Blic

"Ne maltretirajte me: Više!" Razvela se posle samo mesec dana braka, napustila Srbiju, a sad je žestoko prozivaju zbog…

Blic pre 7 sati
Manekenka Ivana Korab važi za jednu od najzgodnijih Srpkinja, međutim sve češće se suočava sa negativnim komentarima na koje je sada odlučila da odgovori. Ivana godinama živi u Americi, a ovih dana otišla je na odmor na Maldive. Pre toga boravila… »

Sekretarijat za zaštitu životne sredine: Krajem 2018. sprečena je ekološka katastrofa u Vinči, deponija se zatvara ove…

Blic pre 1 sat
Nova deponija, postrojenje za tretman otpada i proizvodnju energije, postrojenje za reciklažu građevinskog otpada, u okviru prve faze radova biće završeno za mesec i po dana, dok će ceo projekat biti gotov do kraja godine, navode iz Sekreterijata za… »

Prazni rafovi i policija na svakom ćošku: Italijanima koji pokušaju da napuste gradove u kojima vlada epidemija krona virusa…

Blic pre 2 minuta
Italijanske vlasti su uvele drakonske mere kako bi pokušale da spreče dalje širenje korona virusa na severu zemlje, uključujući izricanje ozbiljnih novčanih kazni za svakoga ko bude uhvaćen da ulazi na područje gde vlada zaraza ili izlazi iz njega… »

Stefanović: Prvo ispitati imovinu ministara u Vladi

Blic pre 6 minuta
Potpredsednik Vlade i ministar policije Nebojša Stefanović rekao je danas u Narodnoj skupštini da po zakonu o poreklu imovine, o kojem je u toku rasprava pred poslanicima, prvo treba da bude istražena imovina političara, odnosno članova Vlade u… »

Novi Huawei savitljivi telefon sa jačim procesorom i 5G konekcijom

Blic pre 19 minuta
Prošle godine Huawei je na MWC u Barseloni predstavio svoj prvi savitljivi telefon, a ove godine njegov naslednik takođe je premijeru imaou Španiji. Huawei Mate Xs je unapređena verzija prošlogodišnjeg modela i donosi brži Kirin 990 5G čip kao i… »

Nekoliko psovki i jedan udarac: Surfer preživeo susret sa velikom belom ajkulom i to na krajnje neočekivan način

Blic pre 1 sat
Nik Minog iz Oklanda, na Novom Zelandu, surfovao je u subotu 300 metara od obale Pauanuia, na poluostrvu Koromandel, kada se susreo oči u oči s velikom belom ajkulom.. - Osetio sam udarac kada mi je prišla s leve strane i pogodila me u nadlakticu i… »

Kombi koji je usmrtio devojčicu pod lupom veštaka: Suđenje odloženo da se odbrana upozna sa veštačenjem

Blic pre 55 minuta
Suđenje Bobanu Stojanoviću (54) iz Leskovca koji se tereti da je nepropisno na nizbrdici parkirao kombi marke „fiat doblo cargo maxi“ koji je po njegovom izlasku krenuo niz ulicu i usmrtio učenicu Isidoru Vučković (12) koja se vraćala kući iz… »

Komšić i Satler: "Značajna uloga inostranih sudija Ustavnog suda BiH"

Blic pre 49 minuta
Predsedavajući Predsedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić i šef Delegacije EU i specijalni predstavnika EU u BiH Johan Satler razgovarali su o Mišljenju Evropske komisije o zahtevu BiH za članstvo u Evropskoj uniji, odnosno o ispunjavanju 14… »

Grip jenjava: Prepolovljen broj obolelih u Beogradu

Blic pre 26 minuta
U Beogradu je protekle nedelje registrovano 9.076 obolelih od akutnih respiratornih infekcija, što je znatno manje u odnosu na prethodnu nedelju kada je registrovano 11.750 obolelih. Najviše je obolelih od 20 do 64 godine, 40,7 odsto. Smanjen je broj… »

Vatreni obračun u Bihaću: Sukob muškaraca eskalirao povlačenjem obarača

Blic pre 19 minuta
U pucnjavi koja se danas oko 15.30 dogodila u ulici Hasana Pruščaka u Bihaću nije bilo povređenih, potvrdio je Ale Šiljdedić, portparol Ministarstva unutrašnjih poslova Unsko-sanskog kantona. – Reč je o plinskom pištolju, tako da nije bilo… »

Blic, najnovije vesti »