Blic » Vesti dana

http://www.blic.rs

Blic

Bavarska: Obavezno postavljanje krsta na administrativnim zgradama

Blic pre 13 sati
Bavarska konzervativna vlada naredila je postavljanje krsta na ulazu svih pokrajinskih administrativnih zgrada. Regionalna Vlada saopštila je da krstove ne treba gledati kao verske simbole, već one koji odražavaju kulturni identitet Bavarske i hrišćansko-zapadni uticaj. Nemačka agencija DPA... »

Tusk: Crna Gora je dobar primer evropskih integracija za region

Blic pre 15 sati
Predsednici crnogorske Vlade Duško Marković i Evropskog saveta Donald Tusk konstatovali su danas u Podgorici da Crna Gora napreduje u procesu evropskih integracija, uspešno realizuje obaveze i predstavlja pozitivan primer za zemlje zapadnog Balkana. - Crna Gora je u integracionom procesu država... »

Evo zbog čega sve mogu da vas vrate sa granice

Blic pre 7 sati
Pojedini turisti iz Srbije pre nekoliko dana vraćeni su sa granice sa Crnom Gorom, jer im navodno nije priznata potvrda o produžetku važenja roka trajanja saobraćajnih dozvola i registarskih tablica. Sa graničnih prelaza možete da budete vraćeni i zbog još niz razloga, a među njima, ipak,... »

Katarina Grujić se našla na meti progonitelja, a onda je situacija eskalirala

Blic pre 14 sati
Pevačica Kaća Grujić preživela je pravu dramu kada se našla na meti nasrtljivog fana, koji ju je danima pratio. Situacija je eskalirala kada je mladić uočen kako se šunja oko Kaćinog porodičnog doma. - Uopste joj nije bilo svejedno, praćenje je danima trajalo. Slao joj je poruke, dolazio... »

Rusija tvrdi: Organizacija za zabranu hemijskog oružja nije pronašla ništa u Damasku

Blic pre 1 sat
Organizacija za zabranu hemijskog oružja (OPCV) je potvrdila da nije pronađeno hemijsko oružje u centru za istraživanje "Barzeh" u sirijskoj prestonici Damasku, uprkos tvrdnjama SAD o njegovom postojanju, izjavio je načelnik Generalštaba ruske vojske general-pukovnik Sergej Rudskoj. Rusko... »

Dobro je što nećemo uskoro posetiti Uran, zato što mnogo smrdi

Blic pre 2 sata
Gasovita planeta Uran zaudara poput pokvarenih jaja, navodi NASA. Naučnici su dugo ispitivali sastav oblaka Urana, koji je udaljen 2,9 milijardi kilometara od Sunca. Ali, i nakon decenija posmatranja i misije "Vojadžera dva", Uran je tu tajnu sačuvao. Ipak, jedan od ključnih sastojaka Uranovih... »

Najbrža internet mreža u Srbiji ponovo se ubrzala

Blic pre 3 sata
SBB daje najveće brzine interneta do sada! Svim novim i postojećim korisnicima TRIO paketa ubrzali smo internet do čak 200 Mbps - i to na celoj mreži. Broj domaćinstva koji se opredeljuju za naš internet konstantno raste, tako da već sada trećina internet korisnika u Srbiji ima SBB internet.... »

Luna u očaju jecala zbog Kije i Slobe: "Ovo je ponižavanje i blamiranje!"

Blic pre 4 sata
Luna Đogani našla se u veoma teškom psihičkom stanju nakon drame koja je nastala prilikom poslednje svađe Kije Kockar i Slobe Radanović, a zbog koje je Kristina pokušala da napusti "Zadrugu". Kija satima nije mogla da dođe sebi, plakala je, lupala na kapiju i povraćala, a kako je izgledala... »

Drska pljačka: Razbojnici vezali bračni par, pa ih pretukli i pokrali

Blic pre 4 sata
Trojica drskih razbojnika upali su rano jutros u porodičnu kuću Uroševića u selu Donji Mušić kod Mionice. Razbojnici su stariji bračni par vezali, opljačkali i pretukli, a potom im oteli 250 evra, nešto više od 2.000 dinara i pištolj. Vezani muž (70) i žena (68) pozvali su pomoć pošto... »

Preventivni mamografski pregledi u Kliničkom centru Niš

Blic pre 6 sati
U Kliničkom centru Niš od danas do 7. maja organizuje se akcija preventivnih mamografskih pregleda za sve zainteresovane žene starosti od 50 do 69 godina. Pregledi će se obavljati na statičnom aparatu za mamografiju niškog Kliničkog centra, ali i na mobilnom mamografu, koji se nalazi u krugu... »

Navijači Rome uhapšeni zbog pokušaja ubistva

Sportske.net  pre 3 sata  još 13 povezanih

Klop: "Ovo je i dalje fantastičan rezultat"

Sportske.net  pre 2 sata  još 24 povezane

Đoković vratio i kondicionog trenera

Mozzart sport  pre 2 sata  još 13 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.