Regioni

Smena na vrhu Knjaževca zbog pokušaja puča

Večernje novosti pre 3 sata
Obistinile se najave da naprednjak Miodrag Ivković više neće biti predsednik SO u Knjaževcu. Bivšem povereniku SNS nisu zaboravili atak na opštinsko i stranačko rukovodstvo. GLASOVIMA 27 od ukupno 50 odbornika u lokalnom parlamentu Knjaževca, naprednjak Miodrag Ivković je smenjen s mesta... »

Kragujevac dobio novu školu

iKragujevac pre 5 sati
Spajanjem Politehničke i Druge tehničke škole, Kragujevac od 1. septembra dobija novu - Srednju stručnu školu. Procesom diriguje Vlada republike Srbije, a u prvoj fazi je, na nivou države, od 14 srednjih škola spajanjem dobijeno novih sedam. Deo zaposlenih postaće tehnološki višak. Prema... »

Konačno rashlađenje Preko dana pakleno, a uveče kiša i grmljavina, evo koliko dana će padati!

iKragujevac pre 14 sati
U Srbiji će danas biti pretežno sunčano i toplo sa maksimalnom temepraturom do 34 stepena, sa slabim i umerenim jugoistočnim vetrom. Uveče i tokom noći na severu i zapadu očekuje naoblačenje sa kišom, pljuskovima, grmljavinom i pojačanim severozapadnim vetrom. Jutarnja temperatura biće od... »

Vreme je: Dospeva treća rata poreza

OK radio pre 12 sati
Lokalna poreska administracija (LPA) Gradske uprave grada Vranja obaveštava sve poreske obveznike da su dužni da do 15. avgusta plate treću akontaciju poreza na imovinu fizičkih i pravnih lica i naknade za zaštitu i unapređenje životne sredine po rešenju iz 2018.godine. Redovnim i... »

Džudžo: Ohrabrujemo školske odbore da poštuju zakon

Sandžak haber pre 5 sati
Obrazovanje na bosanskom jeziku sa posebnim osvrom na promjenu naziva vaspitno-obrazovnih ustanova’’, bila je tema konferencije za novinare u Bošnjačkom nacionalnom vijeću. Potpredsjednik Vijeća Esad Džudžo je rekao da je namjera da se ohrabre čanovi školskih odbora, u školama koje su... »

Obrađeno oko 500 upitnika za socijalne karte boraca

Jug press pre 6 sati
NIŠ Dokle se stiglo sa prikupljanjem podataka i izradom socijalnih karata članova porodica boraca učesnika ratova od 1990 do 1999. godine, koje dobrobiti mogu ove socijalne karte doneti kao i kakvo je socijalno ekonomsko stanje domaćinstava boraca, razgovaralo se danas u Nišavskom upravnom... »

Kadeti i učenici svečano ispraćeni u Vojne škole

OK radio pre 9 sati
U Domu vojske u Vranju, priređena je ceremonija svečanog ispraćaja devet učenika i kadeta, koji su iz građanstva primljeni u sistem vojnog školovanja, za predstojeću školsku godinu. Centar Ministarstva odbrane Vranje, koji pokriva Pčinjski upravni okrug, godinama se nalazi u vrhu po broju... »

Milenković na sastanku u Vladi Srbije

OK radio pre 11 sati
Gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković u Vladi Republike Srbije prisustvuje pripremnom sastanku o izgradnji stadiona u Vranju, objavio je zvanični gradski sajt. Tom prilikom biće predočena raspoloživa tehnička i imovinsko - pravna dokumentacija, koju su pripremile nadležne gradske službe.... »

Posle ispadanja pacijenta iz saniteta smenjen direktor Hitne pomoći u Vranju

Večernje novosti pre 4 sata
Iako se novo rukovodstvo nije zvanično oglasilo, saznajemo da je novi, prvi čovek Hitne pomoći dr Predrag Stojanović. NA čelu Službe hitne pomoći Zdravstvenog centra (ZC) Vranje došlo je do smene. Iako se novo rukovodstvo nije zvanično oglasilo, saznajemo da je novi, prvi čovek Hitne... »

Korito Despotovice u Brđanima potpuno očišćeno, više neće biti plavljenja

Morava info pre 16 sati
GORNJI MILANOVAC – Svakodnevna sanacija i čišćenje reke Despotovice u Brđanima, na mestu gde je ova reka više puta plavila i stvarala probleme meštanima, privodi se kraju. Završetkom ovih radova rešava se veliki problem sa kojim je bilo suočeno stanovništvo koje živi na ovom području.... »

©2018 Netmark d.o.o.