Regioni

Pod nadzorom 14 Vranjanaca zbog korona virusa

Jugmedia pre 10 sati
Zavod za javno zdravlje iz Vranja potvrdio je da se 18 Vranjanaca nalazi pod zdravstvenim nadzorom, jer su se kretali na područjima gde ima zaraženih. To su 14 zaposlenih iz jedne kompanije koji su boravili u Veroni na sajmu, kao i četvoro koji su… »

Od danas dva puta dnevno sve o korona virusu na Ministarstvu zdravlja

Jugmedia pre 11 sati
Ministarstvo zdravlja od danas će dva puta dnevno objavljivati sve informacije u vezi s korona virusom, a informacije će biti objavljivane u 8 i 18 sati na sajtu Ministarstva na adresi Covod-19.rs. U Republici Srbiji zaključno sa 26. februarom nisu… »

Promena termina na zatvorenom bazenu

Ritam grada Kg pre 12 sati
Zbog održavanja drugog dela Prvenstva centralne Srbije u plivanju 29. februara, doći će do izmene termina za kupače na zatvorenom bazenu Sportskog privrednog društva Radnički u Kragujevcu. U subotu 29. februara neće biti popodnevnog termina za… »

Havarija na Barskoj pruzi, granje pokidalo kontaktnu mrežu , tri voza satima stoje

Glas Zapadne Srbije pre 8 sati
Kosjerić, Valjevo - Saobraćaj na barskoj pruzi između Kosjerića i Valjeva već satima je u prekidu zbog havarije na kontaktnoj mreži u blizini železničke stanice Lastra, a mnogi putnici koji čekaju da se kvar otkloni ne znaju kada će i kako… »

U Prijepolju je održana komemoracija povodom zločina u Štrpcima

Glas Zapadne Srbije pre 6 sati
Prijepolje - U Prijepolju je održana komemoracija povodom 27. Godina od zločina u Štrpcima kada su pripadnici paravojne formacije „Osvetnici”, predvođeni Milanom Lukićem i Nebojšom Ranisavljevićem, iz voza 671 na pruzi Beograd – Bar u mestu… »

Jutarnji presek: Hladno i vetrovito

Pressek pre 13 sati
Oblačan, hladan i vetrovit – takav će, ukratko, biti četvrtak. Ujutru i pre podne u centralnim i južnim krajevima zemlje oblačno, mestimično sa kišom ili snegom. Razvderavanje neba počeće prvo nad severom Srbije, a od sredine dana prestanak… »

Ulaže se 20 miliona evra u regionalne puteve. Asfaltiraće se skoro 80 kilometara regionalnih puteva

Pirotske vesti pre 10 sati
Danas su u Svečanoj sali Gradske uprave Pirot potpisani ugovori o realizaciji investicija vrednih gotovo 20 miliona evra. JP Koridori Srbije finansiraće asfaltiranje regionalnih puteva u pirotskom kraju, asfaltiraće se bezmalo 80 kilometara regionalnih… »

Nakon pola veka Dom kulture dobija moderan izgled: Za energetsku efikasnot izdvojeno 15 miliona

RINA pre 11 sati
Priboj - Odobren je projekat za povećanje energetske efikasnosti zgrade Doma kulture „Pivo Karamatijević“, kojim je konkurisala na Javni poziv za dodelu sredstava iz Budžetskog fonda za unapređenje energetske efikasnosti Ministarstva rudarstva i… »

U Pozorištu u Vranju uskoro premijera dečje predstave „Čarobnjak iz Oza“

Jug press pre 2 sata
VRANJE Prva premijera na dečjoj sceni u obnovljenog zgradi Pozorište „Bora Stanković“ u Vranju biće odigrana, u subotu, 29. februara. Najavljeno je da će to biti pravi pozorišni spektakl komada „Čarobnjak iz Oza“ koji je urađen po motivima… »

Sindikat obrazovanja Srbije podržao kolektiv OŠ “Avdo Međedović”

IndeksOnline pre 5 sati
NOVI PAZAR – Sindikat obrazovanja Srbije pružio je danas punu podršku kolektivu OŠ Avdo Međedović u Novom Pazaru u kojoj je ministar Šarčević imenovao za VD direktora Safeta Smailovića. „Sindikat obrazovanja Srbije daje punu podršku vašim… »

Regioni, najnovije vesti »