Politika, najnovije vesti

Dimitrijević: Sprema se kažnjavanje pogrešnog mišljenja, zateže se konopac

Nova pre 5 sati
"Posle dužeg vremena videli smo danas jedan protest koji uznemirava vlast u Srbiji. Grupa zaposlenih u EPS-u 'digla je glas' danas na protestu u Beogradu - traže da im se vrate privilegije koje su imali, nabavku uglja za grejanje i bolje uslove rada,"… »

Osmani: Kosovo je jedina zemlja u regionu sa Ambasadom Tajlanda

Danas pre 7 sati
Predsednica Kosova Vjosa Osmani primila je danas novog ambasadora, nerezidenta Kraljevine Tajland na Kosovu, Bakavata Tanskula, povodom predaje akreditivnih pisama. Osmani je, kako navodi RTK 2, čestitala ambasadoru na imenovanju i naglasila činjenicu… »

"Svi smo mi ajla": Najavljen protest ispred bolnice u Baru zbog smriti porodilje (27)

Večernje novosti pre 7 sati
Foto: B. Dabić "Novosti" saznaju da će na protestu građani zahtevati da se istraže okolnosti smrti Ajle Šukurica - Hot (27) koja je preminula dva dana nakon porođaja. - Smrt mlade, zdrave majke nas je sve ostavila neme, ali upravo zbog takve… »

Istok Srbije ima budućnost: Predsednik Aleksandar Vučić objavio snimak i poslao snažnu poruku (video)

Večernje novosti pre 7 sati
Foto: Instagram/avucic - Spasili smo Bor, spasili rudarsko-topioničarski basen i otvorili ovde Čukaru Peki, ovu fantastičnu flotaciju po najvišim svetskim standardima podignutu - rekao je Vučić u videu objavljenom na Instagramu. On je naveo i da će… »

Mlađan Đorđević: Oslobođenje neće učestvovati na izborima

Danas pre 9 sati
Lider pokreta „Oslobođenje“ Mlađan Đorđević izjavio je danas da taj pokret neće učestvovati na vanrednim parlamentarnim izborima naredne godine. Đorđević je na tribini „Uspon i pad Aleksandra Vučića“ u prostorijama „Oslobođenja“… »

Tito i Jovanka

Danas pre 9 sati
Igrano-dokumentarna TV serija ’Jovanka Broz i tajne službe’, i beogradski revijalni samit Nesvrstanih zemalja, povodom šest decenija od prvog samita ove organizacije u Beogradu, ponovo su aktuelizovali Tita i njegovu suprugu, kao i njihovo čitanje… »

Vučić smeta onima koji žele Srbiju na kolenima Selaković: Ovo je rezultat političkog primitivizma tajkunskog dela…

Večernje novosti pre 9 sati
Foto P. Milošević - Organizovani i sinhronizovani napadi na predsednikovu porodicu, kako iz Srbije, tako i iz regiona, svedoče da postoje i elementi nedozvoljenog inostranog mešanja u političke procese u Srbiji, i da je cilj, ne samo diskreditovanje… »

Panika je u tajkunskoj firmi sve veća Kesar: Važno im je da svaki dan udare na porodicu Vučić

Večernje novosti pre 9 sati
Foto: SNS - I ne samo da se svakim danom služe najgorim lažima, već isti ti restlovi bivšeg tajkunskog režima koriste svoje takozvane medije kako bi napali bilo kog člana porodice Vučić. - "Nezavisni" tajkunski tabloid Danas je tako ponovo nacrtao… »

Lažovi kakve Srbija ne pamti drhte na sam pomen kriminala Đurić: Đilas i njegova banda uživaju kad se preti Vučićevoj…

Večernje novosti pre 9 sati
Foto: SNS - Nijednog ne štiti politika, nijednog od njih ne brane privatni interesi, ni sa jednim ne sarađuju, ne grle se i ne fotografišu, pa se u svemu vidi razlika u odnosu na onu državu kakvu bi ponovo da nam praznom pričom prodaju Đilas i… »

Bratislav Jugović javno branio inspektora Milenkovića: Brine me sudbina policajca

Danas pre 10 sati
Poslanik Srpske napredne stranke Bratislav Jugović u jutrošnjem gostovanju na televiziji „Happy“ stao je u odbranu inspektora Slobodana Milenkovića, poznatijeg kao Mali Senta, koji je prethodnih dana na udaru javnosti povodom predloga o njegovom… »

Vesti dana »