Regioni

Havarija na magistralom toplovodu „Krivi vir“, bez grejanja više ulica u Nišu

Niške vesti pre 1 sat
Bez grejanja su trenutno korisnici u sledećim ulicama: Vojvode Mišića, Hajduk Stanka 1, 2 i 8, Zelengorska, Vojvode Tankosića 19, 38, 40 i 48, Jovana Skerlića, Dragiše Cvetkovića, Ćirila i Metodija 1, 2. 3. 4, 17, 17a, 19, 21 i 27, Devete brigade… »

Jutarnji presek: Danas oblačno i hladnije

Pressek pre 1 sat
U Srbiji će danas biti oblačno i osetno hladnije, u većem delu dana sa kišom. Vetar će ujutro biti slab i umeren južni, tokom dana u skretanju na severozapadni. Najniža temperatura od -1, a najviša dnevna od 6 do 10 stepeni, posle podne u… »

Pri kraju prva faza kompletne rekonstrukcije Opšte bolnice u Milanovcu

Morava info pre 0 minuta
GORNJI MILANOVAC – U Gornjem Milanovcu privode se kraju radovi u prvoj fazi kompletne rekonstrukcije Opšte bolnice. Značajnu investiciju od milijardu i 500 miliona dinara finansira Vlada Republike Srbije preko Kancelarije za upravljanje javnim… »

NOVI PAZAR: Održana javna rasprava o budžetu

IndeksOnline pre 10 minuta
NOVI PAZAR – Na javnoj raspravi o budžetu, po predstavljen je Građanski vodič kroz budžet, koji na jednostavan način objašnjava kako nastaje budžet, kako se puni gradska kasa i kako se troši novac građana. Ovaj dokument pripremljen je po modelu… »

Rudnica: Sprečen pokušaj krijumčarenja 700 paklica cigareta

IndeksOnline pre 4 minuta
RAŠKA – Pokušaj krijumčarenja 700 paklica cigareta sprečen je danas na kontrolnom punktu Rudnica, saopšteno je iz Uprave carina Srbije. Prekršaj je otkriven prilikom kontrole putničkog kombija „mercedes sprinter“ kraljevačkih registarskih… »

Rebalans budžeta: Arifi optužuje vlast da radi na štetu Albanaca, Kamberi odgovara da je reč o „pozajmici“

Bujanovačke pre 5 minuta
„Albanska zajednica će biti oštećena za 60 miliona dinara“: Hida i Kamberi Bujanovac, 10. decembar 2019. – Skupština opštine Bujanovac usvojila je u ponedeljak drugi rebalans kojim se budžet umanjuje za 45 miliona dinara, odnosno 4 odsto –… »

Istorija Srba za decu u 100 priča

Glas Zapadne Srbije pre 4 minuta
Čačak - Udruženje Irmos, Izdavačka kuća Čvor i Naučno-tehnološki park Čačak organizuju promociju knjige „Istorija Srba za decu u 100 priča”, autorke Nevene Dučić. Bogato ilustrovana istorija za decu kroz bajkovite priče upoznaje decu sa… »

Milićević izabran za potpredsednika SPS-a

Patak online pre 4 minuta
VALJEVO- Šef poslaničkog kluba socijalista i predsednik Gradskog odbora Socijalističke partije u Valjevu Đorđe Milićević izabran je za potpredsednika te stranke, zaduženog za zapadnu Srbiju. Njega je za tu funkciju predložio predsednik SPS-a… »

Država će 2020. preuzeti sve neprodate banja

Vranje news pre 4 minuta
Vranje/Beograd - Država je u ovoj godini objavila oglase za prodaju tri srpske banje, a sudeći po iznosu novca koji će Republička direkcija za imovinu dobiti naredne godine, prodavaće i preostale, koje, inače, čekaju na privatizaciju, piše… »

Utvrđen budžet grada za narednu godinu od 3,22 milijarde dinara

Užice oglasna tabla pre 34 minuta
Članovi Gradskog veća utvrdili su predlog užičkog budžeta za narednu godinu. Prema predlogu, on će u 2020. godini iznositi 3,22 milijarde dinara gde se najviše prihoda očekuje od poreza na dohodak, imovinu i od transfera sa drugih nivoa vlasti. Na… »

Regioni, najnovije vesti »