Neto plata u EPS-u 79.000 dinara

Neto plata u EPS-u 79.000 dinara

B92 petak, 31. januar 2014.
B92: Neto plata u EPS-u 79.000 dinara
Beograd -- Ministarka energetike Zorana Mihajlović saopštila je da će se večeras sastati sa Sindikatom radnika EPS-a koji su najavili generalni štrajk.
Među zahtevima sindikata su da se EPS izuzme iz primene propisa za smanjenje zarada u javnom sektoru većih od 60.000 dinara i za zabranu zapošljavanja, kao i da se obezbede neophodna sredstva za rad i omogući isplata pozajmice... »

Sindikat EPS-a najavio štrajk

Akter petak, 31. januar 2014.
Sindikat radnika Elektroprivrede Srbije doneo je odluku o stupanju u generalni štrajk, ali su ostavili rok od deset dana za pregovore
Sindikat je odluku o štrajku doneo 30. januara, a među zahtevima su razgovori o zakonu o umanjenju neto prihoda lica u javnom sektoru, zakon o izmenama i dopunama Zakona o budžetskom sistemu, učešće Sindikata radnika EPS u radnim... »

Štrajk u EPS-u 10. februara

RTV petak, 31. januar 2014.
RTV: Štrajk u EPS-u 10. februara
BEOGRAD - Sindikat radnika Elektroprivrede Srbije (EPS) počeće štrajk 10. februara ukoliko do tada ne počnu pregovori sa Vladom Srbije o ispunjenju zahteva za poboljšanje uslova rada, rekli su danas agenciji Beta u tom sindikatu. Ministarka energetike Srbije Zorana Mihajlović sastaće se večeras sa sindikatima zaposlenih u Elektroprivredi Srbije (EPS).
Među zahtevima sindikata su da se EPS izuzme iz primene propisa za smanjenje zarada u javnom sektoru većih od 60.000 dinara i za zabranu zapošljavanja, kao i da se obezbede neophodna sredstva za rad i omogući isplata pozajmice... »

EPS: Ili pregovori ili štrajk

B92 petak, 31. januar 2014.
B92: EPS: Ili pregovori ili štrajk
Beograd -- Sindikat radnika EPS počeće štrajk 10. februara ukoliko do tada ne počnu pregovori sa Vladom Srbije. Večeras razgovor sa ministarkom Zoranom Mihajlović.
Radnici prete štrajkom ukoliko ne počnu pregovori o ispunjenju zahteva za poboljšanje uslova rada. Među zahtevima sindikata su da se EPS izuzme iz primene propisa za smanjenje zarada u javnom sekotru većih od 60.000 dinara i za... »

Mihajlović večeras sa sindikatom EPS-a

Blic petak, 31. januar 2014.
Ministarka energetike Srbije Zorana Mihajlović sastaće se večeras sa sindikatima zaposlenih u Elektroprivredi Srbije (EPS), koji su najavili štrajk ukoliko im se ne ispune zahtevi za poboljšanje uslova rada.
- Ja sam uvek za razgovor. Ni jednog trenutka ministarstvo i ministar nisu uzvraćali na bilo koji način i onim tonom kako je to radio sindikat - rekla je Mihajlovićeva u Svilajncu na proslavi obeležavanja 45 godina Termoelektrane... »

Štrajk u EPS 10. februara ako ne počnu pregovori s Vladom

Blic petak, 31. januar 2014.
Sindikat radnika Elektroprivrede Srbije (EPS) počeće štrajk 10. februara ukoliko do tada ne počnu pregovori sa Vladom Srbije o ispunjenju zahteva za poboljšanje uslova rada, rekli su danas u tom sindkatu.
Među zahtevima sindikata su da se EPS izuzme iz primene propisa za smanjenje zarada u javnom sekotru većih od 60.000 dinara i za zabranu zapošljavanja, kao i da se obezbede neophodna sredstva za rad i omogući isplata pozajmice... »

Sindikat EPS-a potvrdio odluku o štrajku

Dnevnik petak, 31. januar 2014.
Glavni odbor Sindikata radnika EPS -a potvrdio je odluku da stupi u generalni štrajk, a Vlada Srbije, nadležna ministarstva i poslovodstvo EPS -a imaju rok od 10 dana da zakažu i otpočnu pregovore o zahtevima, saopšteno je danas iz tog sindikata.
Ukoliko u navedenom roku ne otpočnu pregovore, Sindikat radnika EPS stupiće u generalni štrajk, odlučeno je na jučerašnjoj vanrednoj sednici. Sindikat se protivi Zakonu o umanjenju neto prihoda lica u javnom sektoru, kao i Zakonu... »

Sindikat EPS-a potvrdio odluku o štrajku

Politika petak, 31. januar 2014.
BEOGRAD –Glavni odbor Sindikata radnika EPS -a potvrdio je odluku da stupi u generalni štrajk, a Vlada Srbije, nadležna ministarstva i poslovodstvo EPS -a imaju rok od 10 dana da zakažu i otpočnu pregovore o zahtevima, saopšteno je danas iz tog sindikata. Ukoliko u navedenom roku ne otpočnu... »

Štrajk u EPS 10. februara ako ne počnu pregovori sa Vladom

Beta petak, 31. januar 2014.
BEOGRAD, 31. januara 2014. (Beta) - Sindikat radnika Elektroprivrede Srbije (EPS) počeće štrajk 10. februara ukoliko do tada ne počnu pregovori sa Vladom Srbije o ispunjenju zahteva za poboljšanje uslova rada, rekli su u petak agenciji Beta u tom sindkatu. Medju zahtevima sindikata su da se EPS... »
©2017 Netmark d.o.o.