori za život, rekli su danas lekari bolnice u Grenoblu.
"Šumaher je u kritičnom stanju, u komi je i ne možemo reći kada će se oporaviti. Radimo iz sata u sat, sve što je bilo potrebno je urađeno, suviše je rano reći bilo šta više. On je u indukovanoj komi i lekari pokušavaju da... »

Lekari: Šumaher kritično, bori se za život!

Vesti online ponedeljak, 30. decembar 2013.
Bivši šampion Formule jedan Mihael Šumaher i dalje se bori za život, rekli su danas lekari bolnice u Grenoblu.
"Šumaher je u kritičnom stanju, u komi je i ne možemo reći kada će se oporaviti. Radimo iz sata u sat, sve što je bilo potrebno je urađeno, suviše je rano reći bilo šta više. On je u indukovanoj komi i lekari pokušavaju da... »

Sportisti se mole za Šumahera: Imaš više snage nego bilo ko drugi, izvuci se!

Blic sport ponedeljak, 30. decembar 2013.
Vozači Formule 1 i ličnosti iz sveta sporta uputili su izraze podrške sedmostrukom svetskom prvaku Mihaelu Šumaheru, koji se nalazi u komi posle nesreće na skijanju u francuskim Alpima.
Šumaher je u kritičnom stanju posle dve operacije kojima je podvrgnut u bolnici u Grenoblu, nakon što je na pao na skijanju i udario glavom u stenu. On je u trenutku pada nosio kacigu, saopštila je njegov menadžer Sabine Kem, ali... »

Šumaher i dalje u komi, i dalje kritično

Mondo nedelja, 29. decembar 2013.
Sedmostruki svetski šampion u Formuli 1 Mihael Šumaher i dalje je veoma kritično, kažu lekari u bolnici u Grenoblu. "Da nije imao kacigu bio bi mrtav", dodaju.
Mihael Šumaher je legenda jednog od najopasnijih sportova, a sada vodi najvažniju bitku u životu. On je tokom skijanja u Francuskoj van obeležene staze udario u stenu i odmah je prebačen u bolnicu gde je operisan i lekari ga drže... »

Šumaher i dalje u kritičnom stanju!

Sportske.net ponedeljak, 30. decembar 2013.
Hematom uklonjen, primećene druge povrede. Ostaje u veštačkoj komi, stanje kritično, nemoguće dati bilo kakvu prognozu!
Stanje je bilo nepromenjeno tokom noći, doktori su uradili operaciju, bušene su rupe na glavi nesrećnog Nemca, kako bi se olakšao pritisak na mozak. Svet se moli za velikog šampiona, njegovo stanje je kritično, u bolnicu u... »

Lekari odstranili deo lobanje Šumaheru: I dalje ima šanse da preživi!

Mozzart sport ponedeljak, 30. decembar 2013.
"Stvari se događaju vrlo dinamično, zato je neke preciznije prognoze nemoguće davati, sve može da se promeni za minut"
Vest broj jedan u svim svetskim medijima i dalje je zdravstveno stanje legendarnog vozača Formule 1 Mihaela Šumahera! Poslednji izveštaji iz bolnice u Grenoblu kažu da je popularni Šumi već drugi put operisan i da se i dalje bori... »

Bild: Šumaher operisan po drugi put

Vesti online ponedeljak, 30. decembar 2013.
Sedmostruki svetski šampion Formule jedan Mihael Šumaher, koji je povređen na skijanju u Francuskoj, noćas je operisan po drugi put, preneo je danas nemački Bild.
Prema informacijama Bilda, Šumaher je ponovno operisan kako bi se smanjio pritisak na njegov mozak, odnosno lekari su napravili nekoliko otvora na lobanji. Informaciju o drugoj operaciji preneli su i francuski mediji, ali... »

Šumaher operisan po drugi put

Beta ponedeljak, 30. decembar 2013.
BEOGRAD, 30. decembra 2013. (Beta) - Sedmostruki svetski šampion Formule jedan Mihael Šumaher, koji je povredjen na skijanju u Francuskoj, noćas je operisan po drugi put, preneo je u ponedeljak nemački Bild. Prema informacijama Bilda, Šumaher je ponovno operisan kako bi se smanjio pritisak na... »

Šumaher kritično, u 11 časova saopštenje!

