Regioni

EKSKLUZIVNO: Nedžad Osmankač napustio Novi Pazar

IndeksOnline pre 25 minuta
NOVI PAZAR – OK Novi Pazar je trenutno bez trenera, jer je Nedžad Osmankač napustio Novi Pazar iz samo njemu poznatih razloga, ekskluzivno saznaje indeksonline.rs U nedelju je bilo sve dogovoreno oko saradnje OK Novi Pazar i trofejnog trenera, ali isto veče Nedzad je obavestio ljude iz uprave... »

Dudaković danas pred sudom o krivici za zločine

IndeksOnline pre 36 minuta
SARAJEVO – Nekadašnji komandant Petog korpusa tzv. Armije BiH Atif Dudaković, trebalo bi da se danas pred Sudom BiH izjasni o krivici za zločine počinjene nad civilima srpske nacionalnosti na području Krajine tokom sukoba 1994. i 1995. godine. O krivici bi trebalo da se izjasni i 16... »

Knez Miloš i prestoni Kragujevac na filmu

Politika pre 56 minuta
Kragujevac – „O knjazu i gradu” naziv je filma poznatog kragujevačkog novinara Dejana Đusića, koji se potpisuje i kao scenarista i kao reditelj ovog dokumentarnog kinematografskog ostvarenja, premijerno prikazanog u Konaku kneza Mihaila (Obrenovića). Film oslikava turbulentan istorijski... »

Danas je Sveti Nikola Čudotvorac

Pirotske vesti pre 55 minuta
Podelite Ovaj slavni svetitelj rođen je u gradu Patari u Likiji kao jedinac sin bogatih i uglednih roditelja, koji su ga kao dar od Boga posvetili Bogu. Svoj duhovni život započeo je u manastiru “Novi Sion” kod svog strica, svetog Nikolaja episkopa patarskog. Po smrti roditelja, vođen... »

Danas početak suđenja za ubistvo u “Nani”

IndeksOnline pre 36 minuta
BEOGRAD – U Višem sudu u Beogradu za danas je zakazan početak suđenja nekadašnjem šefu obezbeđenja noćnog kluba “Nana” na Senjaku, Nedeljku Grboviću, optuženom da je u decembru 2017. godine ubio Aleksandra Savkovića (27) ispred tog kluba, ranio Adiju Iseinovića (29) i ugrozio više... »

U Čačku obeležen Dan grada

Večernje novosti pre 3 sata
U gradu na Moravi sa mnogo optimizma svečano obeležili 18. decembar. Uz pobratime iz Češke i direktor "Forverka" OBELEŽAVANjU Dana grada, 18. decembra, u utorak su u čačanskom Domu kulture prisustvovali i prvi čovek bratske varoši Valaške Meziriči iz Češke, te izvršni direktor nemačke... »

Autobusu otpao točak u toku vožnje ka Leskovcu

Večernje novosti pre 4 sata
Niko od putnika, na sreću, nije povređen, a nemili događaj uslikao je i na svom Fejsbuk profilu objavio student Nikola Kamberović. AUTOBUS Niš-ekspresa koji je tridesetak putnika prevozio iz Beograda do Leskovca, u ponedeljak je samo srećom izbegao tragediju, jer mu je u toku vožnje otpao... »

Usvojen statut, odbornici raspravljaju o budžetu

OK radio pre 13 sati
Na sednici Skupštine grada Vranja, koja je još uvek u toku, odbornici su usvojili Nacrt Statuta grada Vranja. Prema rečima gradske većnice Danijele Milosavljević i predsednika Skupštine Dejana Tričkovića, Vranje je među prvima dobilo saglasnost od resornog ministarstva na ovaj dokument.... »

Biševac: Budžet po meri građana Novog Pazara

IndeksOnline pre 3 sata
NOVI PAZAR – Nacrt budžeta za narednu godinu, te drugi rebalans ovogodišnjeg budžeta, neke su od najvažnijih tačaka dnevnog reda Skupštine grada Novog Pazara. Suficit u ovogodišnjem budžetu usmeren je, kako je rečeno, na realizaciju infrastrukturnih projekata I obrazovanje. Odbornici... »

Hapšenje zbog nasilničkog ponašanja i posedovanja oružja

RT Kragujevac pre 2 sata
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu uhapsili su 41-godišnjeg M. J. zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela nasilničko ponašanje i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija. Sumnja se da je M. J. u toku noći... »

©2018 Netmark d.o.o.