Politika, najnovije vesti

MUP demantovao tvrdnje Narodne stranke

Danas pre 9 minuta
Policijska uprava u Кruševcu saopštila je da su netačni navodi Narodne stranke o neosnovanom hapšenju njenih aktivista i naglasila da policija jednako postupa prema svima i aktivnosti sprovodi u skladu sa zakonom nezavisno od stranačke pripadnosti… »

Rusija osudila Haradnajevu izjavu: Ujedinjenje Kosova i Albanije ugrožava čitav Balkan

Blic pre 28 minuta
Propaganda velikoalbanske ideologije je politička ucena i pretnja teritorijalnom integritetu balkanskih država, saopštilo je danas rusko Ministarstvo spoljnih poslova, komentarišući izjavu bivšeg kosovskog premijera Ramuša Haradinaja o tome da će… »

CIK nije potvrdio liste kandidata za poslanike iz PS, ABK i SDIK

Danas pre 40 minuta
Centralna izborna komisija (CIK) nije danas potvrdila liste kandidata za poslanike Pokreta Samoopredeljenje, kao ni Alijanse za budućnost Kosova i Socijaldemokratske inicijative Kosova. Ove liste nisu potvrđene jer je na njima bilo kandidata koji su… »

Hoti: Nisam saglasan sa predlogom v.d. predsednice o direktoru KOA

Danas pre 2 sata
Premijer Kosova Avdulah Hoti izjavio je da neće prihvatiti predlog vršiteljke dužnosti predsednika Kosova Vjose Osmani o novom direktoru Kosovske obaveštajne agencije (KOA). Rekao je da ime koje je predložila Osmani nema potrebno iskustvo da preuzme… »

Tadić ponovo zove opozicionare

Danas pre 1 sat
Najavljeni novi međuopozicioni razgovori Nova stranka Arisa Movsesijana i Socijaldemokratska stranka Borisa Tadića uputile su u petak poziv svim opozicionim strankama i pokretima na sastanak na kome bi se dogovorila zajednička platforma za novi krug… »

Fajon: Međustranački dijalog što je pre moguće, može biti onlajn

Danas pre 1 sat
Evropski parlament posvećen je nastavku međustranačkog dijaloga u Srbiji što pre je moguće, posebno imajući u vidu da su parlamentarni izbori najavljeni za april 2022. godine, izjavila je danas predsednica Odbora Evropskog parlamenta za… »

Afera „prisluškivanje”: Vučića i njegovu porodicu tajno snimali čak 660 minuta

Večernje novosti pre 1 sat
NA diskovima koji su predati predsedniku Vučiću zabeleženo je čak 660 minuta njegovih nezakonito prisluškivanih razgovora, među kojima su i oni sa sinom Danilom i rođenim bratom Andrejom - sazanaju "Novosti". Radna grupa Ministarstva unutrašnjih… »

Laži stranke vuka Jeremića: Oglasila se Policijska uprava u Kruševcu

Večernje novosti pre 1 sat
POLICIJSKA uprava u Kruševcu ističe da su netačni navodi Narodne stranke o navodnom neosnovanom hapšenju njenih aktivista i naglašava da policija jednako postupa prema svima i svoje aktivnosti sprovodi u skladu sa zakonom nezavisno od stranačke… »

Stiže nova ruska vakcina: EpiVakKorona ima stoprocentnu efikasnost, skoro da nema nuspojave i ušla je u civilni promet

Večernje novosti pre 1 sat
VAKCINA „EpiVakKorona“ ima stoprocentnu efikasnost, navode eksperti novosibirskog Centra „Vektor“. To je sintetički preparat, koji čine mali fragmenti šiljatih proteina SARS-Kov-2 – patogen kovida 19. Sputnjik otkriva šta je sve potrebno… »

Mračni planovi haškog tribunala: Šešelj otkrio kako truju Srbe, Ratku Mladiću preti scenario kojem je bio izložen lider…

Večernje novosti pre 2 sata
PREDSEDNIK SRS Vojislav Šešelj podsetio je javnost na neprofesionalan odnos prema Srbima u Haškom tribunalu. - Ja kad sam tamo došao, imao sam visok pritisak koji sam održavao uobičajenim lekom. Imao sam astmu, što sam rešavao pumpicom. Počeo sam… »

Vesti dana »