Šabac

Pruga Beograd - Stara Pazova u saobraćaju do kraja marta, uskoro izgradnja autoputa Ruma - Šabac i Fruškogorskog koridora

RTV pre 23 sata
STARA PAZOVA - Pruga od Beograda do Stare Pazove biće puštena u saobraćaj do kraja marta naredne godine, najavljuje predsednik Srbije Aleksandar Vučić. On je obišao radove na toj pruzi i rekao da će biti završeni do kraja godine i da će onda biti… »

“Sledi pandemija psihičkih poremećaja, sistemski smo izluđeni, scenarijem zombi-apokalipse koji su naši vladari…

Nedeljnik pre 22 sata
Foto: Printscreen Nova S Dramaturškinja i direktorka Pozorišta u Šapcu Minja Bogavac izjavila je da ne planira da ostane na toj funkciji ako se u tom gradu promeni lokalna vlast na predstojećim izborima. “To svakako ne planiraju ni lokalni… »

Minja Bogavac: Prespavaću izbore kao loš film

Danas pre 24 sata
Dramska autorka i direktorka Šabačkog pozorišta za Danas o teatru, kulturi i Srbiji nakon epidemije i izbora „Pandemija je nanela ozbiljan udarac svim izvođačkim umetnostima, ali odluka Šabačkog pozorišta jeste da ustanemo i dokažemo da nije… »

Počinje gradnja 375 stanova za pripadnike snaga bezbednosti u Zemunu - Izabrani izvođači, vrednost radova 1,89 milijardi…

Ekapija pre 1 dan
Izgradnja tri zgrade sa 375 stanova za pripadnike snaga beznebnosti po sistemu "ključ u ruke" u Zemunu uskoro bi trebalo da krene. Okončana je tenderska procedura i izabrani su izvođači radova. Posao je poveren grupi ponuđači ponuđača koju čine… »

Pritisak SNS na šabačke medije

Cenzolovka pre 1 dan
Poslovno udruženje lokalnih nezavisnih medija – Lokal pres uputilo je pismo Savetu za štampu u kojem traži da reaguje na hajku koju vode stranački funkcioneri i direktori javnih službi protiv redakcija TV Šabac i Podrinskih novina. U pismu se… »

“Biće teško, ali pobedićemo”

BizLife pre 1 dan
Foto: Mlekara Šabac Krajem marta u Mlekari Šabac doneta je odluka da se 100.000 evra, umesto u promociju novih proizvoda, usmeri u donacije pogođenima koronavirusom. Svojom akcijom Svim srcem uz vas #ostanikodkuće povezali su sva tržišta na kojima… »

Sergej, Tadić: Ko je sve zagovarao bojkot, pa odustao

Nova pre 1 dan
Bojkot izbora tema je oko koje se unutar opozicije "lome koplja" još od prvog puta kad je ona predložena u javnosti. Iako su pojedini predstavnici opozicije od starta istakli da ne žele da učestvuju u bojkotu, nekoliko stranaka i pojedinaca, koji su… »

Da za lokal, ne za republiku: Svojim predomišljanjem oko izlaska na izbore, stranke nametnule i novu ideju - delimični bojkot

Blic pre 1 dan
SDS Borisa Tadića će sa Novom strankom i PSG učestvovati na izborima u opštini Vračar, ali će bojkotovati izbore na republičkom nivou. Pošto su se za izlazak samo na lokalu odlučili i Zelenović u Šapcu i Paunović u Paraćinu, pitanje je da li… »

Pritisak SNS na šabačke medije

Danas pre 1 dan
Poslovno udruženje lokalnih nezavisnih medija – Lokal pres uputilo je pismo Savetu za štampu u kojem traži da reaguje na hajku koju vode stranački funkcioneri i direktori javnih službi protiv redakcija TV Šabac i Podrinskih novina. U pismu se… »

Šabac, bačena bomba u dvorište

RTS pre 2 dana
U zajedničkom dvorištu, u gusto naseljenoj centralnoj zoni Šapca u Sremskoj 19, iza stomatološke ordinacije, bačena je eksplozivna naprava. Incident se dogodio juče oko četiri sata ujutro, a stanare je probudila detonacija i geleri koji su… »

Vremenska prognoza »

Šabac »
subota
Vedro
Vedro
16 ˚C
nedelja
Slaba kiša
Slaba kiša
8˚ / 17˚
ponedeljak
Kiša
Kiša
10˚ / 17˚

Vesti dana »