Regioni

Požar u centru Sjenice, nema povređenih

IndeksOnline pre 3 sata
SJENICA – Veceras oko 23 sata došlo je do požara u centru Sjenice, javlja portal Sjeničke novine. Požar je izbio u privatnoj kući u centeu Sjenice. Ekipa vatrogasne službe izašla je na licu mesta i požar je saniran. U požaru nije bilo povređenih. Foto:FB/Sjeničke novine... »

Ovaj Crnogorac je u epskom dvoboju porazio SAMURAJA

IndeksOnline pre 3 sata
PODGORICA – To da su Crnogorci junaci i veliki borci danas je nadaleko poznato. Jedan od ljudi koji su doprineli širenju ove slike, a dobrim dijelom je i samostalno zacrtali svakako je Aleksandar Lekso Saičić. Njegova hrabrost još za njegovog života bila je legendarna, mačevalačka vještina... »

Sveštenik za koga ne postoje izgubljene duše: Ako se i jedan zatvorenik vrati na pravi put, naša misija je uspela

Blic pre 4 sata
Ja sam pastir dobri. Pastir dobri život svoj polaže za ovce. Sa ovom Hristovom porukom, pastir Božji, sveštenik Dejan Tripković, već šest godina ulazi u valjevski zatvor, jedinu ustanovu u Srbiji za osuđene maloletnike. A tamo iza zidova Kazneno-popravnog zavoda - mladi ljudi, koji su u... »

Fotografije sa mesta nesreće u kojoj je stradao Šaban Šaulić

IndeksOnline pre 13 sati
BEOGRAD – Šaban Šaulić poginuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći nakon nastupa u Nemačkoj prethodne noći. Zvezda narodne muzike u kolima je, prema nezvaničnim informacijama koje smo dobili, bio sa vozačem i kumom, a nesreća se dogodila u okolini Bilefelda u kojem je pevao. Spasilačke... »

Jovica Stanković predsednik novoformiranog Gradskog odbora Narodne stranke

Jugmedia pre 5 sati
Stanković je za prvog predsednika Gradskog obora Narodne stranke Leskovac izabran danas na osnivačkoj skupštini, kojoj je prisustvovao i leder ove stranke Vuk Jeremić, kao i predsednik Izvršnog odbora Vladimir Dobrosavljević i generalni sekretar Stefan Jovanović. Novoizabrani predsednik je... »

Štab za vanredne situacije: Još nedelju dana raspusta

OK radio pre 17 sati
Na osnovu Preporuke Vlade Republike Srbije i procene epidemiološke situacije Zavoda za javno zdravlje na teritoriji grada Vranja, a u cilju smanjenja širenja virusa gripa, usvojena je odlukao produženju zimskog raspusta za osnovce i srednjoškolce. Održana je vanredna sednica Gradskog štaba za... »

Većnici sutra o visini jednokratne pomoći za novorođenu decu

Glas Zapadne Srbije pre 14 sati
Čačak – Predsednik Gradskog veća Milun Todorović sazvao je za ponedeljak 18. februar, 81. sednicu Gradskog veća na kojoj će se naći 19 tačaka dnevnog reda. Većnici će utvrđivati predloge Odluke o davanju saglasnosti na izmene i dopune poslovanja JKP ,,Vodovod” Čačak i predlog... »

Kineski turisti otkrili lepote Zlatibora

RINA pre 14 sati
Čajetina (RINA) - Na jednoj od najlepših srpskih planina Zlatiboru, trenutno boravi oko 20.000 turista. Lepote ove planine otkrili su i Kinezi, koji se teško sporazumevaju sa domaćinima,ali znaju šta je kajmak i pršuta. Frensis i njene prijateljice ove zime stigle su prvi put u Evropu, a na... »

Do kraja februara prolećne temperature

Radio 021 pre 20 sati
Vreme u Srbiji početkom sledeće nedelje biće suvo i toplije sa temperaturama iznad prosečnih vrednosti za ovo doba godine. Početkom sledeće nedelje očekuje nas i do 15 stepeni, kaže meteorolog Slobodan Sovilj. U prvoj polovini sledeće nedelje jutra će biti hladna, mestimično sa slabim... »

Niški susret različitih kultura u "EU info kutku"

Južne vesti pre 11 sati
Studenti iz Tunisa, Turske, Alžira i Kine učestvuju u niškom Global village kako bi zainteresovanim posetiocima preneli delić kulture svojih zemalja, kao i iskustva koja su stekli radeći na društveno-odgovornom projektu u Nišu, u ponedeljak 18. februara u "EU info kutku". Desetoro volontera,... »

©2019 Netmark d.o.o.