Politika, najnovije vesti

Jeremić izabran za predsednika Narodne stranke

RTV pre 2 minuta
RTV: Jeremić izabran za predsednika Narodne stranke
BEOGRAD - Narodna stranka je danas na osnivačkoj skupštini, u prisustvu 352 delegata, za predsednika jednoglasno izabrala Vuka Jeremića i usvojila program i statut, saopštila je danas ta stranka.
Kako se navodi, jednoglasno su za potpredsednike izabrani Miroslav Aleksić (prvi potpredsednik), Siniša Kovačević, Sanda Rašković Ivić, Svetozar Čiplić, Zdravko Ponoš i Nikola... »

Jeremić: Beogradski izbori prva prilika za pobedu

Danas pre 44 minuta
Kandidat za predsednika Narodne stranke Vuk Jeremić poručio je danas da je glavni zadatak stranke koju će predvoditi da se na smetlište istorije pošalje nenarodni režim koji danas vlada Srbijom, a prva prilika za to su izbori u Beogradu, koja može... »

Jarinje zatvoreno-interno raseljeni ne mogu ući da glasaju

RTV pre 44 minuta
RTV: Jarinje zatvoreno-interno raseljeni ne mogu ući da glasaju
JARINJE/PRIŠTINA/KOSOVSKA MITROVICA - Administrativni prelaz Jarinje zatvoren je za saobraćaj oko 12 časova, tako da vozila iz pravca Raške ne mogu da uđu na KiM.
Kako je rečeno u kosovskoj policiji, reč je o proverama jer su, kažu, dobili prijavu o postavljenoj eksplozivnoj napravi, te će specijalni timovi izvršiti proveru te informacije.... »

Policija našla dve ručne bombe u autobusu koji je zaustavljen na Jarinju

Insajder pre 20 minuta
U autobusu kragujevačkih tablica sa 57 putnika, raseljenima koji su krenuli da glasaju na lokalnim izborima na Kosovu, a koji je zaustavljen na Jarinju oko podneva, pronađene su dve ručne bombe i dva električna detonatora.
Kako je za portal KoSSev potvrdio zamenik komandira Kosovske policije za region Sever Besim Hoti, bombe su deaktivirane. "Vozač i vođa puta su zadržani. Potrebno je da se oni sada... »

Autobus s raseljenima iz Klokota zaustavljen u Vranju, pokušaj sprečavanja glasanja?

Insajder pre 44 minuta
Autobus sa raseljenima s Kosova koji žive u Smederevu i Jagodini, a koji su pošli da glasaju na lokalnim izborima na Kosovu, zaustavljen je u Vranju i poslat na tehnički pregled, rekao je za N1 vođa puta Blagoje Maksimović. On je rekao da će glasači nastaviti put ka Kosovu taksijem.
"Nas 50-tak raseljenih iz Klokota i Vrbovca krenulo je jutros oko 4.00 sati ka Kosovu. Kad smo prošli Predejane, zaustavila nas je policija i poslala autobus na tehnički pregled.... »

Incident: Na Jarinju u autobusu sa raseljenima pronađene dve bombe sa detonatorima

Blic pre 20 minuta
Na administrativnom prelazu Jarinji, u autobusu koji je prevozio raseljena lica da glasaju na današnjim lokalnim izborima na Kosovu pronađene su dve ručne bombe i dva električna detonatora, preneo je portal KoŠev.
Specijalni tim kosovske policije je deaktivirao bombe, prelaz je zatvoren i uskoro se očekuje normalizacija saobraćaja, izjavio zamenik komandira Kosovske policije za region... »

Organizacija za zaštitu novinara pri Evropskoj komisiji: Mediji u Srbiji pod stalnim pritiskom vlasti

Insajder pre 32 minuta
Ekspertska misija za zaštitu novinara u Krivičnom zakonu (TAIEX), koja deluje pri Evropskoj komisiji, ocenila je u izveštaju za Srbiju da su mediji pod stalnim pritiskom vlasti.
"Zbog kontrole koju vlada ima nad televizijama i radijskim stanicama, onlajn mediji postaju veoma važni izvori vesti, ali je problem u tome što su ti mediji pod stalnim pritiskom... »

SNS odbacio kritike Šutanovca na rad beogradskih vlasti

B92 pre 26 minuta
B92: SNS odbacio kritike Šutanovca na rad beogradskih vlasti
Beograd -- Srpska napredna stranka (SNS) odbacila je kritike lidera Demokratske stranke (DS) Dragana Šutanovca na rad beogradskih vlasti.
Beogradski odbor SNS je u saopštenju naveo da je DS, dok je bila na vlasti u Beogradu grad "zadužila za 1,2 milijarde evra" a njeni funkcioner "nisu mislili ni na penzije, ni na... »