Pravda ponedeljak, 30. decembar 2013.
MERIBEL-Legenda Formule 1 Mihael Šumaher nalazi se u životnoj opasnosti nakon pada na skijanju, a bolnica u kojoj se Nemac nalazi najavila je saopštenje za 11 časova.
Šumaher je tokom nedelje bio u komi i operisan je, a pretpostavlja se da je došlo do krvarenja na mozgu. Najuspešniji vozač u istoriji Formule 1 nastradao je u nedelju u 11.07, u odmaralištu Meribel, tokom vožnje van skijaških... »

Šumahera spasila kaciga

Akter nedelja, 29. decembar 2013.
Legendarnom šampionu Formule 1 Mihaelu Šumaheru kaciga je spasila glavu i trenutno je van životne opasnosti, nakon pada na skijanju u francuskim Alpima
Sedmostruki prvak sveta nastradao je u odmaralištu Meribel van skijaških staza, a prilikom pada glavom je udario u kamen i zadobio teže povrede. "Šumaher je glavom udario u kamen, ali, na sreću, nosio je kacigu. Bio je pri svesti... »

Šumaher u kritičnom stanju

Press ponedeljak, 30. decembar 2013.
Legendarni vozač Formule 1, Nemac Mihael Šumaher, u kritičnom je stanju nakon što je zadobio teške povrede glave prilikom pada na skijanju u francuskim Alpima.
Legendarni vozač Formule 1, Nemac Mihael Šumaher, u kritičnom je stanju nakon što je zadobio teške povrede glave prilikom pada na skijanju u francuskim Alpima. Skaj sport prenosi da je zdravstveno stanje 44. godišnjeg Šumahera... »

Šumaher u komi, ugrožen mu je život

B92 ponedeljak, 30. decembar 2013.
B92: Šumaher u komi, ugrožen mu je život
Sedmostruki šampion Formule 1 Mihael Šumaher bori se za život u Univerzitetskoj bolnici u Grenoblu, posle nesreće na obližnjoj skijaškoj stazi.
Šumaher je tokom dana bio u komi, operisan je, a njegovo zdravstveno stanje je kritično. Detalji nisu saopšteni, ali pretpostavlja se da je došlo do krvarenja na mozgu. Posle prvih optimističnih informacija sitaucijase promenila... »

Drži se, Šumi!

Sportske.net ponedeljak, 30. decembar 2013.
Mihael Šumaher je i dalje u kritičnom stanju posle nesreće u nedelju na skijanju, saopštila je univerzitetska bolnica u Grenoblu u koju je primljen.
Saopštenje bolnice izdato u nedelju u kasnim večernjim satima potpisala su dva lekara i pomoćnik direktora bolnice. "On je imao tešku povredu glave i bio je u komi po dolasku što je zahtevalo hitnu neurohirušku intervenciju",... »

Šumaher u kritičnom stanju

Radio 021 ponedeljak, 30. decembar 2013.
Mihael Šumaher je u kritičnom stanju posle nesreće na skijanju, saopštila je univerzitetska bolnica u Grenoblu u koju je primljen. "On je imao tešku povredu glave i bio je u komi po dolasku što je zahtevalo hitnu neurohiruršku intervenciju", navodi se u saopštenju bolnice i dodaje da je on "i dalje... »

Šumaher u komi, ugrožen mu je život

Slobodna Evropa ponedeljak, 30. decembar 2013.
Sedmostruki svetski šampion Formule 1 Mihael Šumaher bori se za život u Univerzitetskoj bolnici u Grenoblu, posle nesreće na obližnjoj skijaškoj stazi.Šumaher je tokom dana bio u komi, operisan je, a njegovo zdravstveno stanje je kritično. Detalji nisu saopšteni, ali pretpostavlja se da je došlo do... »

Podrška Šumiju sa svih strana

B92 ponedeljak, 30. decembar 2013.
B92: Podrška Šumiju sa svih strana
Teška povreda Mihaela Šumahera zadobijena na skijanju u Francuskoj izazvala je brze reakcije širom sveta.
Fanovi su počeli da se skupljaju ispred bolnice u Grenoblu još u toku popodneva, pre nego što me se stanje pogoršalo. Takođe, tviter je pun poruka podrške, od običnih fanova, do najpoznatijih svetskih sportista. Logično, prvi su... »

