Povezane vesti

Prpa: Očekujem da se Vučić izvini zato što je bio deo vlasti koja je ubila Ćuruviju

Blic sreda, 15. januar 2014.
Supruga ubijenog vlasnika "Dnevnog telegrafa" i nedeljnika "Evropljanin" Slavka Ćuruvije Branka Prpa izjavila je da nije verovatno da je to ubistvo samoinicijativno naručio nekadašnji šef Službe državne bezbednosti Radomir Marković, jer to je, kako je istakla, bila politički motivisana likvidacija.
Istoričarka Branka Prpa, partnerka ubijenog novinara Slavka Ćuruvije, ocenila je da ništa nije urađeno ako istraga stane na tome da je bivši načelnik Državne bezbednosti Radomir Marković glavni nalogodavac ubistva i istakla da je... »

Branka Prpa: Sa takvim zakonima protiv novinara moralo je da dođe i do ubistva

Press sreda, 15. januar 2014.
Nevenčana supruga ubijenog vlasnika "Dnevnog telegrafa" i nedeljnika "Evropljanin" Slavka Ćuruvije Branka Prpa izjavila je da nije verovatno da je to ubistvo samoinicijativno naručio nekadašnji šef Službe državne bezbednosti Radomir Marković, jer to je, kako je istakla, bila politički motivisana likvidacija.
Nevenčana supruga ubijenog vlasnika "Dnevnog telegrafa" i nedeljnika "Evropljanin" Slavka Ćuruvije Branka Prpa izjavila je da nije verovatno da je to ubistvo samoinicijativno naručio nekadašnji šef Službe državne bezbednosti... »

Branka Prpa: Bilo je nekog i iznad Markovića

Telegraf sreda, 15. januar 2014.
- Zašto bi neko ko vodi posao likvidacije bio neko kome bi to iz čistog mira palo na pamet i to u uslovima vanrednog stanja. Kada je vanredno stanje zna se ko donosi odluke, to su politički i vojni vrhovi - rekla je udovica Slavka Ćuruvije
Supruga ubijenog vlasnika “Dnevnog telegrafa” i nedeljnika “Evropljanin” Slavka Ćuruvije Branka Prpa izjavila je da nije verovatno da je to ubistvo samoinicijativno naručio nekadašnji šef Službe državne bezbednosti Radomir... »

Prpa: Slučaj Ćuruvija nije rešen

Vesti online sreda, 15. januar 2014.
Istoričarka Branka Prpa, udovica novinara Slavka Ćuruvije, izjavila je da njegovo ubistvo nije rešeno, već je rešeno "samo ono što je očigledno".
"Ovo je rešavanje samo onog očiglednog, najočiglednijeg", rekla je Prpa za Radio-televiziju Vojvodine i ocenila da su podaci koji su objavljeni, bili dostupni još od novembra 2000. godine. Ona je ocenila da je - i politički i... »

Svetski mediji o hapšenjima za ubistvo Ćuruvije

Blic sreda, 15. januar 2014.
Svetske agencije objavile su danas vest o hapšenju osumnjičenih za ubistvo novinara Slavka Ćuruvije 1999. godine, uz ocene da je neuspeh u rešavanju ovog slučaja obeležio sve srpske vlade od rušenja s vlasti Slobodana Miloševića.
Američka agencija AP navodi i da je Ćuruvija, koji je ubijen tokom vazdušnih napada NATO na Srbiju pre 15 godina, bio vlasnik dva popularna lista i oštar kritičar Miloševićeve vlasti i gušenja nezavisnih medija. Agencija podseća... »

Branka Prpa: Marković nije sam naredio likvidaciju mog muža

Press sreda, 15. januar 2014.
Supruga ubijenog vlasnika "Dnevnog telegrafa" i nedeljnika "Evropljanin" Slavka Ćuruvije, Branka Prpa, izjavila je danas da nije verovatno da je to ubistvo samoinicijativno naručio nekadašnji šef Službe državne bezbednosti Radomir Marković, jer to je, kako je istakla, bila politički motivisana likvidacija.
Supruga ubijenog vlasnika "Dnevnog telegrafa" i nedeljnika "Evropljanin" Slavka Ćuruvije, Branka Prpa, izjavila je danas da nije verovatno da je to ubistvo samoinicijativno naručio nekadašnji šef Službe državne bezbednosti... »
©2017 Netmark d.o.o.