Dvoje poginulih u saobraćajnoj nesreći kod Leskovca

Dvoje poginulih u saobraćajnoj nesreći kod Leskovca

Novi magazin petak, 3. januar 2014.
U saobraćajnoj nesreći na regionalnom putu Leskovac- Lebane u selu Bošnjace, jutros oko pola četiri, poginule su dve osobe, a jedna je zadobila lake telesne povrde, izjvio je portparol Policijske uprave u Leskovcu Boban Zdravković.
On je precizirao da je do nesreće došlo kada su dva putnička automobila sletela sa puta i tom prilikom su dve osobe su nastradale na licu mesta. „Na licu mesta su pripadnici policije i istražni sudija. Nakon kompletnog uviđaja... »

Leskovac: Mladići poginuli u udesu

Vesti online petak, 3. januar 2014.
Dvojica mladića iz Leskovca poginula su prošle noći na putu Leskovac-Lebane, u selu Bošnjca, a jedan je povređen, rečeno je u leskovačkoj policiji.
Poginuli su mladići stari 27 i 26 godina, a još se ne zna uzrok udesa, rečeno je agenciji Beta u policiji. Nesreća se desila u toku noć 3. januara. Portparol Uprave policije u Leskovcu Boban Zdravković, rekao je da je saobraćaj... »

U nesreći kod Leskovca poginule dve osobe

Akter petak, 3. januar 2014.
U saobraćajnoj nesreći na regionalnom putu Leskovac- Lebane u selu Bošnjace, jutros oko pola četiri, poginule su dve osobe, a jedna je zadobila lake telesne povrde, potvrdio je portparol Policijske uprave u Leskovcu Boban Zdravković
On je precizirao da je do nesreće došlo kada su dva putnička automobila sletela sa puta i tom prilikom su dve osobe su nastradale na licu mesta. „Na licu mesta su pripadnici policije i istražni sudija. Nakon kompletnog uviđaja... »

U teškoj saobraćajnoj nesreći kod Leskovca poginula dva mladića

Blic petak, 3. januar 2014.
U saobraćajnoj nesreći u selu Bošnjace rano jutros pogunula su dvojica maladića, a treći je lakše povređen.
Na licu mesta živote su izgubili D. J (27) iz Leskovca i M.G. (26) iz Vlasotinca, vozač i putnik na zadnjem sedištu “fiat stilo”, dok je suvozač u istom automobilu prošao sa lakšim povredama. Nesreća se dogodila oko 3,30 sati na... »

Leskovac: Dva auta sletela sa puta, dvoje mrtvih

Mondo petak, 3. januar 2014.
U saobraćajnoj nesreći na regionalnom putu Leskovac - Lebane u selu Bošnjace, jutros su poginule su dve osobe, a jedna je zadobila lake telesne povrde.
Poginuli su su D.J.(1986) iz Leskovca i M.G.(1987) iz Vlasotinca dok je M.M. ( 1987) zadobio lakše telesne povrede, rekao je Tanjugu porptparol Policijske uprave u Leskovcu Boban Zdravković. Do nesreće je došlo kada je... »

Automobil sleteo u jarak, poginula dva mladića

Telegraf petak, 3. januar 2014.
Nesreće se, najverovatnije, dogodila kada je zbog velike brzine i klizavog kolovoza proklizao "fijat stilo", a na njega je naletelo drugo vozilo
U tešoj saobraćajnoj nesreći na regionalnom putu Leskovac – Lebane nedaleko od sela Bošnjace, jutros oko pola četiri, poginuli su D. J.(27) iz Leskovca i M. G.(26) iz Vlasotinca, dok je M. M. (26) zadobio lakše telesne povrede,... »

Leskovac: Dvoje poginulo u nesreći

B92 petak, 3. januar 2014.
B92: Leskovac: Dvoje poginulo u nesreći
Leskovac -- U saobraćajnoj nesreći na regionalnom putu Leskovac- Lebane u selu Bošnjace, jutros oko 03.30, poginule su dve osobe, a jedna je zadobila lake telesne povrde.
Portparol Policijske uprave u Leskovcu Boban Zdravković je precizirao da je do nesreće došlo kada su dva putnička automobila sletela sa puta i tom prilikom su dve osobe su nastradale na licu mesta. Na licu mesta su bili... »

Leskovac: U prevrtanju automobila poginula dva mladića

Press petak, 3. januar 2014.
U tešoj saobraćajnoj nesreći na regionalnom putu Leskovac - Lebane nedaleko od sela Bošnjace, u petak ujutru oko pola četiri, poginuli su D.J.(1986) iz Leskovca i M.G.(1987) iz Vlasotinca dok je M.M. ( 1987) zadobio lakše telesne povrede, rekao je Tanjugu porptparol Policijske uprave u Leskovcu Boban Zdravković.
U tešoj saobraćajnoj nesreći na regionalnom putu Leskovac - Lebane nedaleko od sela Bošnjace, u petak ujutru oko pola četiri, poginuli su D.J.(1986) iz Leskovca i M.G.(1987) iz Vlasotinca dok je M.M. ( 1987) zadobio lakše telesne... »

