Regioni

Radovi kod Sombora: Za put koji spaja Rastinu i Riđicu obezbeđeno 38 miliona dinara

Večernje novosti pre 5 sati
Za finansiranje projekta „Izgradnja puta Rastina – Riđica“, Grad Sombor dobio je 38 miliona dinara na osnovu konkursa za sufinansiranje uređenja atarskih puteva i otresišta u AP Vojvodine, koji je raspisao Pokrajinski sekretarijat za… »

Igrališta za mališane dragova i županjevca: Ulaganje u Opštini Rekovac

Večernje novosti pre 5 sati
Opština Rekovac je od Ministarstva za brigu o porodici i demografiju dobila 3.977.856 dinara za izgradnju dečijih igrališta u Dragovu i Županjevcu. Foto: Z.G. Savremena igrališta biće izgrađena u školskim dvorištima ova dva levačka sela… »

Smotra izvornog stavaralaštva: Program u Starom Laništu selekcija za „Prođoh Levač, prođoh Šumadiju"

Večernje novosti pre 5 sati
Smotra izvornog stvaralaštva Šumadije i Pomoravlja biće održana u subotu, 10. kina, sa početkom u 17 časova u Domu kulture u Starom Laništu. Foto: Z.G. Organizator 21. smotre je jagodinski Kulturni centar u saradnji sa KUD-om „Svilen konac" i… »

Izgradnja „kamenice 3“ gotova u novembru: Bolji i komforniji uslovi za lečenje pacijenata

Večernje novosti pre 5 sati
PREDSEDNIK Pokrajinske vlade Igor Mirović izjavio je danas, prilikom obilaska gradilišta u sremskokameničkom institutskom kompleksu, da će izgradnja objekta „Kamenica 3“, površine 9.500 kvadratnih metara, biti završena do kraja novembra a iduće… »

Uživali u sportskim aktivnostima: Druženje Zrenjaninaca sa najstarijim sugrađanima (foto)

Večernje novosti pre 5 sati
KORISNICI usluga Gerontološkog centra u Zrenjaninu dobri su domaćini svojim sugrađanima. B.Grujić Lepo se družili, zapevali, takmičili se u pikadu, šahu i još nekim sportskim disciplinama i osmesima, uz posluženje i toplu dobrodošlicu, ugostili… »

Najstariji u Srbiji: Belocrkvanski karneval od 19. do 25. juna

Večernje novosti pre 5 sati
NAJSTARIJI karneval u Srbiji – „Belocrkvanski karneval“, koji datira još iz 1828. godine, ove godine se održava od 19. do 25. juna. Foto: J.J.Baljak Tih dana južnobanatska varošica Bela Crkva ponovo će biti domaćin velikom broju gostiju, koji… »

Ispunjeno obećanje: Potpuno obnovljena Policijska stanica u Vladičinom Hanu

Večernje novosti pre 5 sati
Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić danas je u Vladičinom Hanu obišao potpuno rekonstruisanu zgradu Policijske stanice i tom prilikom rekao da je rekonstrukcijom ovog policijskog objekta ispunjeno obećanje dato prilikom poslednje posete… »

Srećom niko nije nastradao: Na pešačku stazu kod Begeja urušio se deo krova (foto)

Večernje novosti pre 6 sati
Na pešačkoj stazi pored Begeja, u blizini centra Zrenjanina, urušio se deo krova napuštene zgrade. B.Grujić Na sreću nikog od prolaznika, u momentu kada su cigle zasule stazu, nije bilo, pa niko nije povređen, ali je prolaz pešacima i biciklistima… »

Vršački komunalci spasili lane: Mladunče bilo skriveno u orezanom šiblju na groblju

Večernje novosti pre 6 sati
NEOBIČNA scena dogodila se na groblju u selu Malo Središte, kod Vršca, kada su radnici komunalnog preduzeća spasili uplašeno lane. Foto: JKP Drugi oktobar Tokom odnošenja orezanog granja i šiblja sa seoskog groblja, zaposleni u sektoru… »

Sedam decenija postojanja: Stalna konferencija gradova i opština Srbije obeležila jubilej

Večernje novosti pre 6 sati
Stalna konferencija gradova i opština Srbije (SKGO), kojom trenutno predsedava gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović, obeležila je, svečanom sednicom svog predsedništva 70 godina postojanja i rada. foto: GU Leskovac Kako je saopšteno iz kabineta… »

Regioni, najnovije vesti »