Nestali malezijski avion možda otet

Nestali malezijski avion možda otet

Mondo petak, 14. mart 2014.
Podaci sa vojnog radara sugerišu da je nestali malezijski putnički avion namerno leteo preko Malajskog poluostrva prema Andamanskim ostrvima, daleko od planiranog kursa, rekli su izvori upućeni u istragu.
Istražitelji koji tragaju za malezijskim avionom, koji je pre šest dana nestao sa radara, razmatraju mogućnost da je pilot izvesno vreme kružio nad Malezijom i da je "neko ko ume da upravlja avionom", skrenuo letelicu s kursa,... »

Popov: Avion najverovatnije eksplodirao

RTV petak, 14. mart 2014.
RTV: Popov: Avion najverovatnije eksplodirao
KUALA LUMPUR - Podaci sa vojnog radara nagoveštavaju da je avion boing 777 "Malezija erlajnza", koji je nestao pre nedelju dana, namerno preusmeren preko Malajskog poluostrva u pravcu Andamanskih ostrva, saznaje danas Rojters iz izvora bliskih istrazi. I dalje se traži bar neki trag koji bi razjasnio jednu od najvećih misterija u modernoj avijaciji, kako su je nazvali u medijima. Naš poznati pilot Stevan Popov tvrdi da je avion najverovatnije eksplodirao.
U nedostatku bilo kakvog dokaza koji bi nagovestio šta se dogodilo sa nestalim avionom, u medijima se pojavio velik broj teorija. Od toga da je u pitanju teroristički akt do otmice ili samoubistva pilota. Nijedna još nije... »

Novi dokazi o nestalom avionu

Akter petak, 14. mart 2014.
Podaci sa vojnog radara nagoveštavaju da je avion boing 777 "Malezija erlajnza", koji je nestao pre nedelju dana, namerno preusmeren preko Malajskog poluostrva u pravcu Andamanskih ostrva
Saznaje danas Rojters iz izvora bliskih istrazi. Izvori su rekli da istražitelji sve više fokusiraju istragu na teoriju da je neko ko zna da upravlja avionom namerno preusmerio letelicu sa 239 putnika i članova posade koja je... »

Malezija sarađuje sa SAD u istrazi o nestalom avionu

Press petak, 14. mart 2014.
Malezija sarađuje sa američkim istražiteljima kako bi ustanovili da li postoji bilo kakva satelitska informacija koja bi mogla pomoći da se locira avion "Malezija erlajnza" koji je nestao pre nedelju dana sa 239 putnika i članova posade, izjavio je danas visoki zvaničnik malezijske vlade.
Malezija sarađuje sa američkim istražiteljima kako bi ustanovili da li postoji bilo kakva satelitska informacija koja bi mogla pomoći da se locira avion "Malezija erlajnza" koji je nestao pre nedelju dana sa 239 putnika i članova... »

Potraga za nestalim avionom se proširuje i u Indijskom okeanu

Večernje novosti petak, 14. mart 2014.
Bela kuća je objavila da su se pojavile "nove informacije" da je avion možda leteo satima pre nego što je nestao pre sedam dana
KUALA LUMPUR - Potraga za nestalim malezijskim avionom danas bi se mogla proširiti na Indijski okean nakon što je Bela kuća objavila da su se pojavile "nove informacije" da je avion možda leteo satima pre nego što je nestao pre... »

Novo Otkriće: Malezijski avion namerno preusmeren sa rute?

Telegraf petak, 14. mart 2014.
Istražitelji nagoveštavaju da je, sudeći prema podacima vojnog radara, avion preusmeren preko Malajskog poluostrva u pravcu Andamanskih ostrva
Istražitelji nagoveštavaju da je, sudeći prema podacima vojnog radara, avion preusmeren preko Malajskog poluostrva u pravcu Andamanskih ostrva Printskrin: Youtube/Jason Chan, AP/Tanjug Podaci sa vojnog radara nagoveštavaju da je... »

Avion leteo satima pre nestanka, potraga se širi na Indijski okean

Novi magazin petak, 14. mart 2014.
Zbog novih dokaza multinacionalna potraga za nestalim malezijskim avionom je proširena na Andamansko more i Indijski okean. Bela kuća je objavila da su se pojavile "nove informacije" da je avion možda leteo satima pre nego što je nestao.
Pozivajući se na zvaničnike SAD, više američkih medija je objavilo da je komunikacioni sistem boinga 777 kompanije "Malaysia Airlines" nastavio da šalje signale satelitu nekoliko sati nakon što je nestao s radara sa 239 putnika i... »

