Regioni

Dačić: Tončev da se izvini Vučiću

Bujanovačke pre 4 sata
Bujanovac, Surdulica, Beograd, 14. juli 2020. (Foto Fonet printskrin)-Rekao sam Novici Tončevu da se izvini Aleksandru Vučiću zbog neprimerene izjave, izjavio je predsednik SPS Ivica Dačić. On je dodao da svako mora da snosi odgovornost za izjave… »

Vučić počeo konsultacije o formiranju Vlade Srbije

Telegraf pre 2 sata
Sastanak je održan u 10 sati u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas,se u okviru konsultacija o formiranju nove Vlade, sa predstavnicima izborne liste "Albanska demokratska… »

Pokrenuta akcija prikupljanja novca za kupovinu opreme za kovid bolnicu u Surdulici

Južne vesti pre 4 sata
Kako bi se pomoglo zdravstvenim radnicima i obolelima od korone u Surdulici, vranjsko Udruženje Odbor za ljudska prava pokrenulo je akciju prikupljanja novca za nabavku neophodne medicinske i zaštitne opreme. Potreban budžet za nabavku opreme je… »

Od korona virusa preminuo muškarac iz Priboja: Još 21 slučaj inficiranja u Zlatiborskom okrugu

RINA pre 2 sata
Užice - Od pristiglih rezultata iz prethodnih dana osoba koje su testirane na virus COVID-19 sa područja Zlatiborskog okruga, potvrđen je 21 novi slučaj pozitivan na virus COVID-19: Priboj – 6, Nova Varoš – 6, Sjenica – 5, Čajetina – 2… »

Potpisane prve subvencije za taksiste i prevoznike: Za kupovinu novih vozila dobijaju od 8.000 evra

RINA pre 17 minuta
Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, prof. dr Zorana Mihajlović, potpisala je danas prvih 29 rešenja o odobravanju subvencija od po 8.000 evra taksistima i prevoznicima za kupovinu novih automobila… »

Korona odnela još jedan život u Kraljevu, 59 novoobolelih lica

Glas Zapadne Srbije pre 2 sata
Kraljevo - Broj zaraženih lica korona virusom u Kraljevu dramatično raste iz dana u dan.Od 92 uzorka testirana 13. jula 2020. godine u Veterinarskom specijalističkom institutu Kraljevo - pozitivno je 59, dok čeka još šest rezultata iz labaratorije… »

Kon: Beograd najrizičniji; Jedna mera kao cela strategija koja bi mogla da da rezultate

Prva pre 2 sata
Epidemiolog Predrag Kon izjavio je danas da je činjenica da je bilo grešaka u bazi statističkih podataka o epidemiji korona virusa u Srbiji. Navodeći da je to veliki problem, ne samo organizacione prirode, Kon je rekao da će biti izvršena revizija… »

U bolnicu u Čačku leži 150 pacijenata: Deset osoba u teškom stanju, na respiratorima

RINA pre 1 sat
Čačak – U toku jučerašnjeg dana u Opštu bolnicu u Čačku primljena su 23 pacijenta sa simptomima na korona virus.… »

Nova Skupština u avgustu, a gradonačelnik u septembru

Patak online pre 2 sata
VALJEVO – Konstituisanje nove Skupštine grada očekuje nas u avgustu, dok će novi gradonačelnik Valjeva biti izabran početkom sepembra. Po najavljenom planu rada, naime, konstitutivna sednica kojom će predsedavati najstariji odbornik, biće… »

Usvojeni propisi u cilju olakšavanja otplate određenih kredita odobrenih građanima do 18. marta 2020.

Glas Zapadne Srbije pre 2 sata
Izvršni odbor Narodne banke Srbije usvojio je propise u cilju olakšavanja otplate određenih kredita odobrenih građanima do 18. marta 2020. godine i doneo odluku o dopuni Odluke o adekvatnosti kapitala banke kao i Odluku o izmeni i dopuni Odluke o… »

Regioni, najnovije vesti »