Ko će platiti cenu novog pravilnika

Ko će platiti cenu novog pravilnika

B92 subota, 26. jul 2008.
Beograd -- Blic piše da je novi pravilnika republičke agencije RATEL izazvao buru nezadovoljstva među internet provajderima.
Uvodeći red u oblast internet komunikacija Republička agencija za telekomunikacije propisala je provajderima tehničke uslove za podsisteme, uređaje, opremu i instalacije internet mreže. Ovo uvođenje reda, međutim, znači velike... »

RATEL trenira strogoću: Internet skuplji, država kontroliše mejlove građana

RTV subota, 26. jul 2008.
BEOGRAD - Uvodeći red u oblast internet komunikacije, Republička agencija za telekomunikaciju (RATEL) propisala je provajderima tehničke uslove za podsisteme, uređaje, opremu i instalacije internet mreže. Ovo uvođenje reda, međutim, znači velike troškove za sve koji se bave pružanjem internet... »

Internet skuplji, država kontroliše mejlove građana

Blic subota, 26. jul 2008.
Bura oko odluke Ratel
Uvodeći red u oblast internet komunikacije, Republička agencija za telekomunikaciju (RATEL) propisala je provajderima tehničke uslove za podsisteme, uređaje, opremu i instalacije internet mreže. Ovo uvođenje reda, međutim, znači velike troškove za sve koji se bave... »

Naredba provajderima za legalno špijuniranje elektronske pošte

Danas subota, 26. jul 2008.
Republička agencija za telekomunikacije (RATEL) donela pravilnik koji omogućava zadiranje u ljudska prava i slobode
"Baza treba da sadrži, pored ličnih podataka iz ugovora s pretplatnikom i vrstu usluga, informaciju o postojanju zaštite prenosa podataka, način pristupa pretplatnika, maksimalnu brzinu prenosa podataka i identifikacione adrese",... »
©2018 Netmark d.o.o.