Regioni

Uspešan ulov: Lovci iz požara spasli 400 fazana

Večernje novosti pre 7 sati
POŽAR velikih razmera u fazaneriji Lovačkog društva "Grmeč" u selu Čestereg u opštini Žitište, nedaleko od Zrenjanina, potpuno je uništio rezervat za razmnožavanje divljači, ali je velikom požrtvovanošću vatrogasaca i lovaca ovog društva… »

Virus korona u Kikindi: Osam zaraženih, bolnica bez kovid pacijenata

Večernje novosti pre 7 sati
SEPTEMBAR je pobedio virus korona bar u Kikindi. Naime, od početka meseca registrovan je samo jedan pozitivan slučaj i taj pacijent se lečio u kućnoj izolaciji. Prema podacima Zavoda za javno zdravlje, trenutno je registrovano osam aktivnih slučajeva… »

Trampu pisali srpski seljaci: Tiče se slavne srpske istorije, pozvali američkog predsednika u posetu

Večernje novosti pre 7 sati
UVAŽENI predsedniče Sjedinjenih Američkih Država, g. Donald Tramp, mi, srpski seljaci, odgajeni da poštujemo tuđe i brinemo o svome i spremni uvek da damo život za otadžbinu i slobodu zlatnu, ljudi od reči i narod koji poštuje svakog… »

Potvrđen jedan slučaj: Na području Kraljeva stablina epidemiološka situacija

Večernje novosti pre 8 sati
OD ukupno 37 uzoraka brisa sa teritorije Kraljeva, testiranih u referentnim laboratorijama, jedan je pozitivan na kovid-19, saopšteno je iz kraljevačke Gradske uprave u četvrtak po podne na osnovu izveštaja ovdašnjeg Zavoda za javno zdravlje za 18… »

Jedini grad u Srbiji sa „plaketom časti“: Kikindi zvanično uručena nagrada Parlamentarne skupštine Saveta Evrope

Večernje novosti pre 7 sati
UKLjUČENjEM putem linka Stefana Šenaha, člana Parlamentarne skupštine Saveta Evrope, gradonačelniku Kikinde Nikoli Lukaču, u petak je zvanično „uručena“ „Plaketa časti” koju je dodelila pomenuta skupština. Tako Kikinda jedina u Srbiji… »

Protest ugostitelja u Nišu: Kafedžije bez računice zbog novih preventivnih mera lokalne samouprave

Večernje novosti pre 9 sati
VIŠE desetina ugostitelja iz Niša okupilo se u podne na Gradskom trgu da izrazi nezadovoljstvo zbog najnovijih mera o načinu rada kafića, kafana i klubova koje, tvrde, njihovo poslovanje čine neodrživim. - Zajedno su mi došle i Komunalna milicija… »

Još desetoro Kragujevčana inficirano korona virusom

Glas Šumadije pre 13 sati
Od srede (16. septembar) uzorci iz Kragujevca ne šalju se u laboratoriju u Nišu, već testiranje vrši laboratorija „Kraguj“ Instituta za javno zdravlje Kragujevac. Do srede u laboratoriji „Kraguj“ testirani su takozvani komercijalni uzorci… »

Maloletni Pazarac nožem posle svađe izbo mladiće iz Leskovca i Loznice

Jugmedia pre 9 sati
U Novom Pazaru uhapšen je mladić od 17 godina zbog sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo u pokušaju, dok je protiv maloletnika od 15 godina podneta krivična prijava zbog nasilničkog ponašanja. Kako je saopštila Policijska uprava Novi… »

Povratnici u Srbiju od danas pod posebnim nadzorom

Sandžak press pre 11 sati
Građani Srbije koji od danas nakon 18 sati uđu u zemlju, bit će pod posebnim zdravstvenim nadzorom. Oni će pri prelasku granice dobiti zdravstveno upozorenje, u kojem će biti upoznati sa svim obavezama koje su dužni ispuniti. Prvi korak koji bi… »

Na graničnim prelazima sa Crnom Gorom saobraćaj pojačan, bez dužih zadržavanja

Glas Zapadne Srbije pre 1 dan
Prijepolje -Sudeći po gužvama na graničnim prelazima naši državljani skraćuju letovanje kako ne bi bili stavljeni pod nadzor. Tokom noći do jutra prošlo je oko 1000 vozila i nešto više od 7-8 autobusa. Upravnik carinarnice Užice Aleksandar… »

Regioni, najnovije vesti »