Povezane vesti

Kralj Aleksandar I Karađorđević Dobio Bistu U Beogradu: Evo gde je otkrivena (FOTO)

Telegraf četvrtak, 17. decembar 2015.
- To je nešto što sigurno treba da promenimo, jer pored otkrivanja spomenika u školi koja nosi njegovo ime, Beograd mora da nađe način da se oduži kralju Aleksandru na način na koji on zaslužuje - istakao je gradski menadžer
Gradski menadžer Goran Vesić i prestolonaslednik Aleksandar Karađorđević svečano su danas otkrili bistu kralja Aleksandra I Karađorđevića, koja je postavljena u dvorištu Osnovne škole “Kralj Aleksandar” na Novom Beogradu.... »

Otkrivena bista kralja Aleksandra I Karađorđevića

Studio B četvrtak, 17. decembar 2015.
Gradski menadžer Goran Vesić i prestolonaslednik Aleksandar Karađorđević svečano su danas otkrili bistu kralja Aleksandra I Karađorđevića, koja je postavljena u dvorištu Osnovne škole „Kralj Aleksandar" na Novom Beogradu.
Gradski menadžer Goran Vesić i prestolonaslednik Aleksandar Karađorđević svečano su danas otkrili bistu kralja Aleksandra I Karađorđevića, koja je postavljena u dvorištu Osnovne škole „Kralj Aleksandar" na Novom Beogradu.... »

Bista kralja Aleksandra I Karađorđevića

Alo četvrtak, 17. decembar 2015.
Alo: Bista kralja Aleksandra I Karađorđevića
Gradski menadžer Goran Vesić danas je otkrio bistu kralja Aleksandra Prvog Karađorđevića u dvorištu osnovne škole "Kralj Aleksandar I" na Novom Beogradu.
Goran Vesić, Foto: Vladimir Živojinović Nakon otkrivanja biste, Vesić je rekao da kralj Aleksandar, nažalost, u Beogradu nema ni svoju ulicu ni spomenik, a do danas nije imao ni bistu. -To je nešto što sigurno treba da promenimo.... »
©2018 Netmark d.o.o.