Regioni

Vojni avioni od sutra ponovo nadleću jug Srbije

Jugmedia pre 10 minuta
Vazduhoplovi 98. vazduhoplovne brigade Vojske Srbije će od srede 20. juna do petka 22. juna u popodnevnim i večernjim satima, nadletati područje Niša i juga Srbije, saopštila je Vojska Srbije. Reč je o redovnoj letačkoj obuci, koja je poslednji put održana krajem aprila ove godine.... »

U toku vožnje, iz haube automobila izvirila zmija (VIDEO)

Jugmedia pre 10 minuta
Slobodan Stošić iz sela Kržince, opština Vladičin Han, doživeo je šok kada je u toku vožnje ka Vranju, na šoferšajbni svog automobila ugledao zmiju koja je izvrila iz haube. Slobodan je u kolima bio sa porodicom i uspeo je prisebno da zaustavi automobil na prvom parkingu u selu Mazarać i... »

Grafike umetnika „Sićevačke kolonije“ pred Valjevcima

Valjevska posla pre 1 sat
Izložba grafike, dvadeset umetnika iz deset zemalja, biće otvorena u Internacionalnom umetničkom studiju „Radovan Trnavac Mića“ sutra u 20 časova. Ova grupnoja izložba privremeno je ustupljena od strane Galerije savremene likovne umetnosti iz Niša, a pred publikom je postavka grafika... »

Zasađeno WiFi drvo

OK radio pre 2 sata
Radnici „Telekoma“ u centru Vranja rade na postavljanju „WiFi drveta“ koje grad stiže kao nagrada. U utorak u prepodnevnim časovima, radnici „Telekoma“ su obavljali instalaciju ovog uređaja na donjem delu šetališta kod Robne kuće. Prema rečima stručnjaka nacionalne... »

Asocijacija malinara Srbije sutra kod ministra poljoprivrede

Glas Zapadne Srbije pre 4 sata
Predstavnike Asocijacije malinara Srbije primiće sutra ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Branislav Nedimović na hitan razgovor oko rešavanja problema otkupa i niske cene malina, izjavio je predsednik tog udruženja Dobrivoje Radović. Proizvođači malina najavili su za 22. jun... »

Žuti kartoni za niške odbornike kao „opomena pred isključenje“

Jugmedia pre 10 minuta
Predstavnici Inicijative “Ne damo niški aerodrom” organizovali su danas akciju “Opomena pred isključenje” i u Skupštini grada Niša simbolično predali žute kartone za 40 odbornika i “najžutiji” za predsednika gradskog parlamenta u znak “opomene pred isključenje”. Predstavnici... »

Javni radovi u Kragujevcu: Šansa za nezaposlene!

iKragujevac pre 16 minuta
Nezaposlene osobe i osobe sa invaliditetom dobiće priliku za posao na javnim radovima u Kragujevcu, na osnovu konkursa Gradske uprave za tekuću godinu koji je objavljen 15. juna. Takođe, raspisan je konkurs za subvencije poslodavcima koji pripadaju privatnom sektoru i imaju registrovanu privrednu... »

Niš: Sa javnih česama "cure" slavine

OK radio pre 1 sat
Slavina na javnoj česmi koja se nalazi između Zone 1 i Zone 2 na Bulevaru Nemanjića, primetili su građani, ne radi. Iz Vodovoda kažu da je uobičajeno da slavine sa česmama u Nišu čak i "nestaju", ali da su ekipe koje ih popravljaju neprestano na terenu. Krađa i oštećenje javne imovine... »

Mali maturanti danas polažu matematiku

Glas Zapadne Srbije pre 2 sata
Više od 71.000 osmaka danas rešava zadatke iz matematike u okviru male mature. Rešavanjem testa iz srpskog/maternjeg jezika juče je počelo polaganje male mature u osnovnim školama, a završava se sutrašnjim polaganjem kombinovanog testa. Mala matura predstavlja zvaničan završetak osnovne... »

Počinje BOOKa u Dvorištu!

Valjevska posla pre 33 minuta
Trideset druga sezona kulturnih programa tokom leta u dvorištu Matične biblioteke „Ljubomir Nenadović“ počinje večeras u 20 časova, tribinom „Književnost između vere i ateizma“. U ovoj tribini, u okviru programa BOOKa u Dvorištu učestvuju spisateljica i teoretičarka književnosti... »

©2018 Netmark d.o.o.