Regioni

Preminulo još šestoro: Epidemiološka situacija u Moravičkom okrugu

Večernje novosti pre 4 sati
NA kovid odeljenjima čačanske bolnice trenutno je hospitalizovano 206 pacijenata, u respiratornom centru nalazi se 19 pacijenata, od kojih je 11 priključeno na respiratore. U ovoj zdravstvenoj ustanovi juče je registrovan rekordan broj prijema, 29, a… »

U Negotinu još 52 osobe inficirane korona virusom

Glas Zaječara pre 3 sata
U Zdravstveni centar Negotin stigli su rezultati za 12 PCR testova i 89 antigenski testova koji su uzorkovani tokom jučerašnjeg dana. Broj pozitivnih slučajeva na virus korona u opštini Negotin povećan je za 52 nova slučaja, 5 potvrđeni PCR i 47… »

Još dve žrtve korone, na lečenju 126 pacijenata

Radio sto plus pre 10 sati
U novopazarskoj Opštoj bolnici u poslednja 24 sata preminula su dva pacijenta, iz Novog Pazara i Raške, od posledica izazvanih korona virusom, a trenutno se na lečenju nalazi 126 osoba, saopštio je danas Štab za vanredne situacije. Petoro pacijenata… »

Bez dobrih vesti iz vlasotinca: Vanredna situacija produžena drugi put

Kurir pre 7 sati
VLASOTINCE - Na teritoriji opštine Vlasotince na snazi ostaje vanredna situacija dok se ne steknu uslovi za njeno ukidanje, objašnjavaju u vlasotinačkom Štabu. Vanredna situacija se po drugi put za manje od mesec dana produžava, a mere ostaju iste i… »

U Srbiji se istražuju još 2 lokacije, kod Novog Pazara i Sjenice

Sandžak haber pre 6 sati
RAŠKA – Komisija za nestala lica Vlade Srbije istražuje informacije vezane za još dve lokacije na kojima bi se mogle nalaziti izmeštene masovne grobnice sa posmrtnim ostacima osoba koje se vode kao nestale za vreme sukoba na KiM, dok će se na… »

Penzioneri će dobiti po 5.000 dinara pred Svetog Nikolu a za ugostitelje…

Valjevska posla pre 14 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostovao je na RTS-u i najavio besplatne vakcine protiv korone za građane Srbije, ali i jednokratnu novčanu pomoć za penzionere u Srbiji. Izvor: RTS printscreen “Svi penzioneri, njih 1,72 miliona, pred Svetog… »

Predlog Odluke o budžetu grada upućen u skupštinsku proceduru

Glas Šumadije pre 6 sati
Gradsko veće na sednici na danas održanoj sednici utvrdilo je predlog Odluke o budžetu za 2021. godinu i uputilo odbornicima Skupštine grada na razmatranje i usvajanje. Prihodi i primanja odnosno rashodi i izdaci budžeta utvređeni su u iznosu… »

Vlada Švajcarske podržava jačanje rodne ravnopravnosti u 28 gradova i opština u Srbiji

Pirotske vesti pre 9 sati
Program Swiss PRO je u okviru javnog poziva „Da ravnopravnost postane stvarnost“ podržao 28 lokalnih samouprava da realizuju projekte koji imaju za cilj osnaživanje mehanizama za rodnu ravnopravnost. Direktnu korist od ovih projekata će imati više… »

Dr Tiodorović: Smirivanje situacije tek oko Božića

Bujanovačke pre 9 sati
Bujanovac, Beograd, 4. decembar 2020. Epidemiolog Branislav Tiodorović predviđa da bi smirivanje epidemiološke situacije moglo da usledi tek oko Božića. Ocenio je da su mere trebale ranije da budu uvedene i da će nas kašnjenje mnogo koštati… »

Korona u Šumadiji juče: Kragujevac 312, Aranđelovac 45, Topola 38, Knić 24

U centar pre 15 sati
IZVEŠTAJ Instituta za javno zdravlje Kragujevac za Šumadijski okrug koji je potpisao direktor dr Dragan Vasiljević prenosimo integralno: – KORONA MORA PASTI – Četvrtak, 03.12.2020.godine, do 20 sati * Kovid laboratorija „Kraguj“ Institut za… »

Regioni, najnovije vesti »