Blic

Važno upozorenje evropola: Moguće prevare prilikom nabavke vakcina protiv korone, evo na šta treba obratiti pažnju

Blic pre 38 minuta
Evropol je pozvao sve članice EU i treće zemlje da budu posebno oprezne zbog mogućih prevara i kriminalnih aktivnosti u vezi sa vakcinama protiv kovid-19, navodi se u saopštenju ove agencije. Ranije u toku ove godine, u aprilu mesecu, Evropol je… »

Stefan Sanino novi generalni sekretar Evropske službe za spoljne poslove

Blic pre 26 minuta
Šef diplomatije EU, Đuzep Borelj, imenovao je Stefana Sanina za budućeg generalnog sekretara Evropske službe za spoljne poslove (EEAS). Stefano Sanino je pethodno bio ambašador Italije u Španiji i pri EU, a radio je i na poziciji generalnog… »

Poslanici u napadu na neistomišljenike: Pretili, držali lekcije lekarima i glumcima, optuživali za izdaju!

Blic pre 15 minuta
Činjenica je da u Narodnoj skupštini posle junskih izbora gotovo da nema opozicionih predstavnika. Činjenica je i da je vladajuća, Srpska napredna stranka, na vrhuncu moći i najsnažnija politička partija u Srbiji od obnove višestranačja. Ali sve… »

"Tek je počela da: Živi..." Porodica devojke koja je poginula u sudaru sa vozom neutešna, otac: Boba je bila dobar vozač…

Blic pre 33 minuta
Slobodanka Boba Ugrinić (31) iz Novog Sada, rodom iz Velikog Banatskog sela kod Kikinde, preminula je od siline udara voza na pruzi Subotica - Sombor, a njena tragična i prerana smrt porodicu je zavila u crno. Slobodanka je nastradala u sredu, 2… »

SDS pada i ćuti, SNSD galami i kada raste: Postizborna slika i prilika opozicije i vlasti u Srpskoj

Blic pre 14 minuta
Od predsednika lokalnih odbora SNSD koji su izbore izgubili na bilo kom nivou očekuju se ostavke. Izvršni komitet je posle izbora zasedao nekoliko puta, traže se krivci i pored toga što je stranka imala kakav-takav rast broja glasova, piše… »

Oprez zbog vetra: Auto-moto savez upozorio vozače, evo gde posebno večeras da obrate pažnju

Blic pre 14 minuta
Auto-moto savez Srbije (AMSS) upozorio je večeras vozaće da oprezno voze zbog jakog vetra, naročito u košavskom području gde duva pojačan vetar, a posebno na mostovima i preko nadvožnjaka. Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP "Putevi… »

Dve osobe povređene: Saobraćajna nesreća stvorila velike gužve

Blic pre 3 minuta
Dve osobe povrijeđene su u saobraćajnoj nesreći koja se u večernjim satima dogodila na deonici Semizovac - Srednje u blizini Sarajeva. Kako su rekli iz Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo (MUP KS), policija je na terenu i obavlja… »

Tamara Dragičević ćerki proslavila četvrti rođendan: Mala Staša ljubi majku, a prelepa torta ispred njih!

Blic pre 8 minuta
Glumica Tamara Dragičević podelila je sa svima momenat sa ćerkinog rođendana, koji je organizovan danas u krugu najbližih. Tamara je pokazala tortu za Stašin četvrti rođendan, ali i trenutak u kom ju je mezimica poljubila, što je raznežilo njene… »

Težak dan: Umrlo 69 ljudi! Raste broj ljudi na respiratorima

Blic pre 5 sati
U poslednja 24 sata u Srbiji je na korona virus testirano 22.497 osoba, njih 7.782 je pozitivno, dok je nažalost 69 osoba preminula. Prema poslednjim podacima MInistarstva zdravlja i Instituta "Batut" na respiratorima u bolnicama širom Srbije nalazi se… »

Nove mere stupile na snagu: Evo ko radi i večeras, a šta je pod ključem do ponedeljka

Blic pre 1 sat
S obzirom na da je veći broj novozaraženih od korona virusa u našoj zemlji, donet je novi set mera koje su stupile na snagu od 17 sati. Naime, predlog Kriznog štaba koji je Vlada prihvatila tiče se na prvom mestu dodatnog skraćenja radnog vremena… »

Blic, najnovije vesti »