Borba za život Mihaela Šumahera

e-Novine ponedeljak, 30. decembar 2013.
Život Nemca Mihaela Šumahera, legendarnog vozača Formule 1 u kritičnom je stanju nakon što je zadobio teške povrede glave prilikom pada na skijanju u francuskim Alpima Molitva za Šumija
Zdravstveno stanje 44. godišnjeg Šumahera u nedelju popodne je znatno pogoršano i ima izliv krvi u mozak a lekari se bore za njegov život. Sedmostruki prvak sveta povredio se u odmaralištu Meribel... »

Lekari: Šumaher jeste kritično, naredno saopštenje u 11 sati

24 Sata ponedeljak, 30. decembar 2013.
Mihael Šumaher je i dalje u kritičnom stanju posle nesreće u nedelju na skijanju, saopštila je univerzitetska bolnica u Grenoblu u koju je primljen.
- On je imao tešku povredu glave i bio je u komi po dolasku što je zahtevalo hitnu neurohirušku intervenciju - navodi se u saopštenju bolnice i dodaje da je on "i dalje u kritičnom stanju". Saopštenje bolnice izdato u nedelju u... »

Lekari: Šumaher kritično, naredno saopštenje u ponedeljak

Beta ponedeljak, 30. decembar 2013.
PARIZ, 30. decembra 2013. (Beta-AFP) - Mihael Šumaher je i dalje u kritičnom stanju posle nesreće u nedelju na skijanju, saopštila je univerzitetska bolnica u Grenoblu u koju je primljen. "On je imao tešku povredu glave i bio je u komi po dolasku što je zahtevalo hitnu neurohirušku intervenciju",... »

Lekari: Šumaher kritično, naredno saopštenje u ponedeljak

Beta ponedeljak, 30. decembar 2013.
PARIZ, 30. decembra 2013. (Beta-AFP) - Mihael Šumaher je i dalje u kritičnom stanju posle nesreće u nedelju na skijanju, saopštila je univerzitetska bolnica u Grenoblu u koju je primljen. "On je imao tešku povredu glave i bio je u komi po dolasku što je zahtevalo hitnu neurohirušku intervenciju",... »

Mihael Šumaher u komi, ima krvarenje na mozgu!

Story ponedeljak, 30. decembar 2013.
Bivši šampion Formule 1 Mihael Šumaher u kritičnom stanju posle povreda na skijanju
Svetski mediji javljaju da je bivši šampion Formule 1 Mihael Šumaher u komi posle povreda na skijanju u toj zemlji i da Nemac ima krvarenje u mozgu. -On je imao tešku povredu glave i bio je u komi po dolasku što je zahtevalo... »

Legenda se bori za život, Šumi u kritičnom stanju zbog moždanog krvarenja

Blic sport ponedeljak, 30. decembar 2013.
Sedmostruki svetski šampion Formule 1 Mihael Šumaher, koji je doživeo udes na skijanju u Francuskoj kada je glavom udario u stenu, pretrpeo je ozbiljne povrede glave i prema najnovijim informacijama nalazi se u kritičnom stanju.
Šumaher je povredio glavu u skijalištu Meribel pošto je udario glavom o stenu, ali je nosio kacigu, koja je ublažila udarac. On je odmah potom helikopterom prevezen u bolnicu u Grenoblu, gde je i dalje na pregledima. Prema... »

Šumaher Se Bori Za Život: Bivši šampion Formule 1 u komi, imao izliv krvi u mozak!

Telegraf nedelja, 29. decembar 2013.
Iako prve vesti posle povrede Mihaela Šumahera na skijanju u Francuskoj nisu bile tako dramatične, ispostavilo se da je Nemac u velikoj opasnosti
Legendarni sedmostruki šampion Formule 1 Mihael Šumaher (44) nalazi se u kritičnom stanju posle povrede glave koju je zadobio na skijanju u Francuskoj, u mestu Meribel, prenose svetski mediji. Tvrdi se da Šumaher imao je izliv... »

Drama u Francuskoj: Šumaher u kritičnom stanju!

