Blic

Orban "napujdao" Trampa: Da li je nakon posete mađarskog premijera, američki predsednik rešio da Ukrajini zagorča život

Blic pre 24 minuta
Donald Tramp dugo je smatrao Ukrajinu beznadežno korumpiranom, zbog čega je američki predsednik i zatražio od ukrajinskog predsednika Volodimira Zelenskog da pokrene istragu koja bi mogla da pomogne njegovim šansama za ponovni izbor 2020. godine… »

Čudesna biblioteka Beograda: Zgrada koju je podigao Amerikanac čuva originalno Kremansko proročanstvo, prvu tviter knjigu i…

Blic pre 6 minuta
Endrju Karnegi, bogati trgovac čelikom iz Pitsburga (SAD), duboko je verovao da će ljudi koji čitaju knjige izgraditi bolji svet. Zato je ponovo izgradio tri u ratu srušene biblioteke, po jednu u Francuskoj, Belgiji i Srbiji. Ova poslednja krije neke… »

Detalji teškog razgovora Vučića i Grenela: Nada da će Tramp bar malo popustiti kada je u pitanju Kosovo, definitivno je…

Blic pre 24 minuta
Sjedinjene Američke Države traže od Srbije da prizna nezavisno Kosovo, a uticaće i na Evropsku uniju da pojača pritisak na našu zemlju. Kako saznaje "Blic", to je američki predsednik Donald Tramp preko posrednika poručio predsedniku Srbije… »

"Izbegavajte duži boravak u centru": Vazduh u Beogradu jako zagađen, a evo ko je za to kriv

Blic pre 17 minuta
Beograđanima je danas najsigurnije da kroz Stari grad i Novi Beograd prolaze sa gas maskom na licu, jer prema podacima Agencije za zaštitu životne sredine, stanovnici ovih područja trenutno udišu najlošiji vazduh! Imajući u vidu da grejna sezona… »

"Ovo je novi život, sve za mene": Mladi Banjalučanin odlazi na lečenje u Italiju, Dodik obezbedio 50.000 KM koliko je…

Blic pre 22 minuta
Dragi prijatelji, uspeli smo, naš Peđa je spasen! Ovim je rečima glumac Goran Jokić, domaćin upravo završene humanitarne večeri, objavio da je prikupljeno svih 75.000 evra za lečenje Predraga Peđe Duronjića. -Saznavši za lavovsku borbu mladog… »

Poznata influenserka otkrila mračne tajne tog posla: "Zarađivala sam mnogo, ali kada se ovo desilo - rekla sam ne"

Blic pre 18 minuta
Život influensera može delovati sjajno, ali nesigurni prihodi i potraga za sponzorima mogu da uzmu svoj danak. Neki od njih izabrali su da odu, a među njima je Džesika Zolman, koja je brzo prikupila veliki broj pratilaca na “Instagramu”. Kao peti… »

Namenili mu bombu od pola kilograma: Baranin Jovan Đurović, koji je večeras izrešetan u Amstrdamu, prošle godine pukom…

Blic pre 17 minuta
Jovan Đurović, brat Luke Đurovića, koji je danas teško ranjen u pucnjavi u Amterdamu, već je jednom izbegao likvidaciju u centru Bara. Prema podacima crnogorske polcije, na njega je prošle godine pokušan atentat, koju je pukom srećom preživeo… »

"Daj mu moje ime i imaće sreće": Horda klinaca danas je preplavila Sajam: Andrija Milošević promovisao svoju knjigu, a evo…

Blic pre 12 minuta
"Mačak i skakutavo jaje" knjiga je za decu, ali i one koji se tako osećaju, a njen autor je Andrija Milošević. I već kada pročitamo naslov u isto vreme razvlačimo kez, a baš tako je bilo i na današnjoj promociji te knjige na Sajmu knjiga -… »

"Srpska neguje politiku niskih cena": Đokić: Nekorektno je da oni koji imaju veće plate struju plaćaju po ceni kao…

Blic pre 12 minuta
Energetika je danas najvažni razvojni resurs Republike Srpske i u planu je intenziviranje gradnje vetroelektrane i solarnih elektrana, te zajedno sa Srbijom tri hidroelektrane u gornjem toku reke Drine, rekao je ministar energetike i rudarstva Srpske… »

Kinez pravi ljude od blata: Umetnik sa Dalekog istoka je poslednjih dana glavna zvezda u Knez Mihailovoj (video)

Blic pre 11 minuta
Svirači, akrobate, žongleri, slikari... Svakakve ulične zabavljače moguće je sresti u Knez Mihailovoj ulici, ali poslednjih dana glavna atrakcija je jedan - Kinez. U samom centru glavne gradske štrafte reporteri "Blica" zatekli su poveću grupu… »

Blic, najnovije vesti »