Umro sin Marine Tucaković

Umro sin Marine Tucaković

24 Sata utorak, 2. decembar 2008.
Beživotno Miloševo telo pronašla njegova devojka oko 18 časova u porodičnoj kući u centru grada, najverovatnije od prekomerne upotrebe narkotika. Miloš Radulović (24), sin tekstopisca Marine Tucaković i kompozitora Fute Radulovića, preminuo juče po podne u Beogradu.
TRAGEDIJA Nezvanično, Miloš je juče po podne došao kući i zaspao u svojoj sobi. Oko 18 časova njegovo beživotno telo, koje je već bilo ukočeno i modro,... »

Zbog smrti Marininog sina otkazana večerešnja Gala!

Svet utorak, 2. decembar 2008.
Zbog porodične tragedije Marije Tucaković, koja je član žirija "Operacije trijumf", otkazano je Gala veče na kome je studentima trebalo da zapevaju Goran Karan i Aleksandra Radović. Naime, danas po podne, vest o smrti Miloša Radulovića, Marininog i Futinog starijeg sina, iznenadila je celu estradu.... »

Otkazano Gala veče

Mondo utorak, 2. decembar 2008.
Zbog smrti člana porodice Marine Tucaković otkazano je Gala veče. Jubilarno deseto Gala veče, na kojem je trebalo da se za opstanak bore Ana Bebić i Nikola Paunović, otkazano je zbog tragičnog porodičnog slučaja članice žirija. Sin najpoznatijeg srpskog tekstopisca Marine Tucaković i Fute... »

Otkazano Gala veče

B92 utorak, 2. decembar 2008.
Beograd -- Gala veče “Operacije trijumf“ otkazano je zbog smrti sina Marine Tucaković, članice žirija tog šoua.
Gala veče na kojoj će se za opstanak na Akademiji boriti studenti Ana Bebić i Nikola Paunović, biće održano u ponedeljak 8.... »

Umro sin Marine Tucaković

Press utorak, 2. decembar 2008.
Miloš Radulović (24), sin tekstopisca Marine Tucaković i kompozitora Fute Radulovića, preminuo juče po podne u Beogradu. Beživotno Miloševo telo pronašla njegova devojka oko 18 časova u porodičnoj kući u centru grada
Nesreća... Marina Tucaković Poznati tekstopisac Marina Tucaković i njen suprug, kompozitor Aleksandar Futa Radulović, doživeli su juče kasno po podne tešku porodičnu tragediju - njihov mlađi sin Miloš Radulović (24) umro je u... »
©2017 Netmark d.o.o.