Vesti online ponedeljak, 30. decembar 2013.
Mihael Šumaher je u kritičnom stanju posle današnje nesreće na skijanju, saopštila je univerzitetska bolnica u Grenoblu u koju je primljen.
"On je imao tešku povredu glave i bio je u komi po dolasku što je zahtevalo hitnu neurohirušku intervenciju", navodi se u saopštenju bolnice i dodaje da je on "i dalje u kritičnom stanju". Sedmostruki svetski šampion Formule... »

Šumaher u komi: Imao izliv krvi u mozak, bori se za život

24 Sata nedelja, 29. decembar 2013.
Iako prve vesti posle povrede Mihaela Šumahera na skijanju u Francuskoj nisu bile tako dramatične, insajderi tvrde da je Nemac u velikoj opasnosti
Legendarni sedmostruki šampion Formule 1 Mihael Šumaher nalazi se u kritičnom stanju posle povrede glave koju je zadobio na skijanju u Francuskoj, prenose inostrani mediji. Tvrdi se da Šumaher imao je izliv krvi u mozak i njegovo... »

Šumaher U Komi: Nemac ima krvarenje u mozgu

Kurir nedelja, 29. decembar 2013.
Svetski mediji javljaju da je bivši šampion Formule 1 Mihael Šumaher u komi posle povreda na skijanju u toj zemlji i da Nemac ima krvarenje u mozgu. Univerzitetska bolnica u Grenoblu u koju je primljen je saopštila. "On je imao tešku povredu glave i bio je u komi po dolasku što je zahtevalo hitnu... »

Mihael Šumaher u kritičnom stanju posle povrede glave na skijanju

Novi magazin nedelja, 29. decembar 2013.
Sedmostruki svetski šampion Formule jedan Mihael Šumaher, povredio je danas glavu na skijanju u Francuskoj kada je udario u stenu. On se nalazi u kritičnom stanju, saopštila je univerzitetska bolnica u Grenoblu u koju je primljen.
"On je imao tešku povredu glave i bio je u komi po dolasku što je zahtevalo hitnu neurohirušku intervenciju", navodi se u saopštenju bolnice i dodaje da je on "i dalje u kritičnom stanju". Sedmostruki svetski šampion Formule... »

Šumaher u komi!

RTS nedelja, 29. decembar 2013.
RTS: Šumaher u komi!
Bivši sedmostruki šampion Formule jedan Mihael Šumaher je u ktitičnom stanju posle povrede koju je pretrpeo na skijanju na francuskim Alpima u Maribelu. Šumaher je helikopterom prebačen u bolnicu i nakon povrede bio je u svesnom stanju.
Sedmostruki svetski šampion Formule jedan Mihael Šumaher, koji je u nedelju doživeo udes na skijanju u Francuskoj, kada je glavom udario u stenu, pretrpeo je "ozbiljne povrede glave" i nalaѕi se u komi. Kako su preneli mediji,... »

Kaciga spasla Šumahera

B92 nedelja, 29. decembar 2013.
B92: Kaciga spasla Šumahera
Legendarnom šampionu Formule 1 Mihaelu Šumaheru kaciga je spasla glavu i trenutno je van životne opasnosti nakon pada na skijanju u francuskim Alpima.
Sedmostruki prvak sveta nastradao je u odmaralištu Meribel van skijaških staza, a prilikom pada glavom je udario u kamen i zadobio teže povrede. "Šumaher je glavom udario u kamen, ali, na sreću, nosio je kacigu." "Bio je pri... »

Šumaher povređen na skijanju

Auto blog nedelja, 29. decembar 2013.
Legendarni vozač Formule 1 Mihael Šumaher doživeo je težu povredu glave na skijanju na Alpima. Slavni Nemac odmah je helikopterom prebačen u bolnicu u Grenoblu, a nezgoda se desila blizu skijališta Meribel. "U prvi mah nisam mogao da vidim koliko je ozbiljna povreda. Bio je u šoku i potrešen,... »

Šumi van životne opasnosti

Sportske.net nedelja, 29. decembar 2013.
Prema najnovijim informacijama, sedmostruki svetski šampion Formule 1 Mihael Šumaher, koji je danas doživeo udes na skijanju u Francuskoj, kada je glavom udario u stenu, pretrpeo je "ozbiljne povrede glave", ali vitalne funkcije mozga nisu oštećene.
Kako su preneli mediji, Šumaher (44) je povredio glavu u skijalištu Meribel u Francuskoj, kada je udario glavom o stenu, ali je nosio kacigu, koja je ublažila udarac. On je potom helikopterom prevezen u bolnicu u Grenoblu, gde je... »

