Jelena Janković: Razmišljala sam da završim karijeru

Jankovićeva: Razmišljala sam da završim karijeru

Večernje novosti nedelja, 4. januar 2015.
Srpska teniserka je ispala u prvom kolu turnira u Brizbejnu, od Alje Tomljanović 7:6 (8:6), 6:0. Ipak, Džej-Džej ne gleda na ovaj poraz kao na tragediju
POSLE ravno tri meseca Jelena Janković je uzela reket, odigrala meč na zvaničnoj sceni i - izgubila. Naša teniserka je ispala već u prvom kolu VTA turnira u Brizbejnu, od Alje Tomljanović 7:6 (8:6), 6:0. Ipak, Džej-Džej ne gleda... »

Jelena Janković: Razmišljala sam da završim karijeru

Novi magazin nedelja, 4. januar 2015.
Jelena Janković priznala je danas da je nedavno razmišljala da završi karijeru zbog problema sa povredom leđa.
"Kada imaš tešku povredu leđa onda razmišljšljaš da više nikada nećeš biti na visokom nivou. Izgubila sam mnogo mišićne mase i bilo mi je teško čak i da operem zube. Nisam imala nikakve aktivnosti prethodna dva meseca i potrebno... »

JJ: Mislila sam da je kraj karijere

B92 nedelja, 4. januar 2015.
B92: JJ: Mislila sam da je kraj karijere
Srpska teniserka Jelena Janković priznala je u nedelju da je nedavno razmišljala da završi karijeru zbog problema sa povredom leđa.
Jankovićeva je u poslednja dva meseca prošle sezone imala velikih problema sa povredom leđa, zbog kojih je pored loših rezultata teško stajala na nogama. „Mislila sam da bi to mogao da bude kraj moje karijere“, rekla je... »

Jelena Janković priznala: Razmišljala sam da završim karijeru

Blic sport nedelja, 4. januar 2015.
Srpska teniserka Jelena Janković priznala je da je nedavno razmišljala da završi karijeru zbog problema sa povredom leđa.
"Kada imaš tešku povredu leđa onda razmišljaš da više nikada nećeš biti na visokom nivou. Izgubila sam mnogo mišićne mase i bilo mi je teško čak i da operem zube. Nisam imala nikakve aktivnosti prethodna dva meseca i potrebno mi... »

Janković: Razmišljala sam o penziji, ni zube nisam mogla da operem!

Telegraf nedelja, 4. januar 2015.
JJ prizala da je nedavno razmišljala da zarši karijeru zbog teške povrede koju je imala
JJ prizala da je nedavno razmišljala da zarši karijeru zbog teške povrede koju je imala Foto: AP/Tanjug Srpska teniserka Jelena Janković priznala je da je nedavno razmišljala da završi karijeru zbog problema sa povredom leđa. -... »

Janković: Razmišljala sam da završim karijeru

Press nedelja, 4. januar 2015.
Srpska teniserka Jelena Janković priznala je danas da je nedavno razmišljala da završi karijeru zbog problema sa povredom leđa.
Srpska teniserka Jelena Janković priznala je danas da je nedavno razmišljala da završi karijeru zbog problema sa povredom leđa. "Kada imaš tešku povredu leđa onda razmišljšljaš da više nikada nećeš biti na visokom nivou. Izgubila... »

Jelena katastrofalno počela sezonu!

Sportske.net nedelja, 4. januar 2015.
Iskusna srpska teniserka se ''saplela'' već na startu turnira u Brizbejnu!
Svoj prvi nastup u 2015. godini Jelena Janković je imala rano jutros po našem vremenu u Brizbejnu, gde je zaustavljena već u prvom kolu. Njena rivalka bila je Ajla Tomljanović, Hrvatica koja sada nastupa pod zastavom Australije i... »

Loš start godine za Jankovićevu

B92 nedelja, 4. januar 2015.
B92: Loš start godine za Jankovićevu
Jelena Janković porazom je počela 2015. godinu pošto je u prvom kolu WTA turnira u Brizbejnu izgubila od Ajle Tomljanović iz Australije sa 7:6 (8-6), 6:0.
Protivnica hrvatskoj teniserki u drugom kolu biće Ukrajina Elina Svitolina koja je pobedila Magdalena Ribarikovu iz Slovačke sa 6:0, 6:2. Prvi set počeo je serijom od četiri brejka (po dva na obe strane), kada su teniserke uspele... »

Jelena porazom od Hrvatice započela 2015. godinu!

Telegraf nedelja, 4. januar 2015.
Srpska teniserka završila učešće na turniru u Brizbejnu već u prvom kolu. Bolja od nje bila je Ajla Tomljanović sa 2:0 u setovima
Srpska teniserka završila učešće na turniru u Brizbejnu već u prvom kolu. Bolja od nje bila je Ajla Tomljanović sa 2:0 u setovima Foto: AP/Tanjug Srpska teniserka Jelena Janković porazom je počela 2015. godinu pošto je jutros, u... »

Jankovićeva poražena već na startu Brizbejna

Radio 021 nedelja, 4. januar 2015.
Jelena Janković porazom je počela 2015. godinu pošto je jutros u 1. kolu WTA turnira u Brizbejnu izgubila od Ajle Tomljanović iz Hrvatske sa 7:6, 6:0. Protivnica hrvatskoj teniserki u drugom kolu biće Ukrajina Jelina Svitolina koja je pobedila Magdalena Ribarikovu iz Slovačke sa 6:0, 6:2. Srbiju će... »

Jelena Janković poražena na startu Brizbejna

Novi magazin nedelja, 4. januar 2015.
Srpska teniserka Jelena Janković porazom je počela 2015. godinu pošto je jutros, u prvom kolu WTA turnira u Brizbejnu (Australija) izgubila od Ajle Tomljanović iz Hrvatske sa 7:6 (8-6), 6:0.
Protivnica hrvatskoj teniserki u drugom kolu biće Ukrajina Jelina Svitolina koja je pobedila Magdalena Ribarikovu iz Slovačke sa 6:0, 6:2. Srbiju će u nastavku turnira u Brizbejnu predstavljati još Ana Ivanović. Ona je... »

Lekcija Ajle Tomljanović: Jankovićeva porazom u Brizbejnu počela sezonu FotoVideo

Blic sport nedelja, 4. januar 2015.
Srpska teniserka Jelena Janković porazom je počela 2015. godinu pošto je u prvom kolu WTA turnira u Brizbejnu izgubila od Ajle Tomljanović iz Hrvatske sa 7:6 (6), 6:0.
Čak šest brejkova viđeno je u prvom setu, Jelena je prvi vođstvu Tomljanovićeve na 6:5 tri puta sprečila set-loptu za izjednačenje, zatim u taj-brejku jednu nije iskoristila, za šta je kažnjena nizom od tri poena. U drugom setu,... »

Jelena Janković poražena na startu Brizbejna

Press nedelja, 4. januar 2015.
Srpska teniserka Jelena Janković porazom je počela 2015. godinu pošto je jutros, u prvom kolu WTA turnira u Brizbejnu (Australija) izgubila od Ajle Tomljanović iz Hrvatske sa 7:6 (8-6), 6:0.
Srpska teniserka Jelena Janković porazom je počela 2015. godinu pošto je jutros, u prvom kolu WTA turnira u Brizbejnu (Australija) izgubila od Ajle Tomljanović iz Hrvatske sa 7:6 (8-6), 6:0. Protivnica hrvatskoj teniserki u... »
©2019 Netmark d.o.o.