Peti protest koalicije "Srbija protiv nasilja" ispred zgrade RIK-a: Studenti i opozicija ne odustaju od zahteva, najavljen veliki skup u nedelju (FOTO/VIDEO)

Insajder 22.12.2023
Peti protest koalicije "Srbija protiv nasilja" ispred zgrade RIK-a: Studenti i opozicija ne odustaju od zahteva, najavljen…

Peto veče zaredom koalicija "Srbija protiv nasilja" organizuje protest ispred zgrade Republičke izborne komisije zbog, kako kažu, kršenja izborne volje građana. Koalicija "Srbija protiv nasilja" prethodno je, osim poništavanja izbora u Beogradu, sa protesta održanog u sredu zatražila i poništavanje izbora na svim nivoima. Protest je počeo u ulici Kralja Milana, u kojoj se RIK nalazi, a koja je bila blokirana za saobraćaj.

Na protestu se mogla čuti špica Dvenika RTS-a i građani koji su uzvikivali 'Ua!' Nosilac liste 'Srbija protiv nasilja' Marinika Tepić rekla je u obraćanju tokom protesta da ne žele da dozvole krađu. 'Ako dozvolimo da se sve gurne pod tepih, u ovoj državi više nema normalnog života', rekla je Tepić, koja će verovatno od sutra početi da prima infuziju. Tepić se obratila i okupljenima i navela da dozvoljavaju da samo jedna novinarska ekipa dođe u poslanički klub.

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Politika, najnovije vesti »