Šumahera spasila kaciga

Press ponedeljak, 30. decembar 2013.
Legendarnom šampionu Formule 1 Mihaelu Šumaheru kaciga je spasila glavu i trenutno je van životne opasnosti, nakon pada na skijanju u francuskim Alpima.
Legendarnom šampionu Formule 1 Mihaelu Šumaheru kaciga je spasila glavu i trenutno je van životne opasnosti, nakon pada na skijanju u francuskim Alpima. Sedmostruki prvak sveta nastradao je u odmaralištu Meribel van skijaških... »

Šumaherova povreda ozbiljna, život mu nije u opasnosti

Vesti online nedelja, 29. decembar 2013.
Sedmostruki svetski šampion Formule jedan Mihael Šumaher, koji je danas doživeo udes na skijanju u Francuskoj, kada je glavom udario u stenu, pretrpeo je "ozbiljne povrede glave", ali vitalne funkcije mozga nisu oštećene.
Kako su preneli mediji, Šumaher (44) je povredio glavu u skijalištu Meribel u Francuskoj, kada je udario glavom o stenu, ali je nosio kacigu, koja je ublažila udarac. On je potom helikopterom prevezen u bolnicu u Grenoblu, gde je... »

Kaciga glavu čuva! Srećom, Šumi je dobro

Mozzart sport nedelja, 29. decembar 2013.
„Glavom je udario u kamen, bio je pri svesti prilikom transporta u bolnicu, verujem da povrede nisu toliko opasne“, kažu posle povrede legendarnog asa Formule 1 koji se povredio na skijanju
Legendarnom šampionu Formule 1 Mihaelu Šumaheru (44) kaciga je spasila glavu i trenutno je van životne opasnosti, posle pada na skijanju u francuskim Alpima. Sedmostruki prvak sveta nastradao je u odmaralištu Meribel van... »

Šumaher povredio glavu na skijanju! Oseća se dobro!

Telegraf nedelja, 29. decembar 2013.
Nemac je prilikom povrede bio u svesnom stanju, ali je helikopterom hitno evakuisan u najbližu bolnicu s obzirom na to da je teško povredio glavu
Nekadašnji vozač Formule 1 i jedan od najboljih pilota bolida u istoriji Mihael Šumaher doživeo je opasnu i nezgodnu povredu glave tokom skijanja u Francuskoj. Ipak, Šumaher se posle pregleda, iako ugruvan i sa povredom glave,... »

Šumaher povredio glavu na skijanju

Press nedelja, 29. decembar 2013.
Sedmostruki svetski šampion Formule 1 Mihael Šumaher povredio se danas na skijanju u Francuskoj.
Sedmostruki svetski šampion Formule 1 Mihael Šumaher povredio se danas na skijanju u Francuskoj. Šumaher je pretrpeo povredu glave prilikom pada i hitno je prebačen u bolnicu u Grenoblu. "Za sada ne znamo koliko je povreda... »

Šumaher se povredio na skijanju!

Sportske.net nedelja, 29. decembar 2013.
Mihael Šumaher se povredio u Francuskoj, bez svesti prevezen u bolnicu!
Sedmostruki svetski šampion Formule jedan Mihael Šumaher povredio se danas na skijanju u Francuskoj i hitno je prevezen u bolnicu. Kako je preneo Bi-Bi-Si, Šumaher je helikopterom prevezen u bolnicu u Grenoblu, a u pitanju je... »

Šumaher povredio glavu na skijanju

Akter nedelja, 29. decembar 2013.
Sedmostruki svetski šampion Formule 1 Mihael Šumaher povredio se danas na skijanju u Francuskoj
Šumaher je pretrpeo povredu glave prilikom pada i hitno je prebačen u bolnicu u Grenoblu. "Za sada ne znamo koliko je povreda ozbiljna", rekao je direktor odmarališta Meribel Kristof Žernjon Lekont, a preneo Rojters. Šumaher se... »

Kaciga Ga Spasla: Mihael Šumaher na skijanju udario glavom u stenu!

