Šabac - vesti

Bojiću, ali vi ste pokojni: Branislav iz Cerove kod Krupnja je mesec dana bio mrtav, a da to nije ni znao!

Kurir pre 1 sat
Branislav Bojić iz krupanjskog sela Cerove bio je pokojnik skoro mesec dana a da to nije ni znao. Saznao je prikupljajući dokumenta za odlazak u penziju. Pošto je izgubio vojnu knjižicu, od vojnog odseka zatražio je potvrdu da je odslužio vojni rok, pa dobio uverenje na kome piše da je pokojnik.... »

Pronađena droga na tri lokacije u Šapcu

RTS pre 19 sati
RTS: Pronađena droga na tri lokacije u Šapcu
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Šapcu su, prilikom pretresa stanova i drugih prostorija na tri lokacije u Šapcu i okolini, pronašli pet paketa sa 300 grama marihuane, tri paketića sa 52 grama amfetamina, 40 tableta trodona i vagu za precizno merenje.
Po nalogu nadležnog tužilaštva, policija će protiv osumnjičenih muškaraca starosti 24, 37 i 42 godine podneti krivične prijave u redovnom postupku, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena... »

SLS: Mačva uspela što Partizan i Zemun nisu, Radnik poražen u Surdulici!

Hot sport pre 22 sata
Fudbaleri Mačve iz Šapca uspeli su da urade ono što ni Partizanu ni Zemunu prethodno nije pošlo za rukom – odneli su tri boda iz Surdulice, sa gostovanja Radniku. Tim iz Surdulice je od početka sezone pokazao dva totalno različita lica. Na svom stadionu Radnik je bio bolji od Partizana u prvom pa... »

Obeležena 104. godišnjica Cerske bitke

Dnevnik pre 1 dan
LOZNICA: Kod spomen-kompleksa "Cerska bitka" u Tekerišu kod Loznice danas je obeležena 104. godišnjica bitke na Ceru, prve savezničke pobede u Prvom svetskom ratu.
Državnu ceremoniju predvodio je ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević, a osim njega, poštu su odali i vence položili i predstavnici Ministarstva odbrane i Vojske Srbije, Loznice, Šapca,... »

Problem sa kanalizacijom u Šapcu VIDEO

B92 pre 1 dan
B92: Problem sa kanalizacijom u Šapcu VIDEO
Voda i kanalizacija gorući su problemi 21. veka. Tu borbu vode i u šabačkoj opštini.
Gradske mesne zajednice su zbrinute, ali do prigradskih voda i kanalizacija samo delimično su stigli. Dok meštani kukaju zbog probelam sa fekalijama, u gradskom Vodovodu objašnjavaju da većina građana ne želi da se priključi na... »

Za ovo se ide u zatvor: Bahati vozač autobusa napravio prekršaj koji je mnoge mogao da košta života

Blic pre 1 dan
Autobus prevoznika "Master bus" iz Rume snimljen je danas kako pravi težak saobraćajni prekršaj, a video se našao na društvenim mrežama i izazvao nevericu javnosti. Glomazno vozilo prvo zaobilazi rampu koja ga direktno blokira, zatim još jednom skrene i izbegne rampu za vozila koja dolaze iz... »

Obeležena 104. godišnjica Cerske bitke, prve savezničke pobede u Prvom svetskom ratu

BK TV pre 1 dan
Kod spomen-kompleksa "Cerska bitka" u Tekerišu kod Loznice obeležena je 104. godišnjica bitke na Ceru, prve savezničke pobede u Prvom svetskom ratu. Državnu ceremoniju predvodio je ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Ðorđević. Osim njega, poštu su odali i vence... »

Djordjević položio venac povodom obeležavanja 104. godišnjice Cerske bitke

Beta video pre 1 dan
BEOGRAD - Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Djordjević položio je danas venac kod spomen-kompleksa ``Cerska bitka`` u Tekerišu kod Loznice, povodom obeležavanja 104. godišnjice te bitke.Pored ministra Đorđevića, vence su položili predstavnici Ministarstva odbrane i... »

„Zlatna bućka Đerdapa“: U Tekiji nagrađeni alasi sa najtežim kapitalcima

Večernje novosti pre 1 dan
Na Dunav se otisnulo 27 dvočlanih posada, ali se bez ulova vratilo čak 16 čamaca. Ostali su na merenje doneli 44 soma teških ukupno 155, 8 kilograma
KLADOVO - Branislav Stanković iz Šapca i Petar Peca Jonović iz Tekije najbolji su alasi ovogodišnje 35. po redu manifestacije “Zlatna bućka Đerdapa” u Tekiji. Oni su za dva dana na potezu od Trajanove table do Hajdučke vodenice... »

Poseta projektnog tima za razvoj hortikulture iz Šapca Holandiji

Danas pre 2 dana
Nastavljen projekat ROSIS4H Projekat „Ponovno otkrivanje mogućnosti za razvoj hortikulture kroz održivi uticaj u prekograničnom području“ (ROSIS4H) nastavljen je studijskom posetom predstavnika projektnih partnera Holandiji. Članovi projektnog tima iz Šapca i Slavonskog Broda posetili su velike holandske proizvođače ruža i voća, aukcijske kuće, laboratorije i Festival ruža u Lotumu.
Festival cveća u ovom holandskom gradiću osnovan je 1929. i predstavlja izvanredan spoj dostignuća u proizvodnji cveća i kreativnosti izlagača. Podatak da mesto sa oko dve hiljade stanovnika poseti nekoliko desetina hiljada... »

©2018 Netmark d.o.o.