Srpski studenti u Lugansku

Srpski studenti u Lugansku

RTS četvrtak, 17. april 2014.
RTS: Srpski studenti u Lugansku
Na Muzičkoj akademiji u ukrajinskom gradu Lugansku je 47 studenata iz Srbije. Roditelji su zabrinuti i očekuju pomoć države. Ministarstvo spoljnih poslova Srbije uverava da je ambasada Srbije u Kijevu u stalnom kontaktu sa našim državljanima.
Najviše srpskih studenata u Lugansku je sa juga zemlje - 30 iz Niša, Leskovca, Vlasotinca, Lebana, Bojnika i Vranja. Roditelji studenata kažu da svakog dana razmenjuju informacije sa svojom decom preko društvenih mreža, da su svi... »

Srpski studenti u Lugansku zabrinuti

Politika četvrtak, 17. april 2014.
Leskovac – U Lugansku, gradu na istoku Ukrajine, živi 47 srpskih državljana, uglavnom studenataMuzičke akademije. Osmoro studenata je iz Leskovca, petnaestak iz Lebana, Bojnika i Vlasotinca, i desetak iz Niša. Koliko god se oni trudili da studiraju i žive normalno, situacija ipak nije bezazlena,... »

Srpski studenti u Lugansku bezbedni!

Kurir četvrtak, 17. april 2014.
LUGANSK - U Ukrajinskom gradu Lugansku na Muzičkoj akademiji je 47 studenata iz Srbije, a najviše njih - 30 je iz Niša, Leskovca, Vlasotinca, Lebana, Bojnika i Vranja. Roditelji studenata kažu da svakog dana razmenjuju informacije sa svojom decom preko društvenih mreža, da su svi dobro, ali ipak su... »

U Ukrajini na korak od krvavog rata zatočeno 130 Srba

24 Sata četvrtak, 17. april 2014.
Prema podacima kojima raspolaže Ambasada Srbije u Ukrajini, u toj zemlji boravi oko 130 naših državljana. Na Akademiji kulture i umetnosti Državnog univerziteta u Lugansku nalazi se 47 studenata iz Srbije u ograđenom kampusu univerziteta koji je pod stalnim obezbeđenjem.
HAOS - Leskovčanka Snežana Ristić, čija ćerka Dragana studira solo pevanje u Lugansku, objašnjava da je kolonija naših studenata svega stotinak metara od barikada. “Veoma smo zabrinuti za bezbednost dece. U velikom su riziku, jer... »

Kolonija srpskih studenata živi na 100 metara od barikada u Lugansku!

Press četvrtak, 17. april 2014.
U Ukrajinskom gradu Lugansku na Muzičkoj akademiji je 47 studenata iz Srbije, a najviše njih - 30 je iz Niša, Leskovca, Vlasotinca, Lebana, Bojnika i Vranja.
U Ukrajinskom gradu Lugansku na Muzičkoj akademiji je 47 studenata iz Srbije, a najviše njih - 30 je iz Niša, Leskovca, Vlasotinca, Lebana, Bojnika i Vranja. Roditelji studenata kažu da svakog dana razmenjuju informacije sa... »

Roditelji srpskih studenata u Ukrajini: Strahujemo za decu, čekamo da nam država pomogne Video

Blic četvrtak, 17. april 2014.
U Ukrajinskom gradu Lugansku na Muzičkoj akademiji je 47 studenata iz Srbije, a najviše njih - 30 je iz Niša, Leskovca, Vlasotinca, Lebana, Bojnika i Vranja.
Roditelji studenata kažu da svakog dana razmenjuju informacije sa svojom decom preko društvenih mreža, da su svi dobro, ali ipak su zabrinuti za njihovu bezbednost. Leskovčanka Snežana Ristić, čija je ćerka Dragana četvrta godina... »
©2017 Netmark d.o.o.