Kurir nedelja, 29. decembar 2013.
GRENOBL - Sedmostruki svetski šampion Formule jedan Mihael Šumaher povredio se na skijanju u francuskom Meribelu pošto je prilikom pada udario glavom u stenu. Šumaher (44) je helikopterom prevezen u bolnicu u Mutijeu, a prema poslednjim informacijama život mu nije u opasnosti. On je doživeo povrede... »

Šumaher povredio glavu na skijanju

B92 nedelja, 29. decembar 2013.
B92: Šumaher povredio glavu na skijanju
Sedmostruki šampion Formule jedan Mihael Šumaher doživeo je ozbiljne povrede glave na skijanju u Meribelu, prenosi francuski portal “Europe 1”.
Kako se navodi, Nemac je prevezen u bolnicu, povratio je svest, a radio RMC prenosi da povrede nisu opasne po život. “Šumaher je helikopterom prebačen u bolnicu u Mutijeu, koji je udaljen oko 15 kilomeata. Policija istražuje šta... »

Šumaher nije ozbiljnije povređen!

Vesti online nedelja, 29. decembar 2013.
Sedmostruki svetski šampion Formule jedan Mihael Šumaher povredio se danas na skijanju u Francuskoj i hitno je prevezen u bolnicu, a povrede nisu ozbiljne.
Kako su preneli mediji, Šumaher je povredio glavu u skijalištu Meribel u Francuskoj, kada je udario glavom o stenu, ali je nosio kacigu, koja je ublažila udarac, pa povreda nije ozbiljnija. Direktor skijališta Kristof... »

Šumaher, ipak, dobro prošao

Mondo nedelja, 29. decembar 2013.
Sedmostruki šampion Formule 1 na skijanju je zadobio lakše povrede glave.
Mihael Šumaher (44), na sreću, nije ozbiljnije povređen u incidentu tokom rekreativnog skijanja u jugoistočnoj Francuskoj. Nemački as helikopterom je prebačen iz Meribela u Mutije, a isprva se, u nedostatku validnih informacija,... »

Drama u Francuskoj: Šumaher povređen na skijanju!

Blic sport nedelja, 29. decembar 2013.
Legendarni vozač Formule 1 Mihael Šumaher doživeo je težu povredu glave na skijanju na Alpima.
Slavni Nemac odmah je helikopterom prebačen u bolnicu u Grenoblu, a nezgoda se desila blizu skijališta Meribel. "U prvi mah nisam mogao da vidim koliko je ozbiljna povreda. Bio je u šoku i potrešen, udario je glavom u kamen, ali... »

Šumaherovo stanje nije kritično

Sportske.net nedelja, 29. decembar 2013.
Sedmostruki svetski šampion Formule jedan Mihael Šumaher povredio se danas na skijanju u Francuskoj i hitno je prevezen u bolnicu, a povrede ipak nisu ozbiljne.
Kako su preneli mediji, šumaher je povredio glavu u skijalištu Meribel u Francuskoj, kada je udario glavom o stenu, ali je nosio kacigu, koja je ublažila udarac, pa povreda nije ozbiljnija. Direktor skijališta Kristof... »

Šumaher nadrljao, skijao u Francuskoj i povredio glavu

Mozzart sport nedelja, 29. decembar 2013.
Čuveni Nemac hitno prebačen u bolnicu u Grenoblu
Sedmostruki svetski šampion Formule 1 Mihael Šumaher povredio se na skijanju u Francuskoj. Nemac je pretrpeo povredu glave prilikom pada i hitno je prebačen u bolnicu u Grenoblu. "Za sada ne znamo koliko je povreda ozbiljna", rekao je direktor odmarališta Meribel... »

Šumaher teško povredio glavu na skijanju

Radio 021 nedelja, 29. decembar 2013.
Nekadašnji vozač Formule 1 i jedan od najboljih pilota bolida u istoriji Mihael Šumaher doživeo je opasnu i nezgodnu povredu glave tokom skijanja u Francuskoj. Nemac je prilikom povrede bio u svesnom stanju, ali je helikopterom hitno evakuisan u najbližu bolnicu s obzirom na to da je teško povredio... »

PARIZ: Sedmostruki svetski šampion Formule 1 Mihael Šumaher povredio se na skijanju u Francuskoj

