"Ne valja to": Tepić: Za drugačiju Srbiju se nećemo izboriti uz vulgarni rečnik

Blic pre 1 sat
Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić osudila je ponašanje lidera Pokreta slobodnih građana (PSG) Sergeja Trifunovića, koji je na društvenoj mreži Tviter uvredio voditeljku RTS-a Oliveru Jovićević. - Za drugačiju Srbiju se… »

Dačić: Učiti od Pupinove diplomatije

Danas pre 1 sat
Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je večeras da političko delovanje uglednog naučnika Mihaila Pupina predstavlja inspiraciju i za našu savremenu diplomatiju, jer je on učinio mnogo da obezbedi podršku SAD Srbiji tokom Prvog svetskog… »

Snežna idila, čarobne lampice i romantični spektakl koji se ne propušta: Spremite se za koncert najglamuroznije svetske…

Blic pre 2 sata
Jeste li već nabavili kartu za najromantičniji događaj godine? Ako, još uvek niste, požurite, jer je broj karata za najbolja mesta ograničen - a to što nam na Jahorini ovog decembra sprema veliki svetski pevač sigurno je nešto što nikako ne… »

Kako izgleda mensa testiranje: „Jedan zadatak sam danima sanjala, a shvatila sam i šta je najveća zabluda o testu“

Blic pre 1 sat
Postoje samo dva moguća motiva zašto bi neko išao na Mensino testiranje – ili želite da izmerite koliko ste stvarno inteligentni, ili smatrate da ste veoma inteligentni. Oni koji reše test od 36 zadataka, i urade ga dovoljno dobro da se nađu među… »

Briselu prekipelo,: BiH dalje mora sama Region se približava Evropskoj uniji, dok nas zaobilaze u širokom luku

Blic pre 1 sat
Ako nastavi ovim tempom Bosna i Hercegovina će propustiti sve vozove za Evropsku uniju i ostati jedina u regionu koja nije postala njena članica, jer problemima i krizama u BiH više niko ne želi da se bavi. Srbija, Severna Makedonija, Crna Gora, pa… »

Ko su idoli mladih u Srbiji: Od cara Lazara, preko ekscentričnog bogataša, do Arijane Grande i Bake Praseta

Blic pre 1 sat
Nikola Tesla ruku pod ruku sa jutjuberom Bakom Prasetom, car Dušan sa pevačicom Arijanom Grande i car Lazar sa sportistom Novakom Đokovićem - deluje nespojivo, ali upravo ove ličnosti najviše mladih u Srbiji navelo je kao svoje idole. Do ovih… »

"Podržavam Srbiju po pitanju Kosova": Dodik poručio da BiH opstaje jer je međunarodni projekat

Blic pre 1 sat
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik kaže da je rešavanje pitanja Kosova i Metohije državno pitanje Srbije, a on će poštovati stav Beograda i stati iza te odluke, te navodi da se do rešenja mora doći dijalogom. Dodik je dodao da podržava… »

Evo zašto su otkazane đačke ekskurzije! Hiljade osnovaca nije otputovalo zbog problema sa dozvolama vozača

Blic pre 1 sat
Hiljade đaka osnovnih škola u Beogradu, juče i danas, nije pošlo na svoje jednodnevne izlete zato što je sistem izadavanja dozvola profesionalnim vozačima koji voze decu na ekskurzije zakazao na više nivoa. Osnovni problem jeste što vozači nisi… »

Pre 37 godina pozvonio je doktorki Ljudmili, a potom i rođenoj tetki: Kako se zbog Antuna i njegovih zlodela tresla…

Blic pre 1 sat
Pre skoro 40 godina, Jugoslaviju je šokirao niz zločina koji je počinio mlađi muškarac, koji je tokom svog pira ubio i rođenu tetku. Antun Stanković sejao je strah zagrebačkim ulicama krajem 1982. i početkom 1983. godine. Problematično… »

Policija na nogama nakon okršaja u Odžaku: Potraga za opasnim i naoružanim napadačima

Blic pre 1 sat
Policijske agencije na području Federacije BiH i Republike Srpske nakon obračuna u Odžaku tragaju za nepoznatim napadačima koji su označeni kao jako opasni i naoružani, saznaje Srpskainfo. Potraga je usledila nakon oružanog napada i pucnjave na… »

Vesti dana »