Blic

Samo jedan čovek zaslužuje 13 metara visok portet: Na zgradi u Bulevaru oslobođenja u Novom Sadu osvanulo nesvakidašnje…

Blic pre 28 minuta
Novi Sad zahvaljujući poznatom umetniku i majstoru murala Vuku Đuriću dobija impozantno remek - delo, ogroman portret Nikole Tesle koji će krasiti kako grad, tako i fasadu zgrade "Elektrovojvodine" u Bulevaru oslobođenja gde će po želji i ideji… »

Majmunske boginje otkrivene kod još 36 osoba u Engleskoj, potvrđen prvi slučaj i u Škotskoj

Blic pre 4 minuta
Britanske zdravstvene vlasti saopštile su danas da je otkriveno novih 36 slučajeva majmunskih boginja u Engleskoj i prva infekcija u Škotskoj. Britanska agencija za zdravstvenu bezbednost navodi da je ukupan broj zaraženih u Engleskoj od 7. maja… »

Tanja Savić u venčanici u gradu draška stanivukovića: Pevačica se oglasila: "Dan venčanja!", čestitke stižu sa svih…

Blic pre 28 minuta
Poznata pevačica Tanja Savić iznenadila je sve na društvenim mrežama novom fotografijom i to odevena u belo sa velom. Naime, Tanja Savić je ispozirala u venčanici i označila da se nalazi u Banjaluci, pa u opis stavila: "Dan venčanja", te dodala i… »

Pitanja i dalje bez odgovora: Veštaci iz Srbije utvrđuju uzrok požara u irb Srpske

Blic pre 16 minuta
U istragu oko požara koji je pre tri sedmice zahvatio zgradu u kojoj je smeštena Investiciono-razvojna banka Srpske uključili su se i vještaci iz Srbije, koji će pokušati utvrditi kako je došlo do izbijanja vatre u ovoj ustanovi, saznaje… »

Starbaks odlazi iz Rusije nakon 15 godina rada

Blic pre 2 sata
Korporacija Starbaks je saopštila danas da će napustiti rusko tržište na kojem je prisutna skoro 15 godina, čime se ovaj lanac kafeterija pridružio drugim zapadnim brendovima, kao što je na primer Mekdonalds, koji odlaze iz Rusije. Mekdonalds je… »

"On je voleo Beograd, dokažimo mu da i Beograd voli njega": Beograđani se oprostili od Mateja Periša (foto)

Blic pre 40 minuta
Beograđani su večeras odlučili da se oproste od tragično preminulog Mateja Periša (27), Splićanina koji je nestao 30. decembra u Beogradu, a čije je telo pronađeno pre nekoliko dana na Adi Huji, te su se na mestu gde je poslednji put viđen… »

Sastanak Vučića i hila: Kosovo, Ukrajina, evrointegracije, diversifikacija... Četiri važne teme o kojima su razgovarali…

Blic pre 6 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je danas, na sastanku s ambasadorom SAD Kristoferom Hilom, napore Srbije usmerene na očuvanje mira i stabilnosti u regionu, a američki ambasador ponovio podršku Vašingtona evropskim integracijama Srbije i… »

"Gard spuštamo na sopstveni rizik" Šef SZO: Pandemija korone još nije gotova

Blic pre 19 sati
Pandemija kovid 19 sigurno nije završena, rekao je danas šef Svetske zdravstvene organizacije (SZO) Tedros Adanom Gebrejesus, uprkos padu broja registrovanih slučajeva od vrhunca omikron talasa. On je poručio državama na otvaranju godišnjeg sastanka… »

Dom naroda BiH odbio zahtev Bošnjaka u vezi s finansiranjem opštih izbora u oktobru

Blic pre 2 sata
Dom naroda BiH odbio je zahtev Kluba Bošnjaka da se obezbedi novac za finansiranje opštih izbora 2. oktobra. Protiv su bili delegati HDZ BiH i SNSD, koji su predlagali da se prvo usvoji budžet institucija BiH u što kraćem roku koji ne bi ugrozio… »

"Znam šta ću pitati Putina": Vučić o predstojećem sastanku sa ruskom predsednikom i današnjem razgovoru sa ambasadorom…

Blic pre 5 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je posle današnjeg sastanka sa ambasadorom SAD u našoj zemlji Kristoferom Hilom, da je to bio "dobar, korektan i otvoren" razgovor i da na sastanku "nije bilo iznenađenja" ni za njega ni za Hila. - Ja znam… »

Blic, najnovije vesti »