Povezane vesti

Ministarka Kuburović sa bratom Bitićija

RTV 02.11.2016
BEOGRAD - Ministarka pravde Nela Kuburović razgovarala je danas sa Fatosom Bitićijem, bratom ubijene braće Bitići. Na sastanku je istaknuta spremnost svih nadležnih organa da rade na otkrivanju pune istine u vezi sa slučajem ubistva braće Bitići… »

Ministarka pravde razgovarala sa Fatosom Bitićijem

Blic 02.11.2016
Ministarka pravde Nela Kuburović razgovarala je danas sa Fatosom Bitićijem, bratom američkih državljana Ilira, Mehmeta i Agrona Bitićija koji su ubijeni 1999. godine u Srbiji. U saopštenju Ministarstva pravde navodi se da je sastanku prisustvovao i… »

Kuburović : Istina o ubistvu Bitićija

Danas 02.11.2016
Ministar pravde Nela Kuburović razgovarala je danas sa Fatosom Bitićijem, bratom ubijene braće Bitići i istakla spremnost svih nadležnih organa da rade na otkrivanju istine u vezi sa tim zločinom koji dogodio 1999. godine u Srbiji. Sastanku je… »

Ministarka Kuburović sa Fatosom Bitićijem

RTS 02.11.2016
U razgovoru sa bratom ubijene braće Bitići Fatosom Bitićijem ministarka pravde Nela Kuburović istakla je da su svi nadležni organi spremni i da rade na otkrivanju pune istine u vezi sa njihovim ubistvom, koje se dogodilo 1999. godine u Srbiji. Nela… »

Sastanak Kuburović-Bitići, Srbija za punu istinu o slučaju

B92 02.11.2016
Beograd -- Ministarka pravde Nela Kuburović razgovarala je sa Fatosom Bitićijem, bratom ubijene braće Bitići. Na sastanku je istaknuta spremnost svih nadležnih organa da rade na otkrivanju pune istine u vezi sa slučajem ubistva braće Bitići, koje… »

Vesti dana »