U saobraćajnoj nesreći poginule dve osobe

Dnevnik petak, 3. januar 2014.
U saobraćajnoj nesreći na regionalnom putu Leskovac-Lebane u selu Bošnjace, jutros oko pola četiri, poginule su dve osobe, a jedna je zadobila lake telesne povrde, potvrdio je Tanjugu portparol Policijske uprave (PU) u Leskovcu Boban Zdravković.
On je precizirao da je do nesreće došlo kada su dva putnička automobila sletela sa puta i tom prilikom su dve osobe su nastradale na licu mesta. „ Na licu mesta su pripadnici policije i istražni sudija. Nakon kompletnog uviđaja... »

Dvoje mrtvih u nesreći kod Leskovca

Pravda petak, 3. januar 2014.
LESKOVAC – U saobraćajnoj nesreći na regionalnom putu Leskovac- Lebane u selu Bošnjace, jutros oko 03.30, poginule su dve osobe, a jedna je zadobila lake telesne povrde.
Portparol Policijske uprave u Leskovcu Boban Zdravković je precizirao da je do nesreće došlo kada su dva putnička automobila sletela sa puta i tom prilikom su dve osobe su nastradale na licu mesta. Na licu mesta su pripadnici... »

Dva mladića poginula u udesu kod Leskovca!

Alo petak, 3. januar 2014.
Dvojica mladića iz Leskovca poginula su prošle noći na putu Leskovac-Lebane, u selu Bošnjca, a jedan je povređen, rečeno je danas u leskovačkoj policiji.
Poginuli su mladići stari 27 i 26 godina, a još se ne zna uzrok udesa, rečeno je agenciji Beta u policiji. Nesreća se desila rano jutros, oko 3.30 sati. Portparol Uprave policije u Leskovcu Boban Zdravković, rekao je da je... »

Tragedija: Dvojica mladića poginula u udesu kod Leskovca

24 Sata petak, 3. januar 2014.
Dvojica mladića iz Leskovca poginula su prošle noći na putu Leskovac-Lebane, u selu Bošnjace, a jedan je povređen, rečeno je danas u leskovačkoj policiji.
Poginuli su mladići stari 27 i 26 godina, a još se ne zna uzrok udesa, rečeno je agenciji Beta u policiji. Nesreća se desila rano jutros, oko 3.30 sati. Portparol Uprave policije u Leskovcu Boban Zdravković, rekao je da je... »

Dvoje poginulih na putu Leskovac-Lebane

RTV petak, 3. januar 2014.
RTV: Dvoje poginulih na putu Leskovac-Lebane
LESKOVAC - U saobraćajnoj nesreći na regionalnom putu Leskovac-Lebane u selu Bošnjace, jutros oko pola četiri, poginule su dve osobe, a jedna je zadobila lake telesne povrede, potvrdio je Tanjugu portparol Policijske uprave (PU) u Leskovcu Boban Zdravković.
On je precizirao da je do nesreće došlo kada su dva putnička automobila sletela sa puta i tom prilikom su dve osobe su nastradale na licu mesta. "Na licu mesta su pripadnici policije i istražni sudija. Nakon kompletnog uviđaja... »

TRAGEDIJA: U Bošnjacu poginula dva mladića iz Leskovca

Jugmedia petak, 3. januar 2014.
LESKOVAC – Dvojica mladića iz Leskovca poginula su noćas u saobraćajnoj nesreći u selu Bošnjace, na regionalnom putu Leskovac – Lebane. Portparol Policijske uprave u Leskovcu Boban Zdravković potvrdio je Jugmedii da su poginuli mladići rođeni 1987. i 1986. godine iz okoline Leskovca, a da je treći... »

Težak Udes Kod Leskovca: Dve osobe poginule u sletanju automobila

Kurir petak, 3. januar 2014.
LESKOVAC - U saobraćajnoj nesreći na regionalnom putu Leskovac- Lebane u selu Bošnjace, jutros oko pola četiri, poginule su dve osobe, a jedna je zadobila lake telesne povrde, potvrdio je portparol Policijske uprave (PU) u Leskovcu Boban Zdravković. On je precizirao da je do nesreće došlo kada su... »

Nesreća kod Leskovca, dvoje mrtvih

RTS petak, 3. januar 2014.
RTS: Nesreća kod Leskovca, dvoje mrtvih
Dve osobe poginule u saobraćajnoj nesreći na putu Leskovac - Lebane u selu Bošnjace, kada su dva putnička automobila sletela sa puta.
U saobraćajnoj nesreći na regionalnom putu Leskovac - Lebane u selu Bošnjace, jutros oko pola četiri, poginule su dve osobe, a jedna je zadobila lake telesne povrde, potvrdio je Tanjugu portparol Policijske uprave u Leskovcu... »
©2017 Netmark d.o.o.