Regioni

Protesti za čistiji vazduh u 13 gradova

OK radio pre 2 sata
Protesti za čistiji vazduh organizovaće se 5. februara u više gradova u Srbiji. Na sajtu zacistvazduh.org otvoren je poziv svim gradovima u Srbiji da se pridruže zajedničkom protestu građana i organizacija koje su potvrdile učešće. - Građani… »

Grad angažuje lekare i tehničare za rad u rubnim područjima (foto) Foto Galerija

OK radio pre 4 sata
Gradonačelnik Vranja dr Slobodan Milenković i direktorka Zdravstvenog centra dr Ljiljana Antić potpisali su ugovor o angažovanju mladih lekara i medicinskog osoblja za pružanje primarne zdravstvene zaštite stanovništvu u ruralnim područjima i… »

Danas temperatura do 15 stepeni, oblačno, ponegde s kišom

IndeksOnline pre 6 sati
BEOGRAD – U Srbiji će danas na severu biti oblačno s kišom, a u ostalim krajevima umereno do potpuno oblačno, posle podne na zapadu, a uveče i tokom noći u ostalim krajevima s kišom, u brdsko-planinskim predelima sa snegom. Jutarnja temperatura… »

Oštećeni kontejneri u centru grada

iKragujevac pre 1 sat
Danas smo bili svedoci da su kontejneri za primarnu selekciju otpada kod Šarene pijace i u ul. Ćirila i Metodija zapaljeni i oštećeni. Ovakvim nemarnim ponašanjem pričinjena je ne samo materijalna šteta, već je postojala opasnost da se plamen… »

Zakazan 23. međunarodni naučni skup u centru DQM u Prijevoru

RINA pre 1 sat
Čačak – Naučno - istraživački centar DQM u Prijevoru kod Čačka sazvao je 23. Međunarodnu konferenciju „Upravljanje kvalitetom i pouzdanošću” za 25. i 26. jun ove godine. Rok za podnošenje radova je 15. maj i svi će uvršteni u zborniku… »

Ristić dobitnik republičke Svetosavske nagrade

OK radio pre 3 sata
Vranje - Ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja u Vladi Republike Srbije Mladen Šarčević uručio je na Savindan tradicionalne Svetosavske nagrade za izuzetne rezultate u oblasti obrazovanja i vaspitanja za 2019. godinu. Ministar Šarčević… »

Konkurs za prijem u vojne škole

Glas Zapadne Srbije pre 2 sata
Konkurs za prijem u vojne škole biće otvoren od 1. februara do 15. marta. Vojna akademija primiće 177 kadeta na šest studijskih programa. Medicinski fakultet Vojnomedicinske akademije upisaće 25 kadeta na studije medicine, Vojna gimnazija upisaće… »

Otac Boška Obradovića; boli me što mi sina nazivaju fašistom, odreći ću ga se ako se bude bavio kriminalom

Glas Zapadne Srbije pre 4 sata
Ima toga što cenim kod Vučića i smatram da je bilo na korist Srpskog naroda i države Srbije, ali sam mišljenja da je svojim ličim činjenjem dosta negativno uticao da se zaboravi ono što je dobro uradio za narod i za državu. Time što je mog sina… »

Uručene svetosavske nagrade i priznanja

Jugmedia pre 5 sati
Tradicionalnim Svetosavskim balom u Vranju je završena ovogodišnja kulturno – prosvetna i duhovna manifestacija “Svetosavska nedelja”. Čestitajući Savindan okupljenim prosvetrima gradonačelnik Slobodan Milenković je naglasio da su protekle… »

Ulicama Petlovca teče krv, naseljem se širi nesnosan smrad

Glas Zapadne Srbije pre 5 sati
Nova Varoš – Prigradskim naseljem Petlovac već nekoliko dana širi se nesnosan smrad, jer je došlo do začepljenja i izlivanja fekalnog kolektora. “Mi više ne znamo kome da se obratimo, pored kuća nam protiče krv koja dolazi iz obližnje klanice… »

Regioni, najnovije vesti »