Dnevnik nedelja, 29. decembar 2013.
PARIZ: Sedmostruki svetski šampion Formule 1 Mihael Šumaher povredio se na skijanju u Francuskoj
Šumaher je pretrpeo povredu glave prilikom pada i hitno je prebačen u bolnicu u Grenoblu. "Za sada ne znamo koliko je povreda ozbiljna", rekao je direktor odmarališta Meribel Kristof Žernjon Lekont, a preneo Rojters. Šumaher se... »

Šumaher povredio glavu na skijanju

Press nedelja, 29. decembar 2013.
Sedmostruki svetski šampion Formule 1 Mihael Šumaher povredio se danas na skijanju u Francuskoj.
Sedmostruki svetski šampion Formule 1 Mihael Šumaher povredio se danas na skijanju u Francuskoj. Šumaher je pretrpeo povredu glave prilikom pada i hitno je prebačen u bolnicu u Grenoblu. "Za sada ne znamo koliko je povreda... »

Šumaher povređen na skijanju

Novi magazin nedelja, 29. decembar 2013.
Sedmostruki svetski šampion Formule jedan Mihael Šumaher povredio se danas na skijanju u Francuskoj i hitno je prevezen u bolnicu, a povrede nisu ozbiljne.
Kako su preneli mediji, Šumaher je povredio glavu u skijalištu Meribel u Francuskoj, kada je udario glavom o stenu, ali je nosio kacigu, koja je ublažila udarac, pa povreda nije ozbiljnija. Direktor skijališta Kristof... »

Šumaher povređen na skijanju, hitno prevezen u bolnicu

Alo nedelja, 29. decembar 2013.
Alo: Šumaher povređen na skijanju, hitno prevezen u bolnicu
Sedmostruki svetski šampion Formule jedan Mihael Šumaher povredio se danas na skijanju u Francuskoj i hitno je prevezen u bolnicu.
Mihael Šumaher | Foto: AP Kako je preneo BBC, Šumaher je helikopterom prevezen u bolnicu u Grenoblu, a u pitanju je povreda glave, iako nije poznato koliko je ozbiljna. Šumaher je jedan od najboljih vozača u istoriji Formule... »

Šumaher umalo poginuo na skijanju!

Alo nedelja, 29. decembar 2013.
Alo: Šumaher umalo poginuo na skijanju!
Mihael Šumaher (44) je doživeo tešku nesreću prilikom skijanja na stazi u francuskom Meribelu, nakon čega je helihopterom prevežen u bolnicu.
Mihael Šumaher | Foto: AP Bivši sedmostruki šampion F1 udario je glavom o kamen, a direktor čuvenog zimskog odmarališta, Kristof Lekomte je izjavio: - Srećom, nosio je kacigu kada je udario glavom o kamen. Bio je u šoku, ali u... »

Šumaher povredjen na skijanju, prevezen u bolnicu

Beta nedelja, 29. decembar 2013.
BEOGRAD, 29. decembra 2013. (Beta) - Sedmostruki svetski šampion Formule jedan Mihael Šumaher povredio se u nedelju na skijanju u Francuskoj i hitno je prevezen u bolnicu. Kako je preneo Bi-Bi-Si, Šumaher je helikopterom prevezen u bolnicu u Grenoblu, a u pitanju je povreda glave, iako nije poznato... »

Mihael Šumaher teško povređen na skijanju u Meribelu

24 Sata nedelja, 29. decembar 2013.
Višestruki svetski šampion u Formuli 1, Nemac Mihael Šumaher zadobio je ozbiljne povrede glave i grudnog koša kada se spotakao na stazi u Meribelu.
Šumaher je odseo sa porodicom u Meribelu kada je poželeo da se nekoliko puta spusti na omiljenoj stazi. Međutim, prilikom jednog skoka nije video stenu i zakačio ju je jednom skijom udarivši potom glavom o zemlju. Odmah je... »

Komentari na drugim sajtovima

Dan sećanja na žrtve u Drugom svetskom ratu

RTV  pre 1 sat  još 12 povezanih

Hapšenje posle napada nožem u Minhenu

Novi magazin  pre 2 sata  još 13 povezanih

Dodik: Hrvati neka me se ne plaše, a Rusiji da objasne

Pravda  pre 50 minuta  još 10 povezanih
©2017 Netmark d.o.o.