Blic » Vesti dana

http://www.blic.rs

Blic

Upoznajte čitateljku 2018.: Laura (13) sa Novog Beograda je za 365 dana pročitala 250 knjiga

Blic pre 1 minut
Biblioteka grada Beograda pre nekoliko dana obeležila je 88 godina postojanja i tom prilikom dodelila nagrade za najboljeg bibliotekara, izdavača, stranog autora, ali i za čitaoca godine. Među svim nagrađenim istakla se Laura Ljutaj, koja je dobila priznanje čitalac godine u kategoriji dece do... »

Tragedija tokom zastoja: Banjalučanin preminuo u snežnoj koloni

Blic pre 1 minut
Hitna pomoć Doma zdravlja Jablanica večeras je u poslepodnevnim satima obaveštena da je muškarcu u jednom od automobila u kilometarskoj koloni u Jablanici pozlilo, a kako nam je potvrđeno muškarac je nakon toga i preminuo. Odmah po pozivu službenici hitne pomoći iz Jablanice su izašli na... »

Dodik: Evropski put važniji od NATO, jer on okuplja sve političke opcije u BiH

Blic pre 7 minuta
Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik rekao je u programu Al Džazire Balkans da veruje da evropski put okuplja sve političke opcije u BiH, dok su različiti pogledi o onome šta se desilo kroz istoriju, o NATO-u, te centralizaciji BiH. Istakao je da se izbor predsedavajućeg Saveta... »

Hoće li se ovog puta sneg zadržati: Nakon višesatnih padavina grad se odjednom konačno zabeleo

Blic pre 26 minuta
Sneg koji od jutarnjih sati pada u celoj zemlji, večeras je zabeleo ulice Beograda, a u toku noći očekuje se i formiranje manjeg snežnog pokrivača. Kako su naveli na sajtu Republičkog hidrometeorološkog zavoda, tokom noći se na poručju severne, zapadne i istočne Srbije, kao i na području... »

Superjunak dobio odelo: Meho Beton imao je jedna odsto šanse da preživi, ali sada je dobio zaštitu koju će da nosi 24 sata dve godine

Blic pre 37 minuta
Četrnaestogodišnji Mehmed Šabić, u javnosti poznatiji kao Meho Beton, u eksploziji u radionici 2017. godine zadobio je opekotine na 70 odsto površine tela. Nesreća se desila u julu 2017. godine i od tada je dečak Meho iz naselja Čiriš u Gračanici prošao kroz nekoliko teških operacija. U... »

Prekid nastave: Zbog nevremena obustavlja se rad škola u Tomislavgradu i Bosanskom Grahovu

Blic pre 49 minuta
Zbog intenzivnih snježnih padavina donesena je odluka o prekidu nastave u Tomislavgradu i Bosanskom Grahovu. Prema rečima ministra nauke, prosvete, kulture i sporta Kantona 10 Petra Galića, čekaju se informacije o situaciji u ostalim opština Kantona 10 nakon čega će biti donesena eventualna... »

Novi detalji porno skandala u Bihaću: Jodanovićeva sve demantuje: Sanja Cerić rastura porodice

Blic pre 1 sat
Ajna Jodanović, viši asistent na Pravnom fakultetu u Bihaću i predsedavajuća Nezavisnog odbora Unsko-sanskog kantona, demantovala je sve navode koje je Sanja Cerić iznela na svom blogu. Cerićeva, koja je prijavila Sabahudina Blaževića da je neovlašćeno snimao tokom seksa, a potom te snimke... »

Dodikov poziv još uvek otvoren: Šta je s inicijativom za stvaranje bloka srpskih partija u Sarajevu

Blic pre 1 sat
Poziv SNSD za formiranje jedinstvenog bloka partija iz Srpske na nivou BiH i dalje važi, iz SDS odgovaraju da su vrata za razgovor otvorena, dok će se PDP o tome izjasniti tek ako dobije zvaničan poziv. Portparol SNSD Radovan Kovačević podseća da je ova stranka još pre izbora zagovarala... »

Ko je Ivan Penava, gradonačelnik Vukovara koji, kad ga uhvate u malverzacijama, za sve probleme optuži Srbe

Blic pre 1 minut
Gradonačelnik Vukovara i član vladajuće stranke u Hrvatskoj, Ivan Penava, u poslednjih nekoliko godina puni stupce svojim skandaloznim izjavama i postupcima. Napadi Penave pojačali su se u poslednjih nekoliko dana, a njegova meta je isključivo srpski živalj i svako ko "sarađuje" s njima.... »

Pitali smo stručnjake šta Putinov potpis govori o njemu i ovakav odgovor niste očekivali

Blic pre 1 sat
Čvrsto vođenje unutrašnje politike, hladan, naizgled indiferentan stav i pogled, ne mnogo priče, proračunati potezi - Vladimir Putin ima sve što njega i mnoge druge slične vladare čini autokratama u "oblandi" demokratije. Ipak, njegov potpis koji je ostavio na mozaiku prilikom... »

©2019 Netmark d.o.o.