Nova teorija: Avion preusmeren

B92 petak, 14. mart 2014.
B92: Nova teorija: Avion preusmeren
Kuala Lumpur -- Podaci sa vojnog radara nagoveštavaju da je nestali malezijski avion namerno preusmeren preko Malajskog poluostrva u pravcu Andamanskih ostrva, javlja Rojters.
Izvori bliski istrazi rekli su toj agenciji da istražitelji sve više fokusiraju istragu na teoriju da je neko ko zna da upravlja avionom namerno preusmerio letelicu sa 239 putnika i članova posade koja je letela iz Kuala Lumpura... »

Američki ratni brodovi traže nestali avion

Al Jazeera petak, 14. mart 2014.
Potraga za avionom usmjerena je ka Indijskom okeanu, nakon što je Bijela kuća objavila da je možda letio zapadno.
Američka mornarica poslala je brod u Indijski okean kao dodatnu pomoć u potrazi za nestalim avionom Malaysia Airlinesa. Potraga je usmjerena ka tom području, nakon što je Bijela kuća objavila da "nove informacije" ukazuju na to... »

Novi dokazi: Nestali avion namerno preusmeren

Blic petak, 14. mart 2014.
Podaci sa vojnog radara nagoveštavaju da je avion boing 777 “Malezija erlajnza”, koji je nestao pre nedelju dana, namerno preusmeren preko Malajskog poluostrva u pravcu Andamanskih ostrva, saznaje danas Rojters iz izvora bliskih istrazi.
Izvori su rekli da istražitelji sve više fokusiraju istragu na teoriju da je neko ko zna da upravlja avionom namerno preusmerio letelicu sa 239 putnika i članova posade koja je letela iz Kuala Lumpura u Peking. - Mi razmatramo... »

Novi dokazi o preusmeravanju malezijskog aviona

RTS petak, 14. mart 2014.
RTS: Novi dokazi o preusmeravanju malezijskog aviona
Potraga za nestalim malezijskim avionom sve se više fokusira na to da je letelica namerno preusmerena, što nagoveštavaju i podaci sa vojnog radara. Malezijska policija ne isključuje mogućnost otmice. Zbog novih dokaza potraga proširena na Andamansko more i Indijski okean.
Podaci sa vojnog radara nagoveštavaju da je avion boing 777 "Malezija erlajnza", koji je nestao pre nedelju dana, namerno preusmeren preko Malajskog poluostrva u pravcu Andamanskih ostrva, saznaje Rojters iz izvora bliskih... »

Potraga za nestalim avionom i u Indijskom okeanu

Dnevnik petak, 14. mart 2014.
KUALA LUMPUR: Potraga za nestalim malezijskim avionom danas bi se mogla proširiti na Indijski okean nakon što je Bela kuća objavila da su se pojavile "nove informacije" da je avion možda leteo satima pre nego što je nestao pre sedam dana.
Pozivajući se na zvaničnike SAD, više američkih medija je objavilo da je komunikacioni sistem boinga 777 kompanije "Malezija erlajnz" nastavio da šalje signale satelitu nekoliko sati nakon što je nestao sa radara sa 239 putnika i... »

Potraga za nestalim avionom i u Indijskom okeanu

Blic petak, 14. mart 2014.
Potraga za nestalim malezijskim avionom danas bi se mogla proširiti na Indijski okean nakon što je Bela kuća objavila da su se pojavile "nove informacije" da je avion možda leteo satima pre nego što je nestao pre sedam dana.
Pozivajući se na zvaničnike SAD, više američkih medija je objavilo da je komunikacioni sistem boinga 777 kompanije "Malezija erlajnz" nastavio da šalje signale satelitu nekoliko sati nakon što je nestao sa radara sa 239 putnika i... »

Avion je otet, na tajnoj je lokaciji?!

Alo petak, 14. mart 2014.
Alo: Avion je otet, na tajnoj je lokaciji?!
Misterija još uvek bez rešenja! Američki “Volstrit žurnal” piše da je malezijski avion “boing 7772” koji je leteo na liniji Kuala Lumpur - Peking, kada je nestao u noći između petka i subote, leteo još četiri sata nakon što je nestao sa radara!
Avion “Malaysia Airlinesa” sa 239 putnika i članova posade je nestao prošle subote List se poziva na podatke motora aviona koji se “automatski zapisuju i prenose do zemlje (avio-hangara), za održavanja letilica, kao deo rutinskog... »
©2017 Netmark d.o.o.