Šabac - vesti

Janković: Dan nakon pobede u Beogradu tražićemo parlamentarne izbore (VIDEO)

Danas pre 1 sat
Lider PSG gostovao u emisiji "U Beogradu danas", koju zajednički realizuje TV Šabac i naš list Prvog dana nakon pobede na beogradskim izborima, zatražićemo raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora na nivou Republike, poručio je Saša Janković, lider pokreta Slobodnih građana, u novoj emisiji „U Beogradu danas“, koju zajednički realizuje TV Šabac i naš list.
On je kazao da je siguran da će nakon izbora stvarne demokratske opozicione snage stati zajedno i sarađivati, kako bi prekinule nesreću koja nas je sve zadesila, kao i da Beograd ima obavezu prema ostatku Srbije da napravi prvi... »

Živković: Uslov za saradnju – sanitarni otklon od SNS (VIDEO)

Danas pre 5 sati
Lider Nove stranke gostovao u emisiji "U Beogradu danas", koju zajednički realizuje TV Šabac i naš list Prvi čovek Nove stranke Zoran Živković istakao je da bi bilo potpuno normalno da, ukoliko demokratska opcija osvoji vlast u Beogradu, budu raspisani izbori na nivou Republike.
On, u novoj emisiji „U Beogradu danas“, koju zajednički realizuje TV Šabac i naš list, nije želeo da komentariše eventualne postizborne koalicione dogovore, ali je naglasio da je osnovni preduslov za saradnju „sanitarni otklon od... »

Fajnenšel tajms: Budućnost je u Zrenjaninu, Mitrovici, Somboru...

Dnevnik pre 12 sati
Britanski „Fajnenšel tajms” je na liste evropskih gradova i regiona budućnosti za 2018. i 2019. godinu – sačinjene na osnovu uslova poslovanja – svrstao Niš, Beograd, Šabac, Zrenjanin, Vranje, Zaječar, Sremsku Mitrovicu, Sombor, kao i Sremski okrug.
U svom izdanju za februar–mart, servis FDI tog londonskog lista, koji se bavi analizama vezanim za direktna strana ulaganja, rangirao je gotovo 500 gradova i 150 regiona na listama „evropskih gradova i regiona budućnosti za... »

Šabac - jedan od deset evropskih gradova budućnosti

RTS pre 15 sati
RTS: Šabac - jedan od deset evropskih gradova budućnosti
"Fajnenšel tajms" objavio je publikaciju u kojoj je Šabac svrstao među prvih deset evropskih gradova budućnosti sa najboljom strategijom za privlačenje stranih direktnih investicija, u kategoriji gradova koji imadju do 100.000 stanovnika.
Šabac ima najveću industrijsku zonu u Srbiji koja je infrastrukturno opremljena a samo u poslednje tri godine, 38 domaćih i stranih kompanija odlučilo je da kupi zemljište u njoj. Da li će priznanje, u kategoriji gradova koji... »

Šabac u top 10 najboljih gradova za investicije

Gde investirati pre 1 dan
Poznati svetski časopis Financial Times objavio je publikaciju u kojoj je Šabac svrstao među top 10 evropskih gradova budućnosti sa najboljom strategijom za privlačenje stranog kapitala, u kategoriji gradova koji imaju manje od 100.000 stanovnika.
U istoj kategoriji pored Šapca svrstani su i gradovi iz Evropske unije: Limerik i Voterford (Irska) i Maribor (Slovenija). Ovo priznanje jednog od najuglednijih listova u svetu i najčitanijih među vodećim poslovnim ljudima širom... »

Od početka godine u VS primljeno 223 profesionalnih vojnika

Politika pre 2 dana
RTV: Od početka godine u VS primljeno 223 profesionalnih vojnika
ŠABAC - Od početka godine u sastav Vojske Srbije primljena su 223 profesionalna vojnika, izjavio je danas u Šapcu ministar odbrane Aleksandar Vulin. Kako je rekao, prošle godine je u sastav Vojske Srbije primljeno 1.458 profesionalnih vojnika, a ove godine se očekuje da će taj broj biti povećan i... »

Došao u loznicu da krade pa uhapšen istog dana: Beograđanin izvršio niz krivičnih dela pa završio u pritvoru

Kurir pre 2 dana
ŠABAC - Šabačka policija uhapsila je S.V. (38) iz Beograda zbog više kradja i razbojništva na području Loznice, saopšteno je danas. Kako se navodi u saopštenju, uhapšeni je osumnjičen za tešku kradju na naročito opasan ili drzak način, razbojništvo i pokušaj razbojništva. Policija ga sumnjiči da je... »

Bilo nekada u srpskoj štampi: Misteriozno samoubistvo blagajnika potreslo Šabac 1936. godine, krvave kame sevale širom kraljevine (foto)

Telegraf pre 3 dana
"Jutros oko 5 i po časova u svom stanu u ulici Vlade Jovanovića izvršio je samoubistvo blagajnik Mačvanske vodne zadruge u Šapcu Kosta Stejić. Samoubica je celu noć lumpovao po sumnjivim lokalima u Šapcu, a kući je došao tek ujutru. Čim je ušao u sobu, pozdravio se sa ženom i decom koji su bili budni i otišao je u svoju zasebnu spavaću sobu, gde se raskomotio i legao. Jedan sat kasnije odjeknuo je iz sobe revolverski pucanj", pisalo je "Vreme" dana 28. jula 1936. godine
Bombardovani crnom hronikom svakoga bogovetnoga dana, čini nam se da se ljudi danas ubijaju i samoubijaju kao nikada pre. Otac ubio sina, sin ubio oca, ovaj ubio ljubavnicu, onaj ubio zbog pet banki, razbojnici tukli babu u... »

Radovanović o napadima i pretnjama NDMBGD (VIDEO)

Danas pre 4 dana
U drugoj epizodi emisije “U Beogradu! Danas” koju realizuju TV Šabac i dnevni list Danas, gostovala je Ksenija Radovanović ispred inicijative “Ne da(vi)mo Beograd”.
Ona je govorila o tome kakva to ”promena dolazi”, kako inicijativa najavljuje, i kako se boriti sa političim pritscima i napadima pred predstojeće beogradske izbore. Kako je biti jedina dama čije ime stoji u nazivu liste, kako je... »

Šapić: Želim da Beograd okrenem Beograđanima (VIDEO)

Danas pre 5 dana
Prvi gost u emisiji zajedničke produkcije TV Šabac i našeg lista „U Beogradu danas“ bio je predsednik opštine Novi Beograd Aleksandar Šapić, nosilac liste grupe građana sa njegovim imenom koja ga je predložila za gradonačelnika.
Sa novinarkom našeg lista Aleksandrom Popović Šapić je razgovarao o svojim planovima za glavni grad, istakavši da pre svega „Beograd želi da okrene Beograđanima“, uz garanciju da su na njegovoj listi kvalitetni i stručni ljudi,... »

©2018 Netmark d.o.o.