Vuk Jeremić: Prva prilika za pobedu nenarodnog režima su beogradski izbori

Beta pre 50 minuta
Narodna stranka će se boriti protiv nenarodnog režima a prva prilika za pobedu su izbori u Beogradu, izjavio je danas kandidat za predsednika Narodne stranke Vuk Jeremić, na osnivačkoj skupštini te političke partije. "Ako bude pameti to će biti prva... »

Jeremić: Prva prilika za pobedu nenarodnog režima su beogradski izbori

Beta pre 50 minuta
Narodna stranka će se boriti protiv nenarodnog režima a prva prilika za pobedu su izbori u Beogradu, izjavio je danas kandidat za predsednika Narodne stranke Vuk Jeremić, na osnivačkoj skupštini te političke partije. "Ako bude pameti to će biti prva... »

Lokalni izbori na Kosovu: Đurić: Lomi se sudbina 10 opština sa srpskom većinom, glasali Haradinaj i Tači

Blic pre 15 minuta
Na Kosovu i Metohiji jutros su otvorena birališta za lokalne izbore, a 1,9 miliona građana moći će da glasa za predsednike i odbornike u 38 opština.
15.13 - Jarinje zatvoreno-interno raseljeni ne mogu ući da glasaju Administrativni prelaz Jarinje zatvoren je za saobraćaj oko 12 časova, tako da vozila iz pravca Raške ne mogu da... »

SNS Šutanovcu: Naprasno se setili naroda i Beograđana

Dnevnik pre 38 minuta
BEOGRAD: SNS je poručila lideru DS Draganu Šutanovcu da oni koji su se naprasno setili naroda i Beograđana danas dele lekcije kako bi trebalo da se radi, a jedino u čemu su profesionalci je ispumpavanje državnog novca, građenju vila na vračarskim pašnjacima, letovanju na Brionima, zimovanju na Maldivima i krađi narodnih para.
"Bahati lopovsko-tajkunski krugovi Demokratske stranke, i kolovođe Ðilas, Šapić i Šutanovac su ojadili Beograd. Zbog pljačkaških privatizacija, preplaćenih replika Terazija,... »

Miščević: Ne verujem u "pakete" u pristupanju EU

Dnevnik pre 26 minuta
Ona je crnogorskoj agenciji Mina, komentarišuci najavljeno usvajanje strategije za uspešan prijem Crne Gore i Srbije u EU do 2025. godine, rekla da je "Evropska komisija (EK) prepoznala da je neophodan ''vetar u leđa'' i da se ovim tempom polako gubi entuzijazam", prenosi RTCG.
Miščevićeva je kazala da na to gleda kao na poruku EK državama članicama da "razumeju da je nama potrebna izvesnost na evropskom putu i da se naše pristupanje uklapa u razgovore o... »

Izborna skupština Narodne stranke, gosti Janković, Ilić...

Večernje novosti pre 2 minuta
Osnivačka skupština Narodne stranke održava se danas, a u delu otvorenom za javnost govoriće kandidat za predsednika Vuk Jeremić i kandidati za potpredsednika
Osnivačka skupština Narodne stranke održava se danas, a u delu otvorenom za javnost govoriće kandidat za predsednika Vuk Jeremić i kandidati za potpredsednike. Osnivačkoj... »

Na Jarinju u autobusu sa raseljenima pronađene dve bombe

B92 pre 20 minuta
B92: Na Jarinju u autobusu sa raseljenima pronađene dve bombe
Beograd -- Na administrativnom prelazu Jarinje pronađene su dve ručne bombe i dva električna detonatora, preneo je portal KoSSev.
Kako navode, bombe su pronađene u autobusu koji je prevozio raseljena lica da glasaju na današnjim lokalnim izborima na Kosovu. Specijalni tim kosovske policije je deaktivirao... »

RTS: Aktivistima Srpske liste određen pritvor

N1 Info  pre 1 sat  još 21 povezana

Šta je rekao Rivers o povredi Teodosića?

Vesti online  pre 3 sata  još 17 povezanih

Glasanje na severu Kosova protiče bez problema

Beta  pre 6 sati  još 14 povezanih

U Srbiji sutra oblačno i kišovito, uz osetan pad temperature

Novi magazin  pre 3 sata  još 11 povezanih

Todorić: Vratiću se u Hrvatsku čim...

Vesti online  pre 4 sata  još 12 povezanih
©2017 Netmark d.o.o.