Šabac

Otvorena izložba akvarela u Kulturnom centru Šabac

Danas pre 2 sata
U galeriji Kulturnog centra Šabac otvorena je 25. izložba akvarela koja po tradiciji privlači veliko interesovanje umetnika ne samo iz Šapca, već i iz drugih sredina. Akvarel zahteva početnu viziju, značajno iskustvo, senzibilitet i suptilnost u… »

TV Šabac podseća na TV Čačak u vreme Stojana Markovića, Svetlane Kojanović i dinastije Ilić

Glas Zapadne Srbije pre 1 dan
Šabac ,Čačak - Na RTV Šabac, šabačkoj lokalnoj televiziji koja je naklonjena opoziciji, pre svega gradonačelniku tog grada Nebojši Zelenoviću, kasne plate zaposlenima i većina njih nije prijavljena, prenose danas brojni mediji. Iako ova medijska… »

Ko je moćnik koji se krije iza lokalne šabačke televizije i zašto narod godinama ćuti?

Alo pre 1 dan
Ovako nikad nije bilo. Plate nam kasne, a kad ćemo i koliko od tog dugovanja da dobijemo, ne znamo, pričaju zaposleni. * Na RTV Šabac, šabačkoj lokalnoj televiziji koja je naklonjena opoziciji, pre svega pulenu Dušana Petrovića, gradonačelniku tog… »

Priznanje Priboju na Festivalu pametnih gradova

PP media pre 1 dan
Priboj – Na ovogodišnjem Smart City festivalu, odnosno Festivalu pametnih gradova, koji je održan 15. oktobra u Belekspocentru u Beogradu, Priboj je među četiri grada u Srbiji kome je dodeljeno priznanje za izuzetne rezultate u otvaranju podataka i… »

Rasulo na TV koju kontroliše pulen Dušana Petrovića: Haos na Zelenovićevoj TV Šabac plate kasne, radnici rade na crno

Kurir pre 1 dan
Na RTV Šabac, šabačkoj lokalnoj televiziji koja je naklonjena opoziciji, pre svega pulenu Dušana Petrovića, gradonačelniku tog grada Nebojši Zelenoviću, kasne plate zaposlenima i većina njih nije prijavljena, saznaje Kurir. Iako ova medijska… »

Na dinar meštana – dva iz budžeta

Danas pre 2 dana
Asfaltiranje puteva na seoskom području Šapca U Zablaću su asfaltirane ulice u dve male – Simića i Damnjanovića, čija je ukupna dužina više od dva kilometra. Meštani ovog sela iskoristili su gradsku politiku „dva na dinar“ i pokrenuli… »

Ponoš: Nema uslova za bilo šta osim bojkota

Danas pre 2 dana
Potpredsednik Narodne stranke Zdravko Ponoš izjavio je danas da ne postoje uslovi za bilo šta osim za bojkota onoga što režim naziva izborima na proleće, jer „to nisu izbori“. „Izbori su fer i demokratski ili nisu izbori. Predsednik Srbije i… »

U šabačkim selima zajednička akcija meštana i gradske uprave

Novi magazin pre 2 dana
Na teritoriji Šapca u toku su rekonstrukcija gradskih ulica i asfaltiranje seoskih puteva. U Pocerini, radovi su u punom jeku - u Nakučanima je asfaltirana Divič mala, put pored kojeg živi devetoro male dece koja će od sada lakše i brže stizati do… »

Protestuju zaposleni u državnim ustanovama u radno vreme

Danas pre 2 dana
Nebojša Zelenović za Danas o okupljanjima SNS-a u Šapcu Pozvao sam sve one građane iz okoline Šapca koji su protestovali na tom stotom protestu, koji su dovezeni iz Bogatića, Vladimiraca, Koceljeve, Sremske Mitrovice i Loznice, da dođu u Šabac i… »

Nekadašnji pevač „Legendi“ napravio potez karijere

Vesti online pre 2 dana
Nekadašnji pevač sastava „Legende“, Ivan Milinković, sinoć je održao svoj prvi samostalni koncert u rodnoj Loznici. Prepuna sala Vukovog doma kulture, bila je mala da primi sve poklonike Ivanove muzike. Publici je predstavljen raznovrstan… »

Vremenska prognoza »

Šabac »
subota
Vedro
Vedro
15 ˚C
ponedeljak
Vedro
Vedro
15˚ / 25˚
utorak
Vedro
Vedro
16˚ / 25˚